Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 245806 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #1040 : 13.Mar.2025, 10:31:03 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #1041 : 13.Mar.2025, 01:22:30 p.m. »
dar n-am decat Mamut la dispozitie si asta e cam periculos... de bun.
''Mamut''-ul e extra bun la etansari. Am folosit la instalatii sanitare (conducta de canalizare). Il poti gasi la Dedeman, Leroy Merlin sau la orice magazin de bricolaj.
P.S. Cu ''Mamut''-ul trebuie lucrat cu manusi (la propriu).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline wolfin

« Răspuns #1042 : 13.Mar.2025, 05:01:50 p.m. »
nefiind rezistent la uv...crapa.

la 20 lei cat costa o lampa noua e exagerata reparatia.

ps. si eu am reparat provizoriu lampa/stop dar pana am cumparat una noua.
Am folosit lipitura rece...mult mai usor de facut si procurat

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #1043 : 14.Mar.2025, 12:12:35 p.m. »
'Mamut''-ul e extra bun la etansari. Am folosit la instalatii sanitare (conducta de canalizare).
   Off topic: am facut niste placari cu osb si am folosit cateva zeci de tuburi(cu pistol electric), este super bun si ramane usor elastic dupa intarire, are multiple utilizari, cititi cu atentie fisa tehnica, mai ales ca nici nu e foarte scump. Il recomand.
   Azi intru in posesia lampei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #1044 : 20.Mar.2025, 08:13:46 a.m. »
Azi intru in posesia lampei.
     Mufa lampei este criminala! Motorul si aripa calde am crezut ca ajuta, dar nu. Dupa aprox. 30 de min de chin cu surubelnita, un deget cu sange si altul chinuit, a cedat. Mecanismul e simplu, plasticul inca era ...elastic dar a cedat greu. Am schimbat-o in final, functioneaza.

Offline Laurentiu

« Răspuns #1045 : 20.Mar.2025, 03:52:22 p.m. »
     Mufa lampei este criminala!...Dupa aprox. 30 de min de chin cu surubelnita, un deget cu sange si altul chinuit, a cedat.
Pentru mufe electrice exista un cleste special cu care nu te mai chinui sau sa te ranesti.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #1046 : 20.Mar.2025, 04:12:18 p.m. »
   Am multe feluri de clesti, dar d-astia n-am. Dar mi-amintesc ca aceeasi problema am avut si cand am demontat fetele de usi s-o insonorizez si atunci era noua. Au un stil japonezii, sa le faca strong.

Offline Flamaropol

« Răspuns #1047 : 15.Apr.2025, 06:04:20 p.m. »
@Flamaropol

Baga un telefon la service. Se greseaza niste bucsi in zona schimbatorului si undeva in comportamentul motor. La S-Cross am stat un an cu problema asta ... Dureaza 5 minute si rezultatul a fost peste asteptari la ambele masini.

@enicky & @ntire2000

• Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT

Offline Flamaropol

« Răspuns #1048 : 15.Apr.2025, 06:04:48 p.m. »
Stie cineva exact unde se greseaza? Eventual niste poze daca are cineva. Este vorba despre gresarea bucselor din zona schimbatorului de viteze, deoarece intra greu in viteza 1 si marsarier.
  • Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT