Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233295 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #210 : 27.Ian.2017, 01:55:31 p.m. »
nu la vedere - pe langa stalp, apoi pe langa chederul de sus al usii pana ajungi in spate la hayon.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Catallinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Bucuresti
« Răspuns #211 : 27.Ian.2017, 02:01:15 p.m. »
Multumesc Bogdan, Ca ma luasera spumele. In carte scrie ca arata viteza. ( cel putin asa imi amintesc) Am frecat CB-ul si toate butoanele de m-a luat dracu.

Ar fi fost ok sa arate asta. ccum pe ecranul ala gol ar fi fost ok sa arate viteza cu care rulezi. Am avut asa la masina precedenta si m-am cam invatat.

Legat de camera. Masina e in leasing operational. Prefer sa o duc intr-un service sa o desfaca oamenii si sa faca ce vor ei. Am incercat sa pun cablul oarecum la mana prin masina dar imi da cu virgula in multe locuri.
  • Vitara passion 1.6 AT

Offline Laurentiu

« Răspuns #212 : 27.Ian.2017, 02:36:19 p.m. »
Am incercat sa pun cablul oarecum la mana prin masina dar imi da cu virgula in multe locuri.
Dar daca mergi prin partea de jos, in lungul pragului de pe partea pe care ai priza, nu e mai avantajos? Cablul il poti scunde prin "presare" si fara sa desfaci nimic pe sub masca de plastic laterala ce mascheaza pragul.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #213 : 27.Ian.2017, 02:55:06 p.m. »
Iti pot spune cum am eu trase cablurile de alimentare pentru dashcam in SX4 si in Swift: incepand de la consola centrala (cam din zona prizei), s-a bagat cablul prin spatele plasticelor de la consola centrala din dreptul soferului, pe sub volan, pana s-a ajuns la stalpul de la usa soferului, unde s-a desfacut putin chederul de la stalp si s-a urcat pe langa parbriz; s-a desfacut si chederul din partea superioara a parbrizului pana in dreptul oglinzii retrovizoare unde s-au lasat cativa cm de cablu (fctie. de pozitia dashcam-ului).

Pentru alimentare, mi-am luat din China un spliter de prize 12V + USB in forma de pahar (are si siguranta integrata, mi se pare) la care tin conectat incarcatorul camerei.

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: PAR

Offline aleksanders

« Răspuns #214 : 27.Ian.2017, 03:02:55 p.m. »
eu am mers pe stalpul din dreapta  :D

am vrut sa pun poza direct si uite ce mesaj dragut
"Ataşamentul dumneavoastră a picat controalele de securitate şi nu poate fi încărcat. Vă rugăm să vă consultaţi cu administratorul forumului."

• vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: PAR

Offline Catallinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Bucuresti
« Răspuns #215 : 27.Ian.2017, 03:34:33 p.m. »
Aleksanders, ca sa bagi cablul acolo ai desfacut sau l-ai impins pana s-a dus inauntru? Am incercat si eu sa fac asta si am reusit cam un sfert ca mi se pare ca se departeaza alea cam tare.
Sus am reusit sa-l bag in plafon cu mana. Cablul intra perfect si in canalul ala dintre parbriz si stalp. La laterala aia pe care ai pozat-o tu m-am oprit

trebuie sa dau masina inapoi peste 3 ani si aia se uita la fiecare chestie din masina si o imputa. Asta coroborat cu faptul ca sunt antitalent la tot ce inseamna masina..... :)
  • Vitara passion 1.6 AT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #216 : 27.Ian.2017, 04:52:50 p.m. »
Bine-ai venit în lumea mea. Mă simțeam stingher.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

« Răspuns #217 : 27.Ian.2017, 04:57:23 p.m. »
eu am mers pe stalpul din dreapta  :D
Este un traseu bun pt a nu aglomera spatiu soferului dar Catalin a precizat ca vrea sa alimenteze camera din priza portbagajului.
As vrea sa montez o camera auto pe masina. ... sa o montez fie in panoul de sigurante fie in priza din prtbagaj.
In panoul de sigurante nu e prea usor de montat iar cel mai indicat e sa urmeze traseul tau pina  la stilp si apoi pe sub mastile de plastic ale pragului dreapta sa ajunga la priza din portbagaj. Nu are nimic de desfacut ci doar sa indese cablu pe sub plastice. Pe acelasi traseu dar prin partea stinga, am dus cablu de antena al statiei radio.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline dan_wolf

« Răspuns #218 : 30.Ian.2017, 11:32:42 p.m. »
             Ieri cand am observat eu erau vreo +20C. Nu i-as fi pus doar apa, iar balaria aia din carte nu prea am gasit-o pe la site-uri de piese auto. Dar cred ca am gasit mai bune, parca HEPU si Castrol.

In owner manual scrie Suzuki LLC, super blue. Daca ai gasit Castrol albastru, cum este cel care se foloseste la unele BMW-uri (CASTROL RADICOOL NF), eu cred ca este ok pentru completat.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline Cosmin09

« Răspuns #219 : 31.Ian.2017, 08:53:00 a.m. »
Se poate achizitiona Suzuki LLC de aici la pretul de 113,18 lei pt o sticla de un litru.

E referinta pe care am gasit-o pe internet intr-un catalog de referinte pt fluidele originale Suzuki.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022