Autor Subiect: Discutii legate de bebe  (Citit de 38963 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Discutii legate de bebe
« Răspuns #180 : 25.Feb.2011, 02:32:46 p.m. »
Sa va traiasca si sa creasca MAREEEEEEEEEEE   :prty:  :prty:   :prty:

Offline miocrl

« Răspuns #181 : 03.Nov.2011, 12:59:01 p.m. »
fetita are 8 luni.

acum ma gandesc la scaunul numarul 2 pentru masina. scanul numarul 1 l-am luat de la @anyd
ma gandeam la asta:
http://www.mytoys.de/R%C3%B6mer-R%C3%B6mer-Auto-Kindersitz-Kidfix-Trendline-David-2011/Isofix/R%C3%B6mer/KID/de-mt.ba.br01.60.06/2136148

Offline miaunica

« Răspuns #182 : 03.Nov.2011, 04:23:12 p.m. »
sa va traiasca!

la 8 luni coloana inca nu este pregatita pt modelul aratat...muschii spatelui inca au nevoie de sustinere...uite ceva, cu rol informativ(al doilea model)...merge si pt urmatoarea etapa, suportul se detaseaza si obtii un scaunel ca cel din modelul 3..

http://www.scauneautocopii.ro/

nu ne trimiti si o poza cu printesa?
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline miocrl

« Răspuns #183 : 03.Nov.2011, 04:42:13 p.m. »
 baiatul care are 2 ani nu prea mai incape in scaunul a actual..  o sa i-l dea sorei lui mai mici iar el va primi un scaun nou .. cel din link

Offline miocrl

« Răspuns #184 : 03.Nov.2011, 05:15:49 p.m. »
aici : http://www.scauneautocopii.ro/ cel mai ieftin cu ISOFIX e 150 de euro
aici: http://www.mytoys.de/R%C3%B6mer-R%C3%B6mer-Auto-Kindersitz-Kidfix-Trendline-David-2011/Isofix/R%C3%B6mer/KID/de-mt.ba.br01.60.06/2136148
cam tot asa, dar cu scaunele de la Romer se fac testele n-cap..
e adevarat mai trebuie sa platesc transport 15euro. dar e 15 euro oricat de mare e coletul(vine acasa cu DHL sau asa ceva) .. si fac un grup buy cu colegii de servici si iasa super ok.

Offline miocrl

« Răspuns #185 : 03.Nov.2011, 08:08:15 p.m. »

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #186 : 04.Nov.2011, 10:58:23 a.m. »
Foarte frumos, sa creasca mare si sanatoasa. >:D<
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline miocrl

« Răspuns #187 : 04.Nov.2011, 11:11:15 a.m. »
multam  ;-)

Offline miaunica

« Răspuns #188 : 24.Nov.2011, 11:33:31 a.m. »
pe cand era maimuta mea clasa I, la prima sedinta am primit fiecare parinte cate o scrisorica de la invatatoare...acum am regasit-o si m-am gandit sa v-o arat si voua...

Draga mama, draga tata,
1. Nu ma rasfatati. Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce cer. Dar incerc totusi.
2.Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Asta ma aseaza la locul meu.
3.Nu folosi forta cu mine. Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai forta conteaza.
4.Nu fi inconsecvent. Asta ma pune in incurcatura si ma face sa incerc sa scap nepedepsit.
5.Nu-mi face promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine. Asta ma face sa-mi pierd increderea in tine.
6.Nu raspunde provocarilor mele atunci cand spun sau fac lucruri care te supara. Voi incerca atunci sa capat si mai multe victorii.
7.Nu te supara prea tare cand iti spun "te urasc". Nu cred ce spun, dar vreau sa te fac sa-ti para rau pentru ce mi-ai facut.
8.Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti demonstrez contrariul, purtandu-ma ca o persoana "importanta".
9.Nu face in locul meu nimic din ceea ce asi putea face singur.Asta ma face sa ma simt ca un copil mic si voi continua sa te folosesc in serviciul meu.
10.Nu-mi menaja "relele obiceiuri", acordandu-mi cat mai multa atentie.Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui.
11.Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai sensibil daca imi vei vorbi bland intre patru ochi.
12.Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu e foarte bun in acel moment, iar cooperarea mea este chiar mai slaba.
13.Nu incerca sa-mi tii predici. Vei fi surprins sa constati  cat de bine stiu ce e bine si ce e rau.
14.Nu ma face sa simt ca greselile mele sunt pacate. Trebuie sa invat ca pot face greseli fara sa simt ca nu sunt bun de nimic.
15.Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd.
16.Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci s-ar putea sa spun minciuni.
17.Nu uita ca-mi place sa experimentez. Invat din asta.
18.Nu baga prea mult in seama indispozitiile mele. S-ar putea sa profit de faptul ca imi acorzi mai multa atentie cand sunt bolnav.
19.Nu ma respinge cand pun intrebari cinstite. Daca o faci, vei constata ca nu te mai intreb si caut informatii in alta parte.
20.Nu-mi lua apararea cand ma dojeneste tata (mama). Asta ma face sa ma gandesc ca nu ai dreptate.

din ciclul "SCOALA PARINTILOR"

cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #189 : 20.Dec.2011, 02:47:49 p.m. »