Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247806 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Eu m am razgandit..nu mai iau de tabla ..iau de aliaj.
            Mai bine nu te razgandi ! Ramai pe tabla, e mai sanatos. "Aliajul" dupa o iarna de gloduri poti sa-l faci de unica folosinta. Parerea mea!
 Dar nu stiu, mie nu-mi place deloc combinatia tourqoise cu jante negre. Cu rosu, bej, alb merg super. ln schimb Alcar-ul e frumos.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

Masina e alba...merg si roz jantele. =))

Ideea e ca mi se par cam sensibile.....si anzio si rialu
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bogdanzarnescu

mie nu-mi place deloc combinatia tourqoise cu jante negre

Subscriu. Cu plafon negru mai arata cumva. La S le iei negre vrei nu vrei. Turquoise, elemente rosii (faruri) si jante negre. Daca-i mai pus si pachet urban, arata ca un cub Rubik.

Cat despre jante pentru sezonul de iarna, subscriu ideii lui @enicky - tabla
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline jupanul1

Nu există jante mai bune* decât cele de tablă și capace de plastic peste ele.

/off - recunosc, nici mie nu-mi plac jantele negre de aliaj de la S, le-aș fi preferat pe cele de la Spirit/Luxus. În ceea ce privește asortarea culorilor, pot spune că puținul roșul (roz?) din faruri nu se prea zărește de cele mai multe ori, doar când ești mai aproape, iar în acest caz pierzi imaginea de ansamblu, așa că nu prea contează

*pentru sezonul de iarnă.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Mihai_M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Bucuresti
Bună ziua! Personal am optat pentru urmatorul pachet:

- jante 16 inch otel de la colegul de forum Marius - pret 195 buc. cu transport inclus; nu am încredere în jantele de aliaj, nu știu cum reacâioneaza la îngheț, dezgheț, sare, zăpadă, etc.
- senzori VDO - 728 setul de 4 buc. de la "Autopieseonline24.ro" <info@autopieseonline24.ro> (firma este in Germania si ajung cam în cinci zile lucrătoare);  la epiesa nu mai sunt acești senzori.
- cauciucuri Nokian WR D3 - preț 395 lei buc. de la Vadrexim.
Total = 3088 lei.

Un plus pentru Marius alias Jante_otel pentru seriozitatea și promptitudinea cu care m-a servit. Mulțumesc încă o dată.
  • Suzuki Vitara 1,6 VVT, Spirit

Offline wolfin

S a redeschis sezonu la episa.

Recunosc ca e putina prostie..sa nu zic fudulie...dar nu mai vreau capace legate cu soricei. O sa le iau silver si la anu le vopsesc elecrostatic albastru aprins..si macar stiu o treaba
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rexkrokiDAU

..........

Mai bine fara capace de plastic. Acolo unde urechile capacelor intra in contact cu janta apare rugina pe aceasta, chiar dupa primul sezon.

Offline jupanul1

Păi și ce dacă ruginesc? În principiu țin măcar 5 ani. Cele de la Swift au ținut fără probleme și le-am purtat tot timpul cu capace...

Plus, revopsirea e o bagatelă la jantele astea de tablă!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

/off - recunosc, nici mie nu-mi plac jantele negre de aliaj de la S, le-aș fi preferat pe cele de la Spirit/Luxus. În ceea ce privește asortarea culorilor, pot spune că puținul roșul (roz?) din faruri nu se prea zărește de cele mai multe ori, doar când ești mai aproape, iar în acest caz pierzi imaginea de ansamblu, așa că nu prea contează

facem schimb daca vrei - eu am asa ceva
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Src

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Acum am reusit sa ajung pe acasa asa ca incerc sa va raspund.
Jantele Alcar erau la oferta pe emag, la cateva zile le baga iar la oferta, au gaura de 66, e mai greu cu potrivitul prezoanelor, in rest nu conteaza gaura din mijloc. Am citit pareri ca vibreaza sau alte probleme, dar nu e adevarat. Am testat la 180 km/h si nu tremura deloc. Centrarea se face pe prezoanele conice, nu trebuie alte prezoane, gaura e pentru usurinta la montare. Acest model nu are nevoie de capace, imita o janta de aliaj(urasc capacele de plastic)
Asta e modelul:
http://m.emag.ro/janta-hybrid-alcar-dacia-duster-6-5x16-5x114-3-50-60-1-130402/pd/D2BQQYBBM/
  • Vitara Passion allgrip 1.6.benzina