Autor Subiect: Covorase  (Citit de 15099 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

Re: Covorase
« Răspuns #70 : 06.Iun.2020, 08:11:05 p.m. »
Dealer zgârcit.

Offline badmania98

« Răspuns #71 : 06.Iun.2020, 08:31:37 p.m. »
Filmul complet e următorul: m-a întrebat ce mai vreau pe mașină și printre multe altele i-am spus de covorașele de cauciuc în formă de tavă.  A zis Ok, dar i-am specificat că le vreau și pe cele care vin din fabrică. Atunci a zis că din fabrică vine fără covorașe, lucru care m-a mirat.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #72 : 06.Iun.2020, 08:48:43 p.m. »
Din fabrică nu vin cu covorașe. Acestea sunt accesorii.

Offline Mak110

« Răspuns #73 : 01.Aug.2021, 07:18:31 p.m. »
Covorasele de cauciuc difera daca masina este cu AT sau manuala? Ce covorase recomandati pentru a folosi prinderile din podea? Ma intereseaza cele inaltate,cu bordura.
Pentru SCROSS 2021.
  • Suzuki Scross 2021

Offline enicky

« Răspuns #74 : 03.Aug.2021, 10:51:34 p.m. »
... Ce covorase recomandati pentru a folosi prinderile din podea? Ma intereseaza cele inaltate,cu bordura.
Pentru SCROSS 2021.
   Pe S-Cross am avut covorase textile originale, apoi de cauciuc AM(se prindeau cu arici de mocheta) si acum am originale care folosesc prinderile din podea(sunt singurele) si au si o bordura.
   Caracteristici : cele textile sunt elegante dar se nu-s pt. Ro unde este mult praf.
AM au bordura mai mare, stau fixe dar nu sunt chiar pe dimensiunea spatiului, iar materialul este slab calitativ.
 Originalele sunt ...de acolo, cauciuc de calitate, au bordura, se curata usor si pret mare.
  Ai de ales ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Mak110

« Răspuns #75 : 03.Aug.2021, 10:52:53 p.m. »
Multumesc! Aleg originalul!
  • Suzuki Scross 2021

Offline ...

Re: Covorase cauciuc
« Răspuns #76 : 22.Mar.2022, 10:49:31 a.m. »
Am luat un set de covorase de cauciuc dedicate de la Rimi si toate au cate 2 gauri, asa e sistemul lor de prindere pentru transport...Mi se pare aiurea, daca nu le plateam in avans, probabil le returnam la livrare... Nu am observat ca si in poze au gauri. Macar daca puneau niste dopuri de cauciuc cu intrare fortata. Asa va trebui sa caut eu ceva in acest sens. Asa ca atentie!
https://rimi.ro/kia-sportage-5-2022-prezent/covorase-cauciuc-kia-sportage-v-7605.html

Offline NicNic

« Răspuns #77 : 22.Mar.2022, 11:17:21 a.m. »
Acele gauri nu se potrivesc cu ceva puncte de fixare din podeaua masinii?

De obicei, aceste covorase trebuie prinse pentru a nu se deplasa, mai ales cel de la sofer.
Precum in imaginea asta:
https://rimi.ro/45400-thickbox_default/covorase-cauciuc-kia-sportage-v.jpg
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Re: Covorase cauciuc
« Răspuns #78 : 22.Mar.2022, 11:18:02 a.m. »
Am luat un set de covorase de cauciuc dedicate de la Rimi si toate au cate 2 gauri, .... Nu am observat ca si in poze au gauri. Macar daca puneau niste dopuri de cauciuc cu intrare fortata.
  La mine la S-Cross au gauri dar au si dopuri de prindere in mocheta masinii cele textile, cele de cauciuc, originale, au spatele cu "tepi" aderenti . Cred ca nu gresesc.
   Iar presurile de la Rimi(de care luasem initial) le-am dat pe-o sticla de vin de tara si am luat originale, care nu se compara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #79 : 22.Mar.2022, 11:23:25 a.m. »
Si eu recomand covorasele originale.
Am luat la SUVI si la alta masina asa ceva. Cele de la SUVI au vreo 10 ani de cand le folosesc. Si inca isi fac treaba cu brio.

Dar la Forester am luat ceva after market, polonez, cu acele gauri de fixare, dar care nu se potrivesc cu sistemul de fixare al masinii.
In plus, mai au si un material mult mai subtire si lipsit de consistenta (densitate mica), ceea ce ma face sa cred ca nu vor avea viata lunga.
Nici ca forma nu sunt prea ok, se agata usor de pedale. Cred ca ar trebui batute in cuie ...  :(
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!