Autor Subiect: Discutii legate de bebe  (Citit de 38942 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Discutii legate de bebe
« Răspuns #300 : 05.Iul.2019, 11:35:46 a.m. »
Idem
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: wolfin

Offline NicNic

« Răspuns #301 : 05.Iul.2019, 11:40:13 a.m. »
Am trecut prin ambele situatii: in '92 cu scutece de panza si in 2000 cu pampers.

Am simtit un confort semnificativ la utilizarea pampersilor.

Dar in '92, daca era cazul, schimbam scutecul in parc sau oriunde nu deranjam cu mirosul pe altcineva. Sticla de apa era in carucior, nu trebuia decat clatit si reambalat.

Acum, fiecare a procedat dupa cum a crezut de cuviinta.
Eu am crezut ca e mai importanta linistea copilului, sa nu i se irite pielea asteptand sa ajung acasa.

Dar altii, mai pudici, poate au considerat ca se fac de ras daca schimba un scutec in locuri publice… In detrimentul linistii copilului.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: toma, wolfin

Offline wolfin

« Răspuns #302 : 05.Iul.2019, 01:28:51 p.m. »
si cand stai sa te gandesti ca pampersii sunt inca din anii 70. :( :( :(
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

« Răspuns #303 : 05.Iul.2019, 01:50:12 p.m. »
Puţa goală-o bag în oală,
Ce rămâne, dăm la câne.

Cu ăstea două versuri am scăpat de scutece cu pişercoşii mei până să împlinească 2 ani, învăţându-i să facă la oliţă pentru orice treabă începând cu vârsta de 1 an jumate. Bine, că pe oliţă le ţineam puţicile cu degetele, ca să nu sară jetul pe afară...

The following users thanked this post: gabineg, toma

Offline wolfin

« Răspuns #304 : 05.Iul.2019, 02:01:43 p.m. »
da...am meu e inca mic...dar olita e pregatita..de fapt olitele ..ca una e de voiaj...pliabila.

era asa de fericit cand a facut pipi pe plaja intre sunbed uri...se uita la mine si radea... :fluier: :fluier: :fluier:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #305 : 06.Iul.2019, 02:33:11 p.m. »
eu am un crez..daca imi e cald si copiilor le este. daca nu imi place sa stau ud la coor. (ex cand iei din apa)..nici lor nu le place.
...desi sincer l as fi lasat in puta goala..dar no...ne am civilizat....
...Dar altii, mai pudici, poate au considerat ca se fac de ras daca schimba un scutec in locuri publice...
   Trecerea de la scutec la pampers a fost fantastica : imi aduc aminte ca scosesem scutecele(spalate, fierte, calcate) si ne-am pus intrebarea, ce mai facem cu ele?! Gata, istorie.... :)
    Imi amintesc ca in zona anilor '90-'00 la mare toti copilasii erau fara costum de baie, dar timpurile s-au schimbat si nici fb nu-ti mai permite sa incarci foto cu copii complet dezbracati.(si bine face!)
    Acum, eu nu vad de ce sa fi pudic la schimbarea unui scutec, atat timp cand de alte situatii mai delicate nu este nimeni deranjat !? (...dar no...ne am civilizat....) :)

Pe de alte parte @wolfin gandesti foarte bine : "daca imi e cald si copiilor le este." Acelasi principiu sa-l aplici copiilor si iarna, altfel , inhaimurati prea tare, nu se vor cali si vor fi tot timpul bolnaviciosi. Cu primul copil am avut niste experiente nu tocmai placute pana la 7 ani.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #306 : 06.Iul.2019, 04:28:26 p.m. »
Spui ca nu trebuie sa fii pudic la schimbarea unui scutec in parc, dar cu o pagina mai devreme scriai ca:

[...]Nici vorba sa schimbi in parc, mai verificai/miroseai si daca se intampla, hai acasa se ne schimbam, ca nu puteai sa lasi copilul asa...

@enicky: zau ca daca nu mai scriai acum, credeam ca ai inteles. Dar nu poti....

Desteapta-te romane!

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #307 : 06.Iul.2019, 05:50:33 p.m. »

@enicky: zau ca daca nu mai scriai acum, credeam ca ai inteles. Dar nu poti....
    Nicusoare asta este inca o dovada (a cata, oare??) ca mesajele nu se citesc cu atentie si atunci se dau raspunsuri complet aiurea. !!! Sau poate sunt probleme cu limba romana, eu stiu...

In postarea mea era vorba de SCUTEC nu de pampers, care este o bucata de carpa cu care se infasa copilul si in care acesta isi facea nevoile. Ai scris mai sus(parca) ca ai folosit asa ceva, deci ar trebui sa stii ca in acest scutec murdaria se intindea naspa, trebuia spalat copilasul, scutecul curatat, spalat, iar tot acest proces nu se putea face pe o banca in parc pt. ca nu existau conditiile necesare, chiar daca ai fi vrut.

Asa ca din pacate raspunsul tau/tachinarea, n-are nicio legatura cu postarea mea !!!

Daca recitesti (poate!) si vei intelege(sper!) ce am vrut sa spun, atunci iti voi accepta scuzele. Colegul @wolfin am vazut ca a inteles.
    De fapt, nu stiu cum de n-ai inteles, ca sunt doar 2(doua) fraze simple.... ! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #308 : 06.Iul.2019, 06:14:28 p.m. »
[...]
    Nicusoare asta este inca o dovada (a cata, oare??) ca mesajele nu se citesc cu atentie si atunci se dau raspunsuri complet aiurea. !!! Sau poate sunt probleme cu limba romana, eu stiu...

In postarea mea era vorba de SCUTEC nu de pampers, [...]

Asa ca din pacate raspunsul tau/tachinarea, n-are nicio legatura cu postarea mea !!!

Daca recitesti (poate!) si vei intelege(sper!) ce am vrut sa spun, atunci iti voi accepta scuzele.
[...]

[...]
    Acum, eu nu vad de ce sa fi fii pudic la schimbarea unui scutec, atat timp cand de alte situatii mai delicate nu este nimeni deranjat !? (...dar no...ne am civilizat....) :)
 [...]

Oare, aici, eu am scris ca este vorba de scutec?
Si problemele cu limba romana sunt tot ale mele? (ma rog , as fi spus de tastare, dar nu e prima oara cand le observ)

Si te rog, primeste scuzele mele, de cate ori voi gresi. Anticipat.  :)

PS.:
Zau ca imi esti simpatic, uneori.
Iar daca imi permit sa iti comentez postarile, o fac tocmai din cauza asta.
Si fiindca ne cunoastem de ceva timp. Sper ca nu incepi sa te superi din atata lucru...    >:D<
« Ultima Modificare: 06.Iul.2019, 06:32:27 p.m. de NicNic »
Desteapta-te romane!

Offline enicky

« Răspuns #309 : 06.Iul.2019, 06:35:05 p.m. »
Sper ca nu incepi sa te superi din atata lucru...    >:D<
   Doamne fereste ! (Dar in '89 nu prea erau pampers p-aici  :))
Dar poate reusim sa ne intilnim sa rezolvam si problema aia... :). Cand ai tu timp ma suni si vin.