Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233407 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #580 : 15.Iun.2019, 04:05:35 p.m. »
Off topic :
... Seteaza o limita de viteza pe care nu o poti depasi.... daca nu calci acceleratia !
"O poti depasii !!!"....daca se calca accelearatia
   In fapt asta este si rolul lui, sa rulezi cu o viteza pe care sa n-o depasesti ! Ca-ti mai odihnesti si piciorul intre timp, asta e un aspect secundar.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #581 : 20.Iun.2019, 12:58:39 p.m. »
De cateva saptamani masina mea a capatat cel mai enervant tic de pana acum. De fiecare data cand pun semnalul si virez in directia respectiva volanul scoate un tacanit la fiecare rotatie pana cand sare maneta de semnalizare inapoi la pozitia neutra  . Nu am mai vazut problema asta de la Dacia 1300 incoace si ma scoate din minti  X-(. Inainte sa ma duc cu ea in reprezentanta are cineva vreun sfat despre cum se poate rezolva "in regim propriu"?

Azi a inceput si a mea sa faca la fel. :( Nu stiu daca sa ma enervez sau nu.
Am vazut ca acum vreun an se plangeau mai multi de problema asta si ca tu ai rezolvat-o atunci pe cont propriu.
Totusi, n-a rezolvat nimeni problema in service?
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #582 : 08.Aug.2019, 11:40:47 p.m. »
@Dogy eu nu remarcasem pana n-am citit pe forum...aveam intentia sa "ma stresez" dar am verificat la dealer, la nimereala, o masina noua din parcare si cum facea si aia exact la fel n-am mai considerat-o problema si am trecut peste. plus ca, nu face decat de 3 ori pana la capatul cursei :)
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: Dogy

Offline Dogy

« Răspuns #583 : 09.Aug.2019, 07:37:39 a.m. »
Am stat si eu si m-am intrebat daca nu cumva avea tacanitul inca de la bun inceput, dar nu-l sesizasem pana n-am citit pe forum despre el. Oricum, nu m-am mai stresat nici eu. Pot trai cu asta. O sa intreb la prima revizie, dar ma astept la clasicul "Asa face toate".
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #584 : 09.Aug.2019, 10:44:34 a.m. »
O sa intreb la prima revizie, dar ma astept la clasicul "Asa face toate".
   Ai grija sa nu pui urmatoarea intrebare :" Dom'le, are un tzacanit la volan, stiti de ce?" :-)) :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Dogy

Offline Floppy76

« Răspuns #585 : 10.Aug.2019, 07:43:12 p.m. »
In momentul cand ACC franeaza pentru a adapta viteza la masina din față se aprind stopurile de frână? S-a intamplat de cateva ori fiind pe ACC, sa reducă mai brusc viteza (fiind setat pe aproape, adică o linie) și n-aș vrea să fie o surpriză pentru cel din spate. Pedala se întărește puternic dar stopurile se aprind?
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline florin301975

« Răspuns #586 : 10.Aug.2019, 08:34:20 p.m. »
Da se aprind!. Nu inteleg totusi softul acc care retrogradeaza 2 trepte sa ajunga de la 100 la 120 cat aveam pe pilot.

Offline tac

« Răspuns #587 : 10.Aug.2019, 11:42:34 p.m. »
Acceleratia cu ACC activ este mai "puternica" decat in mod normal pana ajunge inapoi la viteza setata.
La manuala nu are ce sa faca, dar la automata...
La benzinare de regula retrogradezi 1-2 trepte daca vrei demaraj.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline aavii

« Răspuns #588 : 12.Aug.2019, 12:15:49 p.m. »
Da se aprind!. Nu inteleg totusi softul acc care retrogradeaza 2 trepte sa ajunga de la 100 la 120 cat aveam pe pilot.
Eu zic ca asa e softul. E destul de deranjant ca face asa dar poate cineva cine trebuie aude :) Cred ca este optimizat pentru senzatii tari
Poti fi putin proactiv si sa accelerezi tu usor cand vezi liber in fata inainte sa o faca masina, nu va mai face acel soc si te va lasa pe tine sa accelerezi
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Ionutz.construct

« Răspuns #589 : 06.Sep.2019, 06:48:49 p.m. »
Niciodată nu o sa fie mai puternică....te rog sa testezi.
Acceleratia cu ACC activ este mai "puternica" decat in mod normal pana ajunge inapoi la viteza setata.
La manuala nu are ce sa faca, dar la automata...
La benzinare de regula retrogradezi 1-2 trepte daca vrei demaraj.
  • Vitara 1.6 Allgrip