Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233275 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #190 : 31.Dec.2016, 07:15:21 p.m. »
Bine punctat
Sa nu uitam ca nu e o masina high end,Japonezii au gasit un echilibru intre calitate ,confort si siguranta toate la un buget "accesibil" in modelul acesta
Daca vrem "perfectiune"  mai trebuie sa scoatem 10-15,mii euro in plus.....
Asa cum zicea colegul enicky ,apasa butonul Start and enjoy The ride!!!
La multi ani!
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline aleksanders

« Răspuns #191 : 31.Dec.2016, 07:46:48 p.m. »
nici dupa inca 15000 ai lui enicky nu o sa dispara acea deplasare a fetei de usa, cat despre o masina care are valoare si de 23k euro ca este un echilibru intre calitate si tehnologie... poate doar tehnologie si 23k este totusi o suma, sau nu mai avem notiunea banului.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, PAR

Offline enicky

« Răspuns #192 : 31.Dec.2016, 07:53:25 p.m. »
nici dupa inca 15000 ai lui enicky nu o sa dispara acea deplasare.... sau nu mai avem notiunea banului.
               Am  auzit c-a fost oferta  de la intai Decembrie pana azi : Vitara venea la pachet cu o Craciunitza !(probabil pt. a echilibra pretul :-)) )
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #193 : 31.Dec.2016, 08:08:25 p.m. »
               Am pachet cu o Craciunitza !(probabil pt. a echilibra pretul :-)) )

asta inseamna sa trunchezi un mesaj - La Multi Ani!  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: enicky

Offline mariusl82

« Răspuns #194 : 31.Dec.2016, 09:07:17 p.m. »
La multi ani,lasam polemicele pentru anul viitor :D

The following users thanked this post: enicky

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #195 : 31.Dec.2016, 09:15:40 p.m. »
Crezi ca un Luxus e mai breaz ca un Cool? Tot aceiasi calitate. :)
O mazda CX7 imi e greu sa cred ca ai configurat in Europa, poate un CX5.  :)

PS. vad ca ai modificat postul anterior. Atunci consideram ca eu am citit in viitor, La Multi Ani!  >:D<

Offline mariusl82

« Răspuns #196 : 31.Dec.2016, 09:18:57 p.m. »
Am modificat pentru ca am vrut sa opresc discutia,si sa inchinam un paharel sa ne inveselim nitel,avem tot 2017 sa discutam pe tema asta :good:

Offline zongor

« Răspuns #197 : 31.Dec.2016, 10:06:32 p.m. »
Problema care ma deranjeaza cel mai mult este ca in momentul cand actionezi geamurile electrice, panourile usilor se misca destul de tare, vizibil chiar.

Am avut aceeasi problema pe un Mitsubishi Outlander, mult mai scump decat Vitara. Nu a disparut nici dupa 120.000 km. N-as putea spune ca m-a deranjat, totusi. Chiar pot spune ca la Vitara deplasarea este mai putin sesizabila

Offline enicky

« Răspuns #198 : 11.Ian.2017, 11:36:38 a.m. »
    Am observat ca mai multi va plangeti de zona vopsita din jurul busonului. Afland de la voi de situatie, preventiv, am folosit flaconul cu lac incolor de la kit-ul de reparatie pe care l-am achizitionat, si am aplicat pe zona respectiva un strat de lac. Diferenta se vede imediat, vopseaua nu mai este mata si cred ca acum pot sterge eventualele picaturi de benzina. (Posibil sa mearga, dar testat pe un cm2 si lac incolor pt. metal).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #199 : 24.Ian.2017, 03:30:41 p.m. »
     Se simte nevoia completarii vasului cu antigel, chiar este usor sub minim.
   A mai completat cineva, si cu ce? Am citit absolut tot ce scrie in carte despre subiect, ma intereseaza pareri doar daca exista situatii concrete :) . Va multumesc !