0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut tuturor! Sunt pe punctul sa achizitionez si eu noul Suzuki Vitara Passion All grip si am observat ca nu exista nici o functie automata de ridicare/inchidere a geamurilor automat din telecomanda. Functia e foarte utila si va intreb, se poate activa aceasta functie si cum? (mentionez ca masina va fi in garantie)
iti poate taia ... capul...
Ce naiba, imi iau masina sau sistem IT? Prea multe "skill"-uri cerute bietei masini.
In alta ordine de idei , in cartea tehnica se specifica relativ la unul din meniurile din setarile functionale (door lock cred) ca exista posibilitatea activarii avertizarii sonore in cazul inchiderii/deschiderii din telecomanda a masinii (nu numai vizual ,prin aprinderea farurilor).N-am vazut asa ceva in meniul meu , poate ca au uitat sa specifice in carte mentiunea "daca exista" , asa cum fac de fiecare data cand este vorba de dotari existente pe modele superioare de echipare. Nu ca ari fi un "must have" , dar , in anumite conditii (de luminozitate atmosferica ) cred ca ar fi util.Mentionez modelul meu , Cool , Allgrip
Defect din copilarie Cand primeam cate o jucarie tehnoelectromecanica, mai intai o desfaceam ca sa vad ce are inauntru. Dup-aia ma jucam cu ea (daca mai puteam sa o fac la loc).