Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233278 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #200 : 24.Ian.2017, 03:41:00 p.m. »
Am completat eu sambata. Era la minim si am completat pana la jumatate (parca a 2 liniuta)...cc 200 ml de apa distilata. La revizie o sa ii rog sa puna antigel psna la max.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #201 : 24.Ian.2017, 04:03:03 p.m. »
Atât anul trecut, cât și anul ăsta,  am constatat ca lichidul de racire se contracta la temperaturi sub -10 °C, coborandu-se nivelul cu vreo degete. La revenirea temperaturilor pozitive a crescut la loc.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #202 : 24.Ian.2017, 04:16:34 p.m. »
     Se simte nevoia completarii vasului cu antigel, chiar este usor sub minim.
Nu se impune nimic. Important este sa nu-l lasi sa scape SUB minim. Lasa-i spatiu de lucru intre minim si maxim. Depasirea acestor valori ar trebui sa te puna pe ginduri, pe completari sau goliri.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #203 : 24.Ian.2017, 05:13:35 p.m. »
Atât anul trecut, cât și anul ăsta,  am constatat ca lichidul de racire se contracta la temperaturi sub -10 °C, coborandu-se nivelul cu vreo degete.
             Ieri cand am observat eu erau vreo +20C. Nu i-as fi pus doar apa, iar balaria aia din carte nu prea am gasit-o pe la site-uri de piese auto. Dar cred ca am gasit mai bune, parca HEPU si Castrol.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Catallinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Bucuresti
« Răspuns #204 : 27.Ian.2017, 01:14:44 p.m. »
Salut baieti,

Am si eu vreo 2 intrebari, daca ma puteti ajuta.

Am cutie automata pe masina. Si nu reusesc nici in ruptul capului sa vad in ce viteza sunt. Imi arata doar ca sunt in D sau R. PE manual imi arata. Dar pe automat nu. Stie cineva cum se face?

As vrea sa montez o camera auto pe masina. Este destul de discreta incat sa nu necesite demontarea zilnica si as vrea sa ascund firul si sa o montez fie in panoul de sigurante fie in priza din prtbagaj. Stie cineva un service Suzuki care ma poate ajuta cu operatiunea?

Cand am comandat masina, cred ca n-am fost foarte atent si nu am luat pachet fumatori. Acum imi dau seama ca masina nu e foarte friendly cu scrumierele clasice, cele pe rotund. GAsesc undeva o scrumiera pentru vitara? Pe care eventual sa nu dau 70 euro cat e kitul la reprezentanta?

Merci
  • Vitara passion 1.6 AT

Offline aleksanders

« Răspuns #205 : 27.Ian.2017, 01:23:48 p.m. »
- incep cu scrumiera - norauto are de logan - e putin mai mica dar se poate fixa si pretul este mic;https://www.norauto.ro/accesorii-diverse/437901-scrumiera-logan.html?search_query=scrumiera&results=2
- camera o poti lua de suzuki de la dealer si probabil ca unitatea media o sa o recunoasca (poate ai si cablajul);
- despre afisarea vitezei - a scirs bogdanzarnescu - dar pare sa fie cum ai scris si tu ...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Catallinu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #206 : 27.Ian.2017, 01:39:25 p.m. »
Merci frumos.

Camera...vorbesc de camera monitorizare trafic. Cea pe care o pui in parbriz. Am deja un smailo vision . Caamera de marsalier o am deja pe masina :)

Scrumiera e pe rotund si gaurile alea sunt foarte incomode ca sunt cam in spate. Ma gandeam la ceva care merge tinut in gaura aia de la priza....sub navigatie
  • Vitara passion 1.6 AT

Offline aleksanders

« Răspuns #207 : 27.Ian.2017, 01:42:41 p.m. »
 :D - nu poti alimenta in fata si sa aduci pe plafon firul in spate?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Catallinu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #208 : 27.Ian.2017, 01:48:13 p.m. »
adica la vedere? :)
arata urat. As vrea daca se poate sa-l traga prin plafon sau cumva. As fi multumit si sa o alimentez de la priza din fata daca e. Desi imi cam omoara priza si trebuie sa-i pun extensie cand am nevoie
  • Vitara passion 1.6 AT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #209 : 27.Ian.2017, 01:51:16 p.m. »
Salut baieti,

Am cutie automata pe masina. Si nu reusesc nici in ruptul capului sa vad in ce viteza sunt. Imi arata doar ca sunt in D sau R. PE manual imi arata. Dar pe automat nu. Stie cineva cum se face?

Merci

Salut,

La cutie automată nu îți afișează viteza în care ești. Ai două variante, fie să muți poziția schimbătorului pe M, vezi viteza, muți la loc în D, fie să umbli la una din padelele de la volan și afli în ce viteză ai fost, mașina afișând-uți imediat viteza în care tocmai ai schimbat. Va trece în câteva secunde la loc în automat, respectiv viteza în care vrea ea (evident, nu știi în care că nu mai afișează).
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308