Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233302 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #810 : 22.Apr.2021, 01:38:19 p.m. »
Mersi, o sa pun si ceas pe viitor, m-am gandit la asta, dar deocamdata vreau sa scap de sunetul in cauza. Oricum, e doar o banuiala ca vine de acolo. Studiind topicul de greieri am constatat ca la multi problema a fost de la ceva tubulatura de ventilatie de sub bord si ca rezolvarea e vreo 8h in service pe masa de operatie. Prefer sa elimin faza cu cablul de la ceas intai de toate, asa ca o sa incerc sa desfac cu ceva tool de plastic.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #811 : 26.Apr.2021, 11:46:19 a.m. »
Eu am gasit asta la amortizoarele de la haion. Aveti ceva solutii de remediere? Ontra pe garantie extinsa? Am vz si ceva rugina in interior.

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline dthem

« Răspuns #812 : 26.Apr.2021, 11:57:19 a.m. »
Nu intra pe garantia extinsa din pacate (asa cum e reglementata la mine cel putin). Cred ca ar fi bine sa le schimbi, vezi ca e un coleg care le-a schimbat cu ceva AM, cred ca Stabilus.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Cobrita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #813 : 26.Apr.2021, 12:23:49 p.m. »
Dacă deschizi un geam și închizi haionul acesta funcționează ok. Se formează presiune în interiorul mașinii. Această situație este foarte enervantă, dai cu haionul de se uită toți la tine. Nu există remediu.
  • Suzuki Vitara 2WD 1,4 MT

Offline VictorN

« Răspuns #814 : 26.Apr.2021, 12:37:45 p.m. »
Da, ușile și hayonul se închid ca la o mașină foarte ieftina. Nu prea ai ce sa-i faci.

Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk

Offline perfidus

« Răspuns #815 : 11.Mai.2021, 01:44:57 a.m. »
Ornamentul de plastic lucios (negru pian) pe care pui mana cand inchizi usa de la sofer, in dreptul geamului spre stalpul central, a inceput sa se desprinda cam pe 10 cm, si capatase un luft de 2-3mm la partea de sus a ramei, se auzea suierand la viteze mai mari.
Nu era ceva extrem de vizibil, doar daca te uitai mai atent.
Ornamentul este prins cu burete adeziv si se pare ca din cauza unei bavuri a plasticului la fata interioara, buretele nu a fost bine lipit din fabrica. Am incercat o corectie pe cont propriu cu cateva patratele de banda dublu adeziva strecurate cu grija prin acel luft si tinut ansamblul presat 30 minute (cu niste clesti rapizi de fixare de la Leroy Merlin). Inainte am sters cu izopropilic cat de bine am putut suprafetele de tabla si plastic. Sa vedem cat va tine.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline zambru

« Răspuns #816 : 17.Mai.2021, 09:46:46 a.m. »
Vad la Vitara din spate in mers pe drum drept "ceva" care atarna, dincolo de toba si care coboara garda la sol cu cativa centimetri buni. Ce piesa sau ansamblu de piese este?
  • Suzuki Ignis

Offline VictorN

« Răspuns #817 : 17.Mai.2021, 09:51:11 a.m. »
Diferențial+scut diferential

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: zambru

Offline zambru

« Răspuns #818 : 17.Mai.2021, 09:53:53 a.m. »
Diferențial+scut diferential

Mersi Victor, dar de ce este atat de jos? De fapt, care este garda la sol reala a masinii?
  • Suzuki Ignis

Offline VictorN

« Răspuns #819 : 17.Mai.2021, 09:57:38 a.m. »
Pare foarte jos, dar e la 17,5 cm de sol, cu scut. Aceeași distanță e și la nivelul scutului față.
Oficial garda la sol e 18,5 cm.

The following users thanked this post: Dogy, zambru