Autor Subiect: Covorase  (Citit de 15102 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danyepz

Re: Covorase
« Răspuns #20 : 09.Sep.2015, 09:25:46 p.m. »
eu le-am primit pe acestea cadou...tavita ,cu 2 clipsuri prindere (doar la sofer) si pansonate vitara.

Scuzati mizeria  :)

• Swift 1.2 2019

Online cristidav

« Răspuns #21 : 10.Sep.2015, 12:45:32 p.m. »
Asa mai merge, desi putea fi putin mai lung covorasul (mai sub pedale) :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline danyepz

« Răspuns #22 : 10.Sep.2015, 01:00:09 p.m. »
Asa mai merge, desi putea fi putin mai lung covorasul (mai sub pedale) :)

Daca era mai lung era perfect...se aduna destule mizerii pe acolo...dar in fine calul de dar nu se cauta la dinti,culmea ca am vazut diferite modele de presuri date la acelasi dealer si chiar modele de vitan date pt varianta spirit si eu cu passion le am primit pe cele mai frumoase (din punctul meu de vedere),poate au fost date cadou de la suzuki accesorii in momentul cand s-a dat comanda pt accesoriile masinii si a cam fost o.comanda maricica.
  • Swift 1.2 2019

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #23 : 26.Sep.2015, 11:56:48 p.m. »
Am cumparat covorasele dedicate produse de Rimi. La prima vedere sunt ok, destul de "grosute", cauciucul fara miros.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #24 : 06.Oct.2015, 05:46:09 p.m. »
De preferat pentru iarna, cele din cauciuc cu marginea mai ridicata.
Go Terios!!!:)

Offline ariciul

« Răspuns #25 : 22.Nov.2015, 06:55:44 p.m. »
Salut,

@danyepz  si eu am aceleasi covorase luate de la reprezentanta (eu le-am cumparat) insa la mine nu sunt prinse cu cele 2 accesorii de plastic pentru ca la ora la care mi-au dat masina n-a avut cine sa le monteze. Problema e ca m-am uitat sa vad cam cum ar trebui sa fie prinse si rezulta ca ar trebui sa fie niste decupaje in mocheta sau sa fie facute in momentul prinderii. Pe mine m-au sfatuit sa revin (tot trebuie sa iau cartea masinii) si sa fixez covorasul atunci. Ma gandeam insa ca poate ai vazut cum au procedat la fixare.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline danyepz

« Răspuns #26 : 23.Nov.2015, 08:51:06 p.m. »
Salut,

@danyepz  si eu am aceleasi covorase luate de la reprezentanta (eu le-am cumparat) insa la mine nu sunt prinse cu cele 2 accesorii de plastic pentru ca la ora la care mi-au dat masina n-a avut cine sa le monteze. Problema e ca m-am uitat sa vad cam cum ar trebui sa fie prinse si rezulta ca ar trebui sa fie niste decupaje in mocheta sau sa fie facute in momentul prinderii. Pe mine m-au sfatuit sa revin (tot trebuie sa iau cartea masinii) si sa fixez covorasul atunci. Ma gandeam insa ca poate ai vazut cum au procedat la fixare.

Din pacate nu am asistat decat la o inspectie vizuala a accesoriilor comandate de mine (eleron,ornamete interioare,ceasul si grilaj portbagaj)...masina a stat cateva ore inainte de livrare in service pentru montarea accesoriilor,covorasele au fost o reala surpriza si pentru mine,caci nu le comandasem si ma asteptam la niste turcisme cum primesc in mod normal la livrare.
De curiozitate la ce pret le-ai comnadat si de la ce dealer?
Multumesc anticipat
  • Swift 1.2 2019

Offline barry

« Răspuns #27 : 23.Nov.2015, 11:01:13 p.m. »
Eu am cumparat covorase de caucuic pentru Vitara de la Autonet cu 180 lei setul.
« Ultima Modificare: 23.Nov.2015, 11:08:00 p.m. de barry »
  • Vitara Passion Allgrip 1.6VVT 2015

Offline danyepz

« Răspuns #28 : 24.Nov.2015, 01:51:22 a.m. »

@barry sunt ca acestea cu tavita?
  • Swift 1.2 2019

Offline georgeek

« Răspuns #29 : 24.Nov.2015, 09:10:11 a.m. »
Ale mele asa sunt. Tot 180 tot Autonet. Dezamăgirea consta în faptul ca cel pt șofer nu acoperă o suprafață prea mare. Mai ales în stânga. Sigur în timp mocheta existenta va avea de suferit.
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black