Autor Subiect: Discutii legate de bebe  (Citit de 38980 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Discutii legate de bebe
« Răspuns #210 : 14.Sep.2012, 02:33:27 p.m. »
Si, mai tarziu, asa ceva

Mai tarziu, adica la 3 ani jumate... :D

Pentru ca tot drumul catre mare maimutica ne-a cantat, a chiuit, si-a povestit, s-a strigat pe nume... SI ne-a intrebat din 5 in 5 minute daca mai avem mult (faceti socoteala de cate ori ne-a intrebat in 2 ore jumate...) am rezolvat canalizarea energiei sale folosind obiectele de mai jos si un stick de 8 GB plin cu desene animate:

(imaginile sunt cu titlul de exemplificare)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #211 : 14.Sep.2012, 04:49:23 p.m. »
da-ne te rog detalii despre masuta

Offline miocrl

« Răspuns #212 : 14.Sep.2012, 05:29:39 p.m. »
SFAT: in cazul in care ati ales 1 an pentru indemnizatie(de ingrijire bebe)(si nu 2 ani) puteti sa mergeti la servici cu 1 saptamana ininte sa implineasca bebele 2 ani si veti primi un bonus de la stat de 5oo de lei pana ce implineste bebele 2 ani

ART. 7
(1) Persoanele care în perioada în care sunt îndreptăţite să beneficieze de concediul pentru
creşterea copilului şi indemnizaţia lunară prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a) obţin venituri supuse
impozitului prevăzute la art. 3, înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an, au dreptul la
un stimulent de inserţie în cuantum lunar de 500 lei pentru perioada rămasă până la împlinirea de
către copil a vârstei de 2 ani.

http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Domenii/Egalitate%20de%20sanse/OUG111-2010%20privind%20concediul%20si%20indemnizatia%20lunara%20pentru%20cresterea%20copiilor.PDF
« Ultima Modificare: 14.Sep.2012, 05:32:21 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline bogdanb

« Răspuns #213 : 17.Sep.2012, 10:50:52 a.m. »
da-ne te rog detalii despre masuta

Am cumparat-o de aici. Toate caracteristicile corespund exact descrierii de pe site; Singura mentiune ca ar putea sa necesite mici ajustari pentru comoditatea copilului.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #214 : 13.Oct.2012, 08:37:23 p.m. »
Se cauta: "Masha si Ursul" (Маша и Медведь) dublate in romana. Recompensa: 1 thumb-up!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shpeedy

« Răspuns #215 : 01.Apr.2013, 07:38:11 p.m. »
Intrebare: cam pe la ce varsta ati fost cu piticii prima oara la circ ???
Ne cam bate un gand, dar mi-e sa nu se plictiseasca doua ore cat dureaza spectacolul.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline miaunica

« Răspuns #216 : 01.Apr.2013, 11:16:59 p.m. »
Pe la 5 ani am mers cu Kiki prima dată la circ, dar eu nu prea ştiu ce spectacol a fost! Am mers atât cu ea cât si cu vărul ei si mai tot spectacolul am urcat si-am coborât scări! La 6 ani a stat cuminte tot spectacol..eram doar noi..Din cl I merge în mod regulat cu clasa...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline shpeedy

« Răspuns #217 : 03.Apr.2013, 11:32:00 a.m. »
Multumesc !
Om vedea ce facem si noi cu piticul in week-end-ul asta...

Offline shpeedy

« Răspuns #218 : 16.Mai.2013, 10:48:54 a.m. »
Pentru cei interesati de inscrierea copilului la gradinita (printre care ma numar si eu), tocmai a aparut "metodologia" la nivelul Bucurestiului.

Ce mi-a atras atentia: s-au c...cat atata pe ei cu startul acestor inscrieri (dand vina pe inscrierile in clasa 0) pentru ca acum sa lase inscrierile la gradinita la latitudinea "conducerii unitatii de invatamant"...  X-(

Offline miaunica

« Răspuns #219 : 08.Oct.2013, 03:08:02 p.m. »
azi am recitit ceva...

Scrisoare din suflet de copil: Manutele mele sunt inca mici, de aceea nu te astepta la perfectiune cand fac patul, cand pictez sau cand arunc mingea. Treaba pe... care am făcut-o eu, te rog sa nu o faci înca o data. Voi simti ca nu am făcut fata asteptarilor tale. Încearca sa iei partea buna din tot ceea ce fac; bucura-te ca m-am chinuit sa ma leg singur la pantofiori, chiar dacă n-a iesit decat un nod. Piciorutele mele sunt inca mici, te rog frumos nu face pasi mari, ca sa pot tine si eu pasul cu tine. Nu uita ca sunt la început de drum. Ai rabdare cu mine. Voi învăta totul, dar treptat-treptat. Nu ma grabi, nu ma condamna si nu te necaji cu mine! Lumea aceasta are atatea mistere pentru mine, iar tu trebuie sa-mi fii invatator pe drumul vietii. Ochii mei sunt inca mici, nu au vazut lumea asa cum ai văzut-o tu. Te rog, lasa-ma sa aflu totul, fara sa ma pedepsesti pentru curiozitatea mea. Si nu mă limita inutil! Nu te enerva cand intreb prea mult, prea des si cateodata acelasi lucru. Eu nu cunosc lumea din jurul meu si nici nu am pe altcineva în afara de tine sa intreb. Fa-ti, te rog, timp si pentru mine, explicandu-mi ce stii despre lumea aceasta frumoasa si fa aceasta bucuros si plin de dragoste. Nu te teme sa-mi fixezi limite si reguli. Sigur le voi respecta dacă esti consecvent în aplicarea lor. Insa dacă astazi spui una si maine alta, sigur voi deveni confuz si nu voi mai sti ce este interzis si ce nu. Nu ma compara mereu cu fratii mei, cu colegii mei sau cu oricine altcineva. Sunt unic si niciodata nu voi fi la fel ca altii. Sigur am si eu ceva special, fa-ti doar putin timp si vei vedea si partile mele bune. Eu nu voi fi pentru multa vreme copil, lasa-ma sa-mi trăiesc copilăria si sa ma bucur de ea. Nu îmi incarca programul cu tot felul de lucruri care nu sunt pentru varsta mea. Acum lasa-ma doar sa ma joc! Sufletul meu este foarte sensibil, sentimentele mele sunt înca foarte gingase. Nu ma face mai mic decat sunt! Fii întelegator la greselile mele si la stangaciile pe care le fac mereu. Daca ma critici constant voi deveni stingher si lipsit de încredere în fortele proprii. Gandeste-te: poti sa-mi critici faptele, fara sa ma critici ca persoana! Respecta-mi drepturile de copil si demnitatea. Nu mă umili si nici nu folosi violenta verbala sau fizica cu mine. Din asta voi învata numai sa ma ascund de tine, sa mint si sa-mi fie frica. La un comportament pozitiv intotdeauna voi raspunde pozitiv, deci incearca sa fii blând, iubitor si intelegator. Pastreaza-mi sufletul curat! Nu ma lasa sa vad si sa invat lucruri rele. Tu esti modelul meu. Nu ma minti, caci o sa cred ca minciuna este singura cale în viata; nu folosi forta, caci o sa cred ca forta este ceva normal în relatiile cu ceilalti; nu ma critica, caci astfel voi invata sa judec; nu ma respinge, caci voi crede că nu ma doresti si as putea incepe sa te urasc pentru asta. Ajuta-ma sa invat valorile morale: credinta, adevarul, cinstea, increderea, bunatatea, iubirea. Nu ma face sa ma simt vinovat pentru ceea ce sunt si pentru ca nu sunt asa cum ai visat. Eu sunt copilul tau si tu esti parintele meu. Accepta-ma si iubeste-ma asa cum sunt !
cainii au stapan...pisicile au anturaj