Autor Subiect: Functionare Radar / ACC  (Citit de 51174 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Functionare Radar / ACC
« Răspuns #220 : 10.Mar.2018, 12:02:54 p.m. »
Așa, revin un pic pe tema funcționării ACC în cazul în care se bagă cineva din scurt în fața ta - la manual (RTFM, nu?) zice că asta ar fi chiar una din situațiile în care e posibil ca radarul să nu detecteze corespunzător și alerta la coliziune frontală să nu funcționeze. Și mai zice că ești răspunzător personal să operezi frânele în consecință.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ManuP

« Răspuns #221 : 10.Mar.2018, 09:48:31 p.m. »
Manualul il am si eu, ACC-ul nu... motiv pentru care am intrebat cum se comporta, nu ce scrie in manual *shrugs*
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline corny999

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #222 : 02.Oct.2018, 12:29:06 p.m. »
Salut,
Se poate dezactiva RBS-ul, inclusiv avertizarile sonore? As dori sa-l folosesec doar cand consider eu necesar.
Multumesc
  • vitara 1.4 booster jet

Offline kellogs

« Răspuns #223 : 02.Oct.2018, 02:37:51 p.m. »
Nu se poate. Doar poti comuta intre modul "departe" si "aproape". Pe "departe" intra in actiune mai rar. Butoanele se gasesc in stanga, in spatele volanului. Is vreo 7-8 care arata similar,doua din ele sunt cele de interes.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline corny999

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #224 : 02.Oct.2018, 02:56:18 p.m. »
Multumesc
  • vitara 1.4 booster jet

Offline toma

« Răspuns #225 : 02.Oct.2018, 03:36:22 p.m. »
Salut,
Se poate dezactiva RBS-ul, inclusiv avertizarile sonore? As dori sa-l folosesec doar cand consider eu necesar.
Multumesc

Se poate, ai un buton special pentru asta sub cel care seteaza distanta la care e sensibil ("FAR/NEAR")

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: kellogs

Offline radu13

« Răspuns #226 : 03.Mai.2019, 11:28:47 a.m. »
Salutare,

Am eroare de RBS "Inspect Radar Brake Support" persistenta de ~1 luna, a aparut brusc cand mergeam linistit pe autostrata (nu era ninsoare / ploaie / masina in fata) si am si spalat masina de 2 ori de atunci (initial am banuit ca s-a murdarit ceva).
Am sunat la serviceul din Timisoara la noul reprezentant Suzuki (promotor) care direct mi-a zis ca trebuie recalibrat sistemul RBS operatie ce costa ~350 RON si nu se aplica pe garantie.,

A mai patit cineva? Cum s-a rezolvat?

P.S. Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic legat de eroarea de mai sus permanenta, doar temporar.

Multumesc
  • Suzuki Vitara 1.6D Spirit Allgrip MT

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #227 : 03.Mai.2019, 11:45:44 a.m. »
Sistemul RBS nu e consumabil, deci trebuie să fie acoperit de garanție. Dacă refuză, cere o hârtie scrisă în acest sens.

Offline Iulian V1.6

« Răspuns #228 : 03.Mai.2019, 01:46:00 p.m. »
  • Vitara 1.6

The following users thanked this post: radu13

Offline radu13

« Răspuns #229 : 03.Mai.2019, 01:54:25 p.m. »
Salut

Uite aici un recall masiv legat de problema ta

https://www.honestjohn.co.uk/our-cars/suzuki-vitara/total-recall-for-vitara-sz5-trim-at-least/

Nu pica VIN-ul in intervalele acelea dar cel mai probabil este acelasi lucru.
O sa le arat la cei de la service articolul, si am sa merg la Arad, pentru ca din pacate si despre reprezentanta noua Suzuki am auzit multe lucruri negative.

Multumesc
  • Suzuki Vitara 1.6D Spirit Allgrip MT