0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
eu am un crez..daca imi e cald si copiilor le este. daca nu imi place sa stau ud la coor. (ex cand iei din apa)..nici lor nu le place....desi sincer l as fi lasat in puta goala..dar no...ne am civilizat....
...Dar altii, mai pudici, poate au considerat ca se fac de ras daca schimba un scutec in locuri publice...
[...]Nici vorba sa schimbi in parc, mai verificai/miroseai si daca se intampla, hai acasa se ne schimbam, ca nu puteai sa lasi copilul asa...
@enicky: zau ca daca nu mai scriai acum, credeam ca ai inteles. Dar nu poti....
[...] Nicusoare asta este inca o dovada (a cata, oare??) ca mesajele nu se citesc cu atentie si atunci se dau raspunsuri complet aiurea. !!! Sau poate sunt probleme cu limba romana, eu stiu... In postarea mea era vorba de SCUTEC nu de pampers, [...] Asa ca din pacate raspunsul tau/tachinarea, n-are nicio legatura cu postarea mea !!! Daca recitesti (poate!) si vei intelege(sper!) ce am vrut sa spun, atunci iti voi accepta scuzele. [...]
[...] Acum, eu nu vad de ce sa fi fii pudic la schimbarea unui scutec, atat timp cand de alte situatii mai delicate nu este nimeni deranjat !? (...dar no...ne am civilizat....) [...]
Sper ca nu incepi sa te superi din atata lucru...