eu vad problema cam asa (imi dau si eu cu parerea) ...
- avand in vedere ca suntem multi trebuie sa organizam niste obiective prioritizate sa zic asa (daca avem ore stabilite fiecare poate sa vina si sa plece cum vrea atata timp cand la ora x este in caravana
)
1. Localitatea unde ne intalnim sau direct pensiunea (cei care vin cu cortul dorm oriunde vor
)
2. Cazare ? pensiune, cort sau masina
3. Unde ne intalnim toti
4. Cand facem traseul
Ex:
- ne intalnim in localitatea xxx (sau direct la pensiune) la ora 17:00 cu toata lumea;
- ne cazam vineri la pensiunea X;
- sambata facem traseul si plecam la ora y (cei care vin sambata stiu ora la care trebuie sa ajunga pt traseu);
- sambata seara dormim la pensiune z ... si cam asta e tot (duminica fiecare pleaca cand poate si cum e obisnuit seara/dimineata)
- daca avem chestiile astea 4 dupa aia nu prea conteaza cand ajunge fiecare dimineata / seara poate chiar si sambata direct pt traseu sau cand se intoarce fiecare si pe unde totul e sa avem niste ore stabilite.
- eu imi doresc sa mai ajung la niste obiective turistice de pe acolo de ex (nu m-am gandit cum sa le planific inca pt ca nu stiu niste ore) dar imi doresc sa fac si transalpina cu caravana, un gratarel, o berica etc