Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233321 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #280 : 03.Oct.2017, 06:52:58 p.m. »
Off topic : Ei, nici chiar asa. Oricat de mult ne place (unora) sa fim punctuali, cateva minute in plus nu e un capat de tara. Vorba aia cu .... sfertul academic !
Revenim la... oile noastre : la mine intre ora afista de telefon si masina este o diferenta de cca 1 minut (cred ca in plus la masina) iar cele 3 ore afisate in masina sunt identice de 2 ani.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #281 : 03.Oct.2017, 07:43:07 p.m. »
Poate e o problemă de soft,  întreabă la reprezentanţă dacă nu e disponibil un update pe această temă.
Eu am avut o experiență similară cu S-Cross unde ceasul din bord o lua înainte.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=381.msg178897#msg178897

Offline enicky

« Răspuns #282 : 03.Oct.2017, 08:15:37 p.m. »
... Ceasul "analog" trebuie sa arate aceeasi ora cu cel din bord pentru ca se seteaza din acelasi loc, deodata. Ceasul unitatii multimedia este independent de cel din bord
      La montarea ceasului analog, acesta s-a setat automat dupa cel din bord. Acum cel digital ramane in urma cam 1min(poate 2) cam la o luna. N-am dat mare importanta la chestia asta, il potrivesc si gata.
      Ceasul din UM vad indica aceeasi ora ca cel analog(si cu cel digital cand este potrivit). Probabil se seteaza singura avand net permanent, habar n-am.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #283 : 03.Oct.2017, 09:17:37 p.m. »
Nu are legătură cu netul, folosește semnalul GPS.

Offline enicky

« Răspuns #284 : 03.Oct.2017, 11:31:38 p.m. »
  "În întreaga lume, sincronizarea timpului este asigurată de o reţea de 24 de sateliţi care fac parte dintr-un sistem GPS. Antena GPS primeşte un mesaj în fiecare secunda(timpul şi data), îl decodează şi îl transmite ceasului master. Ceasul master care primeşte mesajul UTC (GMT) trebuie să fie configurabil astfel încât sa adapteze ora UTC la ora locală (diferenţa orară şi introducerea schimbării automate a orei în funcţiile de modificările de iarnă sau de vară dacă este necesar). Setarea orei la ceasurile receptoare se face automat."
  Sursa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Emilian Sohterus

Offline Ash

« Răspuns #285 : 09.Oct.2017, 06:23:22 p.m. »
Exista pe undeva vreun video despre cum se da bara fata jos? Mi-a atins-o unu in parcare si am impresia ca a sarit dintr-o clema...normal ca la service vor 200ron sa se uite..
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Ash

« Răspuns #286 : 21.Oct.2017, 12:01:37 p.m. »
Imi poate spune cineva cum se regleaza duzele de spalare parbriz? Bat cam jos si as vrea sa le ajutez fara sa le stric.
  • -

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #287 : 21.Oct.2017, 01:46:45 p.m. »
La alte masini se baga un bod sau ac pe orificiu pe unde arunca apa si il directionezi unde vrei tu stinga, dreapta, sus, jos. LA vitara nu am incercat
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Ash

« Răspuns #288 : 21.Oct.2017, 03:27:41 p.m. »
Asa am facut la precedenta si a fost ok...aici capul duzei e destul de fragil ceea ce ma face sa cred ca se regleaza altfel...
  • -

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #289 : 24.Oct.2017, 11:01:11 p.m. »
La alte masini se baga un bod sau ac pe orificiu pe unde arunca apa si il directionezi unde vrei tu stinga, dreapta, sus, jos. LA vitara nu am incercat
Stropitorile tip perdea de apa risti sa le strici daca incerci sa le reglezi cu acul. Trebuie folosita o scula dedicata pentru reglaj. Nu stiu cum arata capul de stropire la Vitara/S-Cross. Trebuie vazut si eventual acea scula se poate bricola DIY.
La Opel, duzele arata ca in poza  de mai jos, iar scula de reglaj este o tubulara crestata ca sa intre pe coroana sectionata in 4 segmente.
In a doua poza este scula de reglaj OEM, iar in a treia este o scula bricolata.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka