Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233385 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #420 : 11.Apr.2018, 09:12:11 p.m. »
  Cred ca te cam  grabesti ! Chiar daca nu cunoastem noi limba vecinilor, G.T spune altceva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline kellogs

« Răspuns #421 : 13.Apr.2018, 06:09:04 p.m. »
A aparut un caz de motor 1.6 aspirat cazut:

Citat din: Richárd Szendrényi link=https://www.facebook.com/groups/160217331224950

Richárd Szendrényi is feeling blue.
9 hrs
Motornak annyi😡(1.6 szívó)

Engine Gone 😡 (1.6 Suction)

Semmi elektronikai hiba. Motor dadogás, fémes sistergő hang, akadozó kuplung. Hidegen mindig volt egy kis fémes kopogó hangja, de nem volt vészes. Egyszer csak menetközben jöttek a tünetek. Röviden ennyi, de majd lefotózom a munkalapot, ha esetleg motorcsere, arról is beszámolok!

No Electronics. Engine stutter, metallic fizzle sound, erratic clutch. There was always a little metal tapping sound, but it wasn't bad. One day, the symptoms came along. In Short, I'm going to take a picture of the sheet, in case it's a motorcycle exchange, I'll tell you about it.

Citat din: Richárd Szendrényi link=https://www.facebook.com/groups/160217331224950
2-es 3-as henger kompresszió nulla

2 CYLINDER COMPRESSION ZERO

Reméljük nem általános probléma, mert akkor visszahívás lesz valamennyi Vitarának. A BMW- nek van az M52(euro3) M54(euro4) motorja ugyanaz szerkezetileg, csak az euro4-esnek másfajta olajlehúzó gyűrűk vannak, és jelentős az olajfogyasztás. A Suzukinál benne lehet a pakliba, hogy ezek a gyűrűk nem olyan minőségiek, mint a régieknél a károsanyag kibocsátás miatt.

Let's hope it's not a general problem, ' cause it's gonna be a callback for all the vi. BMW has the m52 (Euro) engine with the same structurally, only euro has other types of oil-pulling rings and significant oil consumption. You know, the suzuki could be in the cards that these rings aren't as quality as the old ones for emissions.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline marius_gxg

« Răspuns #422 : 08.Mai.2018, 04:58:14 p.m. »
De cateva saptamani masina mea a capatat cel mai enervant tic de pana acum. De fiecare data cand pun semnalul si virez in directia respectiva volanul scoate un tacanit la fiecare rotatie pana cand sare maneta de semnalizare inapoi la pozitia neutra  . Nu am mai vazut problema asta de la Dacia 1300 incoace si ma scoate din minti  X-(. Inainte sa ma duc cu ea in reprezentanta are cineva vreun sfat despre cum se poate rezolva "in regim propriu"?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT

Offline emil_greus

« Răspuns #423 : 08.Mai.2018, 05:03:43 p.m. »
Asa fac toate  :) nu cred ca se poate "rezolva"

The following users thanked this post: marius_gxg

Offline marius_gxg

« Răspuns #424 : 08.Mai.2018, 05:36:07 p.m. »
E uite ca a mea nu facea asa cand am luat-o  :-)) . Asta e si motivul pentru care mai intai am intrebat aici si nu m-am dus direct la reprezentanta. Daca ii aud ca imi spun acolo "asa face toate" (si sunt sigur ca asta imi vor spune) sunt pregatit de scandal   :ochiu: . Nu  accept niciodata scuza asta cand dau banii pe ceva. Atata timp cat nu facea asa cand am cumparat-o si nu am facut nimic ce a dus la crearea problemei cred ca e de datoria lor sa o rezolve. Probabil ca rezolvarea reprezinta o picatura de vaselina pe cateii care trag maneta de semnalizare inapoi. Sunt sigur ca nu le cade mana sa se uite.....

Offline emil_greus

« Răspuns #425 : 08.Mai.2018, 05:49:46 p.m. »
Sa ne spui si noua cum ai rezolvat. Cand vrei sa mergi la ei?

Offline marius_gxg

« Răspuns #426 : 08.Mai.2018, 06:03:30 p.m. »
Nu stiu inca. Sunt inca in faza de cautat solutii DYI. Sunt intr-o perioada in care timpul nu prea imi permite sa ma deplasez la o reprezentanta , dar daca nu gasesc o solutie curand trebuie facuta si asta si o sa revin cu detalii. Ma scoate din sarite sunetul ala....

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #427 : 08.Mai.2018, 06:27:27 p.m. »
Salut. Și a mea face la fel. Trebuie uns ceva pe dedesubt, am avut aceeași problemă și la Honda Jazz. Soluția e temporara, trebuie să te obișnuiești. De ce fac doar unele, habar nu am.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

The following users thanked this post: marius_gxg

Offline valmar67

« Răspuns #428 : 08.Mai.2018, 10:30:24 p.m. »
Am patit asa ceva cu un Fiat si a trebuit schimbat blocul de semnalizare(se rupsese un plastic care nici nu mai tinea semnalizarea pe pozitie pana nu rotesti de volan), pe garantie.Dar nu facea nici un zgomot....
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #429 : 09.Mai.2018, 12:08:29 a.m. »
Am avut un Peugeot 307. Buna masina dar cu probleme. Mici si enervante. De la ei(proiectare), desi nu au recunoscut niciodata. Semnalizarea "cade" pe stanga caci se rupe foarte usor ceva din blocul de semnalizare de pe volan. Eu ma obisnuisem si tineam semalizarea cu ultimul deget , sa nu mai cada. Garantia...nu a fost recunoscuta ca defect de Peugeot. Credeti ca Suzuki o va face?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008