0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
OfftopicCand era mama profa de geografie, in anii 70, intr-un sat din ardeal a observat obiceiul de a le da bebelusilor sa suga coltul unei batiste inmuiate in tzuica pt a dormi (evident nu recomand)Asta ca o paranteza de antropologie culturala Fi-miu adormea daca-l plimbam cu masina prin oras, dar avea un senzor de miscare, cum opream, cum urlaAstept sa vad cu ce setari vine din fabrica fi-mea, care apare prin aprilie
Citat din: rexkrokiDAU din 13.Mar.2019, 12:28:01 p.m.A avut și al meu probleme cu refluxul gastric, s-a ameliorat când am trecut pe lapte praf antiteflux.In mod dubios la noi nu are deloc efect asta. Dar am citit pe presa din strainatate ca si Infacolul pe care i-l dam preventiv poate cauza probleme. E posibil ca AR-ul sa nu isi faca efectul din cauza Infacolului pe care l-am scos din meniu. Insa de la pieptul mandrei inca nu sta laptele unde trebuie si il intinde peste tot. Dar va trece si asta, doar nu e capat de lume.
A avut și al meu probleme cu refluxul gastric, s-a ameliorat când am trecut pe lapte praf antiteflux.
De asta n-am mai vrut sa scriu,
PS. venit din dublin cu avionul si langa mine era un bebe care a plans tot zborul