Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233402 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Kojak989

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Sfintu gheorghe
Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #480 : 24.Iul.2018, 05:25:58 p.m. »
O întrebare...am passion allgrip mt, dar haionul nu are deschidere electromagnetica...e normal? Pot să îmi pun așa ceva? Mulțam.
  • Pasionat allgrip 1.6

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #481 : 24.Iul.2018, 05:36:27 p.m. »
Ce vrei tu e deschidere/închidere electrică a portbagajului.  Buton electromagnetic au toate variantele de echipare.
As mai fost discuția ceva mai demult, încearcă să o găsești folosind funcția de căutare a forumului.

Offline berila_mz

« Răspuns #482 : 07.Aug.2018, 12:09:01 p.m. »
O întrebare...am passion allgrip mt, dar haionul nu are deschidere electromagnetica...e normal? Pot să îmi pun așa ceva? Mulțam.

Deschiderea electromagnetica se refera la faptul ca butonul de deschidere e electromagnetic si tu ridici hayonul cu mana ta, sa nu te gandesti la deschidere portbagaj complet automat a hayonului in timp ce tu stai cu ambele maini pline de cumparaturi!
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline wolfin

« Răspuns #483 : 12.Sep.2018, 09:37:23 a.m. »
Intrebare. Am trecut peste o linie de tram..si cc 500 metri am avut o bataie ciclica de rotatoe si o vibratie in pedala. Am tras pe dreapta am impins rotile..prezoanele la locul lor...wtf.

Totul la loc. Dupa ce am plecat nu am mai simtit nimic. Am cuplat sport..(4x4)...mimic.

Ce s a intamplat? Oricum o sa merg in service pt o verificare de rampa.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Ionutz.construct

« Răspuns #484 : 09.Oct.2018, 03:46:16 p.m. »
Pentru soluționarea problemei de vibrații la relanti motorizarea 1.6
 soluția este extrem de simpla : curățarea clapetei de acceleratie( fara demontare ci static pe motor). Rezultatul este instantaneu.
  • Vitara 1.6 Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #485 : 09.Oct.2018, 06:28:48 p.m. »
.... curățarea clapetei de acceleratie( fara demontare ci static pe motor). Rezultatul este instantaneu.
  Am mai auzit de fenomenul asta, ai idee care este cauza? Calitatea benzinei, mersul numai in oras...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline kellogs

« Răspuns #486 : 09.Oct.2018, 08:55:56 p.m. »
Pentru soluționarea problemei de vibrații la relanti motorizarea 1.6
 soluția este extrem de simpla : curățarea clapetei de acceleratie( fara demontare ci static pe motor). Rezultatul este instantaneu.

Perfect! Acum spune-ne si noua astora cu dieseluri cum facem, tot asa ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline wolfin

« Răspuns #487 : 11.Oct.2018, 04:33:06 p.m. »
pai la mine face asa de cand am luat o...ce clapeta murdara.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #488 : 11.Oct.2018, 06:21:02 p.m. »
pai la mine face asa de cand am luat o...ce clapeta murdara.
  Pai asa ai cumparat-o, cu clapeta murdara ! Eu cand am luat-o i-am pus sa mi-o spele... :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ionutz.construct

« Răspuns #489 : 13.Oct.2018, 09:09:26 p.m. »
.... curățarea clapetei de acceleratie( fara demontare ci static pe motor). Rezultatul este instantaneu.
  Am mai auzit de fenomenul asta, ai idee care este cauza? Calitatea benzinei, mersul numai in oras...

Cauza nu este data numai de tipul mersului sub-turat ci mai mult de faptul că , chiar și prin filtrul de aer trec mici impurități care se depun. Curățarea este o joaca de copii , iar dacă doriți in service la autonet a costat undeva la 140 Ron...mult dar in viitor acum  o voi face singur.

Legat de Diesel problemele pot fi luate prin excludere ( verificare locaș injectoare pentru a te asigura că sunt strânse bine pe motor, da se pot desface in timp datorita vibrațiilor am pățit asta la ultima mașină) , iar și la.diesel și la benzină mai trebuie verificat suportul antibalans al motorului. Oricum nu probleme grave. Sunt totuși speriat că multe consumabile nu se găsesc aftermarket decât cele de baza...
  • Vitara 1.6 Allgrip

The following users thanked this post: kellogs