Autor Subiect: Mici probleme (si solutii) new Vitara  (Citit de 233240 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Mici probleme (si solutii) new Vitara
« Răspuns #10 : 03.Aug.2015, 07:07:17 p.m. »
Comutatorul care directioneaza ventilatia in habitaclu (masina cu AC manual) nu sta pe ultima pozitie din dreapta, cea pentru trimiterea aerului spre parbriz. Il duc pana acolo si se intoarce "elastic" pe pozitia intermediara. O fi o problema, sau asa functioneaza? N-am gasit nimic in manual referitor la asta.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline fenete

« Răspuns #11 : 03.Aug.2015, 07:28:08 p.m. »
Comutatorul care directioneaza ventilatia in habitaclu (masina cu AC manual) nu sta pe ultima pozitie din dreapta, cea pentru trimiterea aerului spre parbriz. Il duc pana acolo si se intoarce "elastic" pe pozitia intermediara. O fi o problema, sau asa functioneaza? N-am gasit nimic in manual referitor la asta.
Trebuie sa ramana in pozitia in  care il fixezi.

Offline drago1970

« Răspuns #12 : 05.Aug.2015, 02:34:06 a.m. »

Asa este si la mine , deci probabil e normal.In orice caz , mi s-a parut ca functionalitatea nu este afectata , in sensul ca , pe aceasta ultima pozitie (pe care revine) ventilatia se face intr-adevar prin fantele de sub parbriz.
  • Suzuki Vitara 2015

Offline drago1970

« Răspuns #13 : 05.Aug.2015, 03:04:11 a.m. »
In alta ordine de idei , in cartea tehnica se specifica relativ la unul din meniurile din setarile functionale (door lock cred) ca exista posibilitatea activarii avertizarii sonore in cazul inchiderii/deschiderii din telecomanda a masinii (nu numai vizual ,prin aprinderea farurilor).N-am vazut asa ceva in meniul meu , poate ca au uitat sa specifice in carte mentiunea "daca exista" , asa cum fac de fiecare data cand este vorba de dotari existente pe modele superioare de echipare. Nu ca ari fi un "must have" , dar , in anumite conditii (de luminozitate atmosferica :)  ) cred ca ar fi util.Mentionez modelul meu , Cool , Allgrip
« Ultima Modificare: 05.Aug.2015, 03:06:02 a.m. de drago1970 »
  • Suzuki Vitara 2015

Offline drago1970

« Răspuns #14 : 05.Aug.2015, 03:15:55 a.m. »
Daca tot n-am somn , yeti , as vrea sa te intreb (vazand postarea recenta din forumul "Noul Suzuki Vitara 2015") cum s-ar putea face asta ( inchiderea/deschiderea automata a portierelor si , mai ales , inchiderea automata a geamurilor la armarea/inchiderea din telecomanda) Si eu vin de pe alta masina -o "biata" fabie sedan din 2008 si , asa e parca lipsesc anumite chestii cu care ne-am invatat.Cel putin asta cu geamurile , parca ma deranjeaza cel mai tare din reflex inca nu le inchid , scot cheia...si imi aduc aminte ca am schimbat masina :).
  • Suzuki Vitara 2015

Offline wolfin

« Răspuns #15 : 05.Aug.2015, 10:47:32 a.m. »
buna ziua,

ca un posibil viitor posesor de new vitara...am o mica intrebare

cum se comporta la viteze de 130+. ma refer in special la zgomotul interior (vant; motor)

multumesc mult
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline cristidav

« Răspuns #16 : 05.Aug.2015, 02:58:30 p.m. »

Altceva. La masina mea, haionul trebuie trantit serios ca sa se inchida bine. Problema am vazut-o sesizata si intr-un video-review pe un site strain. S-a mai lovit careva de asta? Cum ati rezolvat-o?

Esti sigur ca nu e falsa impresie cauzata de numarul de inmatriculare care zornaie ? Asa mi s-a parut si mie la inceput si tot tranteam pe haion, pana m-am prins ca el se inchide bine, dar zgomotul e cel buclucas. Arunca o privire mai atent ;)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #17 : 05.Aug.2015, 03:35:52 p.m. »
Sigur e problema de inchidere. Inca n-am ajuns sa reglez tampoanele de cauciuc, asa cum mi s-a sugerat.
Zdranganitul numarului este si el o problema. Si p'asta l-am amanat pana inmatriculez masina si schimb numerele rosii.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline mdi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Cluj-Napoca
« Răspuns #18 : 05.Aug.2015, 07:35:43 p.m. »
Salut tuturor! Sunt pe punctul sa achizitionez si eu noul Suzuki Vitara Passion All grip si am observat ca nu exista nici o functie automata de ridicare/inchidere a geamurilor automat din telecomanda. Functia e foarte utila si va intreb, se poate activa aceasta functie si cum? (mentionez ca masina va fi in garantie)
  • Suzuki Vitara

Offline mdi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Cluj-Napoca
« Răspuns #19 : 05.Aug.2015, 07:36:32 p.m. »
Salut tuturor! Sunt pe punctul sa achizitionez si eu noul Suzuki Vitara Passion All grip si am observat ca nu exista nici o functie automata de ridicare/inchidere a geamurilor automat din telecomanda. Functia e foarte utila si va intreb, se poate activa aceasta functie si cum? (mentionez ca masina va fi in garantie)
  • Suzuki Vitara