Autor Subiect: Functionare Radar / ACC  (Citit de 51169 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Functionare Radar / ACC
« Răspuns #120 : 08.Apr.2017, 12:21:57 p.m. »
...este unul din sistemele bune si utile.
Dar nu trebuie sa-ti pui 100% baza in el.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ariciul

« Răspuns #121 : 08.Apr.2017, 07:32:04 p.m. »
Evident nu, pentru ca se intampla uneori (dar rar de tot) sa nu actioneze! Insa de multe ori e foarte folositor! Chiar ieri mergeam prin pasajul de la Piata Eminescu in coloana spre Pacurari iar iesirea din pasaj dupa cum stiti e cam abrupta, nu vezi ce face coloana de afara. A vazut insa RBS-ul imediat la iesire asa ca m-am oprit de urgenta (se oprise coloana) iar in spatele meu de abia a oprit masina urmatoare. Nu insa si masina de dupa el care l-a busit! M-am gandit c-am scapat ca prin urechile acului! Foarte bun sistemul si de cand am fost busit de doua ori in aceeasi zi ma gandesc ca toate masinile ar trebui dotate cu asa ceva!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline hugbear

« Răspuns #122 : 08.Apr.2017, 08:06:50 p.m. »
ma gandesc ca toate masinile ar trebui dotate cu asa ceva!
Mai puțin a mea!

Aproape off-topic dar oarecum tragi-comic, ieri am reușit să fiu lovit în față (în staționare fiind!) de o mașină care dădea cu spatele... Acum mașina maică-mi are o aerisie suplimentară în bara față, cât ochetul ăla rotund din spatele unui Logan!  :-))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ariciul

« Răspuns #123 : 08.Apr.2017, 08:10:38 p.m. »
Din pacate am patit si chestia asta, am povestit nu de mult, i s-a oprit la cel din fata motorul si nu si-a dat seama si a venit in mine. Diferenta fata de patania ta e ca la mine nu s-a intamplat nimic, impactul a fost mic! Nu l-ai claxonat?

Offline jupanul1

« Răspuns #124 : 08.Apr.2017, 08:15:36 p.m. »
Still off-topic - eu fac mare uz de senzorii de parcare față, fiind activi tot timpul. Dacă se întâmplă ca cel din față (deși las de fiecare dată muuuult spațiu) să vie peste mine, încep să piuie ăia și atunci mă proptesc și eu în claxon.

Indiscutabil însă RBS e haur curat. Într-adevăr ar trebui dotate toate mașinile cu așa ceva. Măcar din punct de vedere al siguranței pietonilor dacă nu și din alte motive.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #125 : 08.Apr.2017, 08:26:56 p.m. »
...Indiscutabil însă RBS e haur curat.
               Nu-l am, deci nu pot sa ma pronunt obiectiv, dar asa, dupa margine, cred ca trebuie sa fie ajutat si de sofer : adica daca ai "calcat-o" tare, mai face fata?..
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #126 : 08.Apr.2017, 08:30:29 p.m. »
Nu l-ai claxonat?
Inițial nu, că era la vreo 7-8 metri în fața mea, pe un drum ce părea o fundătură (probabil nu știa zona) și am crezut că vrea să întoarcă în 3 mișcări. Când am văzut că nu schimbă direcția am înfipt deștu-n claxon. Nimic! Ploua tare și avea luneta aburită. Când am făcut amiabila mi-a zis că nici nu s-a uitat! M-a rugat să scriu eu, că n-avea ochelarii la el! 29 de ani...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ariciul

« Răspuns #127 : 08.Apr.2017, 08:37:11 p.m. »
Corect! Si la mine prima reactie a tipului a fost sa se dea jos si sa ma intrebe: Da ce faci domle?  =)) Nu-si daduse seama ca i se oprise motorul si credea ca l-am lovit eu pe el iar cand i-am relatat ce a facut s-a urcat inapoi in masina si la urmatoarea oprire a coloanei de masini si-a cerut scuze, intre timp compilase probabil ce s-a intamplat.

Offline jupanul1

« Răspuns #128 : 08.Apr.2017, 09:37:55 p.m. »
               Nu-l am, deci nu pot sa ma pronunt obiectiv, dar asa, dupa margine, cred ca trebuie sa fie ajutat si de sofer : adica daca ai "calcat-o" tare, mai face fata?..

Evident că trebuie ajutat de șofer! De altfel scrie și la manual că nu face minuni, dar în condiții de oraș este de foarte mare ajutor. Tu poți accelera cât vrei că el oricum frânează dacă așa crede că e cazul. Plus că se aprinde tot bordul în roșu și țipă ca un apucat! Instinctiv calci frâna.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Lerua07

« Răspuns #129 : 08.Apr.2017, 11:26:47 p.m. »
@hugbear e clar ca ala era miop. Este un pericol public ptr ca este atat de iresponsabil si conduce fara ochelari. Trebuia sa-i tragi o mama de bataie.... verbala, idiotului !  :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !