Autor Subiect: Discutii legate de bebe  (Citit de 38972 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Discutii legate de bebe
« Răspuns #150 : 17.Nov.2010, 12:31:40 p.m. »
Felicitari viitoarei mamici si viitorului tatic.  Sa creasca mare, fumos si sanatos viitorul suzukist.  :)

Offline miocrl

« Răspuns #151 : 17.Nov.2010, 12:39:30 p.m. »
@tdd:
felicitari, sunt sigur ca va veti trece cu bine perioada cat va fi mic bebe mai ales cu noul portbagaj

@hugbear
se pare ca nu a folosit nimeni. eu am cautat asa ceva , si nu am gasit decat la dhecatlon la un pret foarte mare.

plusuri:
-pret destul de bun.in continuare sunt interesat de o achizitie de genul asta, deci poate facem un group-buy. poate vor si altii?

minusuri:
-hmm... se foloseste pana la 15 kilograme. al meu bebe la 1 an jumate are deja 13 kilograme. iar in perioada de pana acum iesirile au fost mai limitate
-am facut un calcul la ei pe site si costa transportul 56 dolari pana in ro. ciudat e ca daca punem 2 bucati transportul e dublu si tot asa  :dknw:

eu am folosit si iarna si vara ceva mai ieftin de genul asta:
http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/06064698950000/Default.aspx

A folosit cineva baby-carrier de genul asta? Ma intereseaza experiente si argumente (pro sau contra) la prima mana...

« Ultima Modificare: 17.Nov.2010, 12:51:32 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline hugbear

« Răspuns #152 : 17.Nov.2010, 06:29:20 p.m. »
Rucsacul l-am gasit si aici ceva mai ieftin ($66) cu taxa de expeditie (estimata) de $20. Tre' sa duc acum munca de lamurire cu maica-sa :D.

@tdd Nastere usoara! :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #153 : 17.Nov.2010, 09:45:34 p.m. »
merita sa facem group buy sau ba?

Offline hugbear

« Răspuns #154 : 17.Nov.2010, 10:18:39 p.m. »
Mai caut si pe eBay, poate gasesc ceva...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline fireburn

« Răspuns #155 : 18.Nov.2010, 10:46:24 a.m. »
Vrei sa pleci cu bebe pe munte? ca nu vad utilitatea pentru altceva.
Exista marsupii care-s mai comode pentru distante scurte.

Offline miocrl

« Răspuns #156 : 01.Dec.2010, 06:21:52 p.m. »
nu despre masini dar legat de bebe: noua lege ce se vehiculeaza.. cum ca de la 2 ani perioada cat mamele pot sta acasa se reduce la 1 an..
ma intreb daca politicienii se gandesc la toate sau doar sa taie din bani.presupun ca doar la a cum sa scoata bani mai multi

nu cred ca s-au gandit ca in RO copii de 1an:
- nu prea ai unde sa duci la o gradi
- ca daca ar fi sa il duci la gradi trebuie sa se angajeze noi educatori pentru ca cei existenti nu vor face fata =>costuri
- ca automat copii ce vor merge la gradi vor necesita mult mai multe interventii medicale =>costuri

dar  ma consolez cu faptul ca si in alte tari europene perioada e chiar mai mica de 1 an si cu faptul ca inca aleg sa traiesc in RO :( cu toate ca gradinita si doctorii reactioneaza altfel in restul Europei decat in RO

Offline fireburn

« Răspuns #157 : 02.Dec.2010, 10:39:47 a.m. »
Pe vremea lui ciuruitu' era 3 luni perioada de sedere acasa dupa nastere (daca-mi amintesc bine).
Guvernul nu face nimic pentru noi; trebuie sa luam noi atitudine.

Offline Daniel42

« Răspuns #158 : 04.Dec.2010, 02:11:19 p.m. »
Guvernului astuia nici ca-i pasa de copii nostrii . Ai lor cresc cu bone si gradinite particulare si fac scoala in Anglia . Copii nostrii trebuie sa aibe neaparat cel putin 2 ani pe cineva linga ei . Numai cine este tembel nu-si da seama ca un copil mic este mic chiar si la 3 ani sa faca ceva singur si sa stea undeva fara parintii cu care a stat tot timpul si s-a invatat cu ei . Dobitocii aia de la Bucuresti dupa ce ca le-au furat laptele si pampersii copiilor vor sa-i lase si singuri pe drumuri si sa trimita mamele la munca ca . doar doar poate scade natalitatea si asa foarte precara . Gradinitele normale nu au locuri nici pentru jumate din ei iar cele particulare au tarif pe la 10 mil . pe luna .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #159 : 05.Dec.2010, 10:06:17 p.m. »
In aceste vremuri tulburi cand toate actiunile demarate de guvern vin doar sa taie si sa spanzure, iata eu vin cu o veste frumoasa. Pe data de 1 decembrie a venit pe lume mult asteptatul bebe. Este o fetita adorabila de 3100 grame si 49 cm. De ieri am sosit acasa si toti ai casei ne-am abandonat deja activitatile obisnuite, singura indeletnicire fiind aceea de a ne roti in jurul copilului cu diverse activitati. Am cateva poze facute, incerc sa postez una facuta deja cand bebe era inca la maternitate. Altele vor urma mai tarziu, oricum e bine ca a revenit si inca functioneaza netul care a de pe 1 dec si pana acum a fost inexistent.

Cred ca este inutil sa spun cat de fericit sunt... si am vrut astfel sa imi impart bucuria (si) cu voi.
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,