Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233255 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #970 : 05.Aug.2023, 05:02:39 p.m. »
Cumperi balamale pentru modelul facelift, sunt mai robuste!

Probabil de la ei de pe website? N-am idee care ar fi balamalele de la modelul nou  :dknw:
De la pieseradacini auto. Eu am luat VIN ul de la un coleg cu facelift și am comandat pe acel site. Am sa caut factura sa cad ce p/n au

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
2 x opritoare ușă fata stg/dr cu piuliță și șurub= 81810-86R00-000  - Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 131 lei cu tva / buc (necesar 2 buc )

Surub – 09112-08015-000 – Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 16 lei cu tva / buc (necesar 2 buc )

Piulita – 08316-1006A-000 – Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 10lei cu tva / buc (necesar 2 buc )

2 x opritoare ușă spate stg/dr cu piuliță și șurub= 81830-86R00-000 – Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 131 lei cu tva /buc ( necesar 2 buc )

Surub – 09112-08015-000 – Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 16 lei cu tva / buc  (necesar 2 buc )

Piulita – 08316-1006A-000 – Termen livrare 3-5 zile lucratoare. PRET: 10lei cu tva / buc (necesar 2 buc )

Poate preturile au mai scăzut, zic și eu

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

The following users thanked this post: Andrei Arsi

Offline Prodan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Femeie
    • Brasov
« Răspuns #971 : 28.Oct.2023, 08:40:32 p.m. »
Hey! Am o problema cu geamul stanga fata: cand vreau sa-l inchid, se ridica pana la jumatate, dupa care se deschide din nou. Am fost la service, mi-au zis ca l-au reparat, dar el, geamul, insista ca nu. Cand le-am trimis filmarea cu geamul dupa "reparatie", mi-au zis ca e chederul rasucit si trebuie schimbat. Pe banii mei. Oooo.... dar masina e in garantie ! A mai intampinat cineva aceasta problema: geam incapatanat ?
  • Vitara Pasion 1.4

Offline wolfin

« Răspuns #972 : 28.Oct.2023, 08:52:46 p.m. »
Da eu...dar urca tot apoi coboara pana la jumate

Doar cand folosesc impulsul. Rezolvarea..din ce ma pricep ar fi o resetare. Dar cum nu am gasit secventa de reset.....am invatat sa traiesc si asa. Sigur e ceva incalcit gen inchidere din cheie usi.

Oricum...face cand vrea...nu tot timpul.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Prodan

• Newbie
  • *
    • Brasov
« Răspuns #973 : 28.Oct.2023, 08:58:34 p.m. »
Am inteles. O trecem la "asa face ea".
Si portiera stanga spate care trebuie trantita zdravan sa se inchida?
  • Vitara Pasion 1.4

Offline wolfin

« Răspuns #974 : 28.Oct.2023, 09:01:46 p.m. »
Referitor la geam....daca e in garantie in primii 3 ani..nu trbuie sa ceara bani.

Ref. La usa..am.patit si asta...sa o trantesc si sa nu se inchida bine....dar era piciorul sotiei prins.

Nu a mai facut dupa aia.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Prodan

Offline croz

« Răspuns #975 : 28.Oct.2023, 09:02:23 p.m. »
Salutare!
Eu am rezolvat prin stergera chederului cu un servetel umed. Am deschis geamul si am sters portiunea de cheder dinspre spate sus in urma cu vreo 2 saptamani. Vad ca de atunci nu se mai intampla "necazul"  :D :pardon:

Seara buna!
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 benzina, superior white ALLGRIP

The following users thanked this post: gabineg

Offline Prodan

• Newbie
  • *
    • Brasov
« Răspuns #976 : 28.Oct.2023, 09:53:58 p.m. »
@croz: ideea e urmatoarea: am luat masina joi din service, mi-au zis ca au reparat geamul, vineri le-am trimis o filmare cu geamul care facea ce stia el sa faca inainte, si mi-au zis ca e chederul rasucit si trebuie schimbat, iar daca ma hotarasc sa-l schimb imi comunica pretul chederului ! 😁
Dar am sa incerc ce mi-ai zis, ca cine stie ce se mai intampla daca duc iar masina.
  • Vitara Pasion 1.4

Offline ntire2000

« Răspuns #977 : 28.Oct.2023, 10:49:45 p.m. »
@croz: ideea e urmatoarea: am luat masina joi din service, mi-au zis ca au reparat geamul, vineri le-am trimis o filmare cu geamul care facea ce stia el sa faca inainte, si mi-au zis ca e chederul rasucit si trebuie schimbat

Chederul ala s-a rasucit singur?  :-?
Sau o fi fost batut de vânt?
Daca e defect trebuie schimbat pe garantie, fara comentarii.
Chiar daca sunteti doamna (asta poate fi vazut ca un handicap între atâtia "meseriasi"), eu zic sa ridicati un pic tonul la ei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Mmarza

« Răspuns #978 : 02.Nov.2023, 10:27:59 p.m. »
Cumva este montat paravant?  Daca da, de obicei de acolo "pleaca" modificarea arhitecturii chederului (si fiind un factor extern nu intra in garantie). Eu a trebui sa schimb chederul fata dreapta la 5 ani din motivul acesta.

Temp fix: la soare si cu geamul coborat (temperatura exterioara cat mai mare), WD40 pe cheder, lasat un pic si apoi refacuta anatomia chederului, apoi inchis geamul si lasat asa cateva zile. Tine cateva saptamani-luni.

• Vitara 1.6 passion Silky Silver

Offline Hoinar

« Răspuns #979 : 03.Nov.2023, 07:23:19 a.m. »
Nu se pune WD40 pe chedere, care sunt din cauciuc iar WD40 este pe baza de petrol si distruge cauciucul! Cum nu se foloseste nici o substanta pe baza de petrol pe cauciuc.
Se foloseste ulei sintetic pe baza de silicon, care este special pentru chedere. Se gaseste in comert! Revitalizeaza si inmoaie suprafetele din cauciuc.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: sfichiu