Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233242 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #1020 : 20.Aug.2024, 08:29:24 a.m. »
Salut, nu ai cum sa destabilizezi ceva, surubul acela din poza cu capul zimtat ca o cremaliera actionat cu o surubelnita tip cruce e un reglaj brut, care apropo, nu se va roti daca se actioneaza butonul electric de reglaj. Ridica ambele faruri din suruburi si o sa fie OK.
Sa verifici sa fie montate bine becurile, sunt multi care nu se pricep si nu le potrivesc la semn pot fi rotite putin si atunci nu intra exact in locas.
Eu cand am inaltat masina din arcuri a trebuit sa reglez destul de mult la suruburi, vreo patru cinci ture de surubelnita si parca tot le-as mai lasa.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: ASZ, wolfin

Offline enicky

« Răspuns #1021 : 20.Aug.2024, 08:18:21 p.m. »
Ridica ambele faruri din suruburi si o sa fie OK.
  Da, asta trebuie facut, si in fata unui zid iti dai seama ce se intampla, plus de asta inainte de a umbla la surub poti fate si un semn pe zid/gard ca sa stii unde bateau initial.
La cele cu led au autoreglaj(sper) si nu au buton la bord. ITP-ul a trecut pt. ca bateau mai jos si nu deranja.
    Eu cand am facut primul ITP cu S-Cross-ul cu led-uri, mecanicul de acolo voia sa mi le lase mai jos pt. ca asa regleaza ei, dar i-am spus ca asa au venit din fabrica si bat bine si deci sa nu umble la ele si n-a umblat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ASZ

Offline ntire2000

« Răspuns #1022 : 20.Aug.2024, 10:32:57 p.m. »
    Eu cand am facut primul ITP cu S-Cross-ul cu led-uri, mecanicul de acolo voia sa mi le lase mai jos pt. ca asa regleaza ei, dar i-am spus ca asa au venit din fabrica si bat bine si deci sa nu umble la ele si n-a umblat.

Auzi la ei ce tupeu au în instalatie.
Eu îl bateam cu levierul, ce mâncarimi au ei ca sa regleze diverse la o masina de 3 ani vechime?

Asa au vrut sa-mi faca si mie testele de noxe când masina avea 380 de km si am dus-o la RAR pentru eliberarea CI.

La cazanele diesel aduse pe platforma (majoritatea n-au sansa sa faca dintr-o bucata 1500 de km aduse pe roti de la mama lor) si care intra în stealth mode la accelerarea la podea nu trebuie nimic reglat?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού