sunt interesat de noul vitara... imi puteti spune de ce probleme v-ati lovit? multumesc
Despre
noul vitara, adica hybrid, nu cred ca se pot spune prea multe, avand in vedere "vechimea" lui, despre varianta 1,4, da, este preponderent cred pe forum, si despre prima varianta, 1,6 benzina aspirat/2015 iti pot spune eu ca nu am avut absolut nicio problema tehnica . Inlocuirea unor opritoare de usi n-o consider problema grava.
Impresiile pot fi subiective, unii au asteptari sau stil de condus care nu s-au regasit/adaptat Vitarei, alteori(impresiile) vin de la persoane care nu detin masina, iar unii fac pur si simplu din tantar, armasar(adica o mica problema, este dramatizata!).
Avand in vedere ca acum am si S-Cross-ul hybrid, care are acelasi motor ca Vitara 2020, pot spune ca acest Hybrid are cp si cuplu mai mari decat 1,6, caracteristici care se resimt din plin !!!
Eu unul n-as fi pus intrebarea asta pentru simplul motiv ca raspunsul/rile nu pot fi edificatoare, dimpotriva pot fi chiar inselatoare, pentru ca de f. multe ori ce unuia i se pare o problema, altul poate nici nu-i da atentie...
Oricum, e bine sa te informezi din mai multe surse, asa ca documenteaza-te !