Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70871 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Transalpina 2009
« Răspuns #150 : 16.Iul.2009, 02:33:40 p.m. »
ieftina cazarea :)
in lista sunt toate voturile de pana acum.

intrebare legata de traseul pe care il vom parcurge:
din Obarsie spre Ranca(drumul golas) sau spre Sebes(drumul prin padure)

eu as alege spre Ranca
« Ultima Modificare: 16.Iul.2009, 03:58:52 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline coq

« Răspuns #151 : 16.Iul.2009, 05:03:06 p.m. »
Pai cu adevarat spectaculoasa este bucata Ranca-Obarsia, cealalta bucata as face-o numa' daca am face toata transalpina... zic eu
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline miocrl

« Răspuns #152 : 16.Iul.2009, 05:42:58 p.m. »
din cate am vazut majoritatea au ales sa doarma 2 nopti (vineri\sambata si sambata\duminica presupun)

ce ziceti daca ne-am caza prima noapte in Ranca unde cred ca sunt multiple posibilitati de cazare, probabil si semnal la telefoane ca sa ne gasim apoi sambata dimi plecam in coloana spre Obarsie unde mai innoptam o data.

« Ultima Modificare: 16.Iul.2009, 09:20:43 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline >pexic<

« Răspuns #153 : 16.Iul.2009, 07:30:57 p.m. »
Salut
Acolo scrie "cate nopti dormim" prin zona, eu asa am inteles - nu "cate nopti ne cazam la o pensiune".
Spun asta deoarece eu o sa stau 3 nopti in zona dar nu o sa ma "cazez" in adevaratul sens al cuvantului (o sa stau la cort/masina).
PS- in nici un caz nu o sa-mi petrec vre-o noapte in uratenia aia de "ranca" :) prefer sa dorm in natura nu in santier ;) no offence.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #154 : 16.Iul.2009, 07:55:42 p.m. »
ieee  punct ochit punct lovit! bravo pexic!

dar pe ce data se pleaca?? sau inca nu s-a stabilit?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline miocrl

« Răspuns #155 : 16.Iul.2009, 09:05:23 p.m. »
bine ca voi stiti totul
ma si enervez acum

pai scrieti o data aici ideile voastre sa avem de unde alege. eu nu stiu ce e la Ranca, nu am calcat pe acolo niciodata.

@pex nu te obliga nimeni sa te cazezi. tu poti sa te "cazezi", dar daca te uiti in lista majoritatea vor o pensiune.

Offline timisoso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #156 : 16.Iul.2009, 10:05:53 p.m. »
Salut
Acolo scrie "cate nopti dormim" prin zona, eu asa am inteles - nu "cate nopti ne cazam la o pensiune".
Spun asta deoarece eu o sa stau 3 nopti in zona dar nu o sa ma "cazez" in adevaratul sens al cuvantului (o sa stau la cort/masina).
PS- in nici un caz nu o sa-mi petrec vre-o noapte in uratenia aia de "ranca" :) prefer sa dorm in natura nu in santier ;) no offence.
Salutare,
Ce parere aveti de o adunare a trupei la Novaci, vineri in ceva vreme, o seara p-acolo, simbata plecare IN GRUP pe Rinca-Obarsia.
Nu-i concurs, nu rebuie sa doborim vreun record.
Daca alocam putin timp pt cei care vor sa faca vreo poz(n)a pe traseu, evtl plimbare ce-o-mai-fi, abia ajungem la Obirsia pe seara. De acolo se poate merge, grupat(sau nu) spre Petrosani, Sebes sau Voineasa, dupa cum e drumul spre casa.
Zic si eu...
S.
L.E.
Novaci e un orasel mic la poalele Paringului, cochet, dar putin interesant. Pt cei care vor sa vada mai multe, in zona e Horezu, centru de olarit, Tirgu-Jiu(operele lui Brancusi), asta daca intilnirea vineri seara li se pare prea tirzie pentru intalnire. Asta in ideea ca o zi e suficienta pt Transalpina. daca credeti ca merita alocat mai mult de o zi, se poate decala totul pe joi.
Inca o data, incerc sa dau idei, solutii, altele decit hei-rup. In principiu, viteza grupului e data de a celui mai lent, si nu cred ca vrea cineva sa-si rupa masina cu orice pret.
Tema e sa ne hotarim cind ne adunam si unde, cit timp alocam traseului efectiv, si care e parcursul, la care se adauga doua zile, dusul si intorsul de acolo.
Mie personal, plecare TM ajungere Novaci(TM-Hateg-Petrosani-Bumbesti-Novaci = 250 km) mi-ar ocupa ziua de vineri, iar la intoarcere, Obirsia-Petrosani-TM) duminica, cel putin jumatate din ea. Ar ramine o zi si jumatate de parcurs un traseu prestabilit. Tot acest calcul l-as putea muta pe joi, daca as avea argumente despre traseu.
O zi buna,
S.
« Ultima Modificare: 16.Iul.2009, 10:31:49 p.m. de timisoso »

Offline >pexic<

« Răspuns #157 : 16.Iul.2009, 10:18:17 p.m. »
de acord cu timisoso, numai sa anuntati unde va cazati in novaci ca sa parchez aproape ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline timisoso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #158 : 16.Iul.2009, 10:51:45 p.m. »
Am un coleg din Novaci, miine il intreb ce posibilitati avem acolo.
Cred ca ideal ar fi ceva gen pensiune cu campare, sa aiba loc de cort, gratar, ...ce altceva?
@ woe - esti din zona cumva? Poate afli si tu ceva.
S.
« Ultima Modificare: 16.Iul.2009, 10:53:40 p.m. de timisoso »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #159 : 17.Iul.2009, 09:40:53 a.m. »
din ce am vazut pe yahoo maps :D (si din cate imi aduc aminte ca am fost pe la vidra) distanta dinspre bucuresti este pe undeva la 250km si acum am dat si bucuresti - novaci si am vazut ca tot cam atata 2 (mai exact 248km:P)