Salut
Acolo scrie "cate nopti dormim" prin zona, eu asa am inteles - nu "cate nopti ne cazam la o pensiune".
Spun asta deoarece eu o sa stau 3 nopti in zona dar nu o sa ma "cazez" in adevaratul sens al cuvantului (o sa stau la cort/masina).
PS- in nici un caz nu o sa-mi petrec vre-o noapte in uratenia aia de "ranca" prefer sa dorm in natura nu in santier no offence.
Salutare,
Ce parere aveti de o adunare a trupei la Novaci, vineri in ceva vreme, o seara p-acolo, simbata plecare IN GRUP pe Rinca-Obarsia.
Nu-i concurs, nu rebuie sa doborim vreun record.
Daca alocam putin timp pt cei care vor sa faca vreo poz(n)a pe traseu, evtl plimbare ce-o-mai-fi, abia ajungem la Obirsia pe seara. De acolo se poate merge, grupat(sau nu) spre Petrosani, Sebes sau Voineasa, dupa cum e drumul spre casa.
Zic si eu...
S.
L.E.
Novaci e un orasel mic la poalele Paringului, cochet, dar putin interesant. Pt cei care vor sa vada mai multe, in zona e Horezu, centru de olarit, Tirgu-Jiu(operele lui Brancusi), asta daca intilnirea vineri seara li se pare prea tirzie pentru intalnire. Asta in ideea ca o zi e suficienta pt Transalpina. daca credeti ca merita alocat mai mult de o zi, se poate decala totul pe joi.
Inca o data, incerc sa dau idei, solutii, altele decit hei-rup. In principiu, viteza grupului e data de a celui mai lent, si nu cred ca vrea cineva sa-si rupa masina cu orice pret.
Tema e sa ne hotarim cind ne adunam si unde, cit timp alocam traseului efectiv, si care e parcursul, la care se adauga doua zile, dusul si intorsul de acolo.
Mie personal, plecare TM ajungere Novaci(TM-Hateg-Petrosani-Bumbesti-Novaci = 250 km) mi-ar ocupa ziua de vineri, iar la intoarcere, Obirsia-Petrosani-TM) duminica, cel putin jumatate din ea. Ar ramine o zi si jumatate de parcurs un traseu prestabilit. Tot acest calcul l-as putea muta pe joi, daca as avea argumente despre traseu.
O zi buna,
S.