Bun... sa le luam pe rand, in primul rand traseul este mai mult de cat ok
2. Combustibil... se mai poate adauga pana la plin in Rm. Valcea chiar si mai incolo pe traseu ma sunt benzinarii dar spre rusinea mea nu le-am retinut nici locatia exacta nici firma... daca imi aduc aminte bine si in Horezu mai sunt parca Petrom si Luk... eventual desii nu prevad un consum prea mare (cat poate consuma chiar si in regim de munte... urcus etc. 20l/100km ?... tot ar ajunge daca se alimenteaza in Valcea pentru inca sa zicem 200km cat ar insemna Valcea-Sebes...), in caz ca nu... exista varianta la sf. zilei unu pentru un drum in Petrosani unde sunt tot soiul de benzinarii, de la Obarsia la Petrosani sunt cam 30 km care zic eu ca-i faci in maxim 40 minute (nu cred ca a cara cu tine canistre de combustibil este o solutie viabila).
3. Despre lanturi nu stiu ce sa spun... nu cred ca este cazul, singurul caz in care dai piept cu muntele in adevaratul sens al cuvantului este urcusul pe Muntinu acolo are inclinarea cea mai mare,
iar daca masina nu ar face fata in mod normal nu vad de ce ar face-o cu lanturi... deoarece pe jos acolo sunt bolovani iar lanturile nu cred ca ar ajuta prea mult in acest caz. Spre linistea voastra le puteti lua, dar ma repet cu rabdare si grija au trecut pe acolo si dacii si olcituri chiar si Tico si Matiz... normal pentru cei care nu au tractiune integrala sau un cuplu bun la roata se solicita ambreiajul un pic mai mult.
4. Despre cazare am sa incerc si eu sa strang informatii, cand am fost ultima data acolo am cazat pe cineva la o pensiune care arata bine pensiunea Bradul... (ma refer in Obarsia), camere micute paturi duble (doua mici alaturate), baie dus pe hol apa calda, foarte cald in camere, se mananca bine... cam atat am vazut dar incerc sa mai strang informatii ex: cate camere au daca toate sunt asa s.a.m.d.