Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233276 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #890 : 15.Feb.2022, 09:58:03 p.m. »
Posibil. Lichidul de parbriz mi se pare puțin dubios, ușor vâscos. Mă întreb dacă nu cumva lichidul a intrat pe lângă cheder și l-a săltat peste noapte ajutat de vântul puternic.

Cred că e doar un cadou de la vreo pasăre :))

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline CyborgSky00

« Răspuns #891 : 16.Feb.2022, 07:27:19 a.m. »
Zgomotul de mixer e de la zgomotul de rulaj al anvelopelor pe sosea, de la 15km/h incepe .Te poate duce cu gandul la rulmenti sau cardan, dar nu e !
  • Suzy

Offline Lavinia

« Răspuns #892 : 18.Mar.2022, 10:24:07 a.m. »
Help! Doresc sa pun husa pe bancheta din spate la un Vitara Hybrid si nu stiu cum sa scot sezutul. La spatar m-am descurcat, dar la sezut...nush, pare fix acolo, iar in manual nu am gasit detalii.
  • VITARA HYBRID 48V PASSION 1.4 6AT 2WD

Offline cristidav

« Răspuns #893 : 18.Mar.2022, 11:07:16 a.m. »
Daca e sistemul ca la SCross (si eu cred ca e, caci masinile sunt aproape identice), atunci pur si simplu tragi de sezut in sus, din laterale, ca sa iasa din niste clipsuri care-l tin in şasiu. Ar fi bine sa confirme colegii vitarişti, dar precis e la fel.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Myhay

« Răspuns #894 : 18.Mar.2022, 11:24:25 a.m. »
Am inteles ca se poate , sunt niste prinderi / cleme si trebuie tras nu stiu cum destul de greoi dar ma tem ca in cazul in care reusesti sa ridici intr un final bancheta nu ai de ce anume sa te prinzi cu husele. Deci prea mult chin pentru nimic. Am incercat acum 2 ani in service ca eram la revizie cu Baleno. Nici mecanicii de acolo habar n-aveau. Le am zis s-o lase asa ca tragea fiecare de ea cum il taia capul.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline cristidav

« Răspuns #895 : 18.Mar.2022, 11:36:50 a.m. »
...in cazul in care reusesti sa ridici intr un final bancheta nu ai de ce anume sa te prinzi cu husele. Deci prea mult chin pentru nimic.
Poti prinde husele nu de ceva, ci capetele, intre ele, cu sfoara elastica, pe sub bancheta.

Acu mi-am amintit. Daca tragi de coltul banchetei in sus, daca e prinsa in clema, vei observa ca se ridica capatul, dar mai inspre interior ceva o tine. Eh, astae confirmarea ca e prinsa in clema ca la SCrossul meu si iese prin tragere in sus... cu curaj  :-j
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Lavinia

« Răspuns #896 : 18.Mar.2022, 12:21:49 p.m. »
nooo..nu am tras prea tare de sezut, dar l-am pipait pe toate lateralele  :">, si nada, nici un buton/clapeta, mai am un pic pana la 1000km, ma gandesc sa n-o stric asa de repede  :D
  • VITARA HYBRID 48V PASSION 1.4 6AT 2WD

Offline enicky

« Răspuns #897 : 18.Mar.2022, 12:37:58 p.m. »
nooo..nu am tras prea tare de sezut, dar l-am pipait pe toate lateralele
  Nu-l mai pipaii, pune mana zdravan la baza pernei si trage in sus de la ambele capete, face clanc si iese(si pe usa din dreapta si pe cea din stanga).
Ulterior vezi si prinderile si ai grija sa nu le acoperi cu husa. Mai greut e la montare ca trebuie bine apasat bine in zona unde sunt clipsurile de prindere.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline acidutzu

« Răspuns #898 : 18.Apr.2022, 11:38:59 p.m. »
Salutare,
Aveti vreun sfat cum as putea lipi acel suport lateral pe care stã capacul de pe portbagaj? (foto)
Am incercat deja cu 2 tipuri de adeziv, un bicomponent si un adeziv special pentru plastic... zero rezultate.
Alternativa #2: sa il prind cu un surub si o piulitã mai mare, pe dedesubt
Alternativa #3: sa inlocuiesc tot panoul lateral, care din pãcate e dintr-o singurã bucatã si costa +150€. Stie cineva codul piesei, poate o gãsesc pe la dezmembrãri...
 :cheers:
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline Myhay

« Răspuns #899 : 19.Apr.2022, 07:17:42 a.m. »
Incearca cu poxipol. De cate ori l am folosit n a dat gres si a tinut. Sa pui strat continuu mai calumea si sa tii presat putin dupa care il lasi cateva zile pana sa pui polita.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic