Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247808 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

pe fiecare janta are stantat asta ,vezi poza, si am gasit dupa codul ei, certificarea TUV(vezi PDF)
Ar fi interesant sa ne spuna cei ce au cumparat daca jantele comercializate de @ jante.otel au inscriptionate un astfel de cod (ca lumea sa se lamureasca daca a achizitionat lucruri bune sau rebuturi - nu cred ca jantele ce nu trec de CTC mai sint stantate).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Ok, Laurentiu, inteleg ce vrei sa faci/demonstrezi...
...vad si aici cu cata energie/cu cata usurinta se minimizeaza importanta evaziunii fiscale.
Nu stiu daca am fost sau nu bine inteles de toata lumea si din cauza asta mai repet cele spuse anterior: am dorit continuarea acestei discutii "ca lumea sa se lamureasca daca a achizitionat lucruri bune sau rebuturi". In concluzie ce s-a aflat pina acum este ca seria stantata pe janta poate demonstra certificarea de siguranta (TUV, RAR etc).

Nu am adus in discutie partea financiara V-C care pe mine unul NU ma intereseaza (fiecare isi foloseste banul asa cum si unde doreste). Nu doresc sa creez un flame ori sa port discutii contradictorii pe aceasta tema.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline marcone

http://m.emag.ro/janta-otel-mw-italia-6x16-5x114-3-et50-60-1-r1-1878/pd/DXX1N2BBM/

Sunt aceleasi jante ca si cele vandute de jante.otel, cu aceleasi marcaje -  Grupul Magnetto Wheels a cumpărat la începutul anului 2000, prin divizia sa, Fergat SpA, pachetul majoritar de acţiuni al fostei societăţi Roţi Auto Drăgăşani. La Drăgăşani a fost transferată o linie de producţie dezafectată din Italia, ca urmare a reorganizării grupului italian pe baza unei strategii care vizează relocarea producţiei către ţări unde costurile cu forţa de muncă sunt reduse.
http://ziaruldevalcea.ro/2015/08/23/firma-mw-romania-sa-dragasani-fosta-intreprindere-roti-auto-a-avut-rezultate-financiare-bune-anul-trecut/

Si putem inceta cu discutia asta "I love ANAF" ? Cine se simte dand pe afara de spirit jsutitiar sa faca o cerere, sa depuna o reclamatie la organele abilitate.

The following users thanked this post: Laurentiu, ecodrive, jante.otel, bogdanzarnescu

Offline aleksanders

Se tot intreaba lumea ce cric este pe vitara (cei ce au prins si vitara cu cric) - din dorinta de a cumpara un cric hidraulic de tip crocodil... am fost sa vad ce specificatii are cricul de origine... si surpriza (sau nu) - Suzuki Type- I 55L si 0,95 t - la o desfacere maxima ajunge pana la cel mult 33-34 cm inaltime .... de aici si ideea ca un cric de 1 tona si maxim 34 cm inaltime este suficient.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline mga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Târgu Mureș
De la dealer am cumpărat setul de roti de iarna yokohama 215/60R16 99H dar azi când am primit cartea mașinii am văzut ca dimensiunea trecută e 215/60R16 95H. Cei care au mai achiziționat setul de la dealer tot cu 99H ați primit?
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit, Allgrip, AT,

Offline jupanul1

Nu-i un bai așa mare, n-o să poți să mai transporți aceeași sarcină maximă pe roată cu 210km/h. Diferența e de vreo 80kg/roată (de la 690kg cât are 95H la 775kg cât are 99H). Oricum, problemele cele mai mari le-ai avea la o frânare bruscă, asta dacă face și Vitara precum Renegade-ul.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: gigel

Offline aleksanders

cu cat valoarea este superioara... numai de bine  ;)
@jupanu - oferta de la dealer este de 99h - deci superioara cartii tehnice  :D - deci bai nu e chiar deloc
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Am cumparat cauciucurile de iarna NOKIAN WR A4 98V XL. Nu sunt sigur, XL arata ca are lateralele intarite (extra weight)? Cum indicele de viteza la a mea e V am fost impins sa urc de la 94V (vara) la 98 V (iarna) Nokian neavand acest model in alta configuratie. Credeam ca in tara sunt scumpi. Reprezentanta mi-a cerut 2000 euro pe un set complet de iarna cu jante MISTI iar pretul fara cauciucuri, numai jantele si senzorii...2250 de euro! Le-am spus ca nu sunt sanatosi la cap sa ceara 10% din pretul masinii pe un set de jenti cu senzori fie ele si cu sigla S pe ele! Asa cum bine scria un coleg, prea multi plumbi pe o janta noua de marca. Cand schimbi cauciucurile iti dau toti plumbii jos, iti pun altii , cam tot asa de putini, si-i platesti pe fiecare in parte! Industria plumbului sa traiasca! Am decis sa le pun pe jantele actuale si pana in primavara sa ma hotarasc daca sa cumpar alte jante+senzori. Am gasit destul de multe jante la 120-150 euro bucata, OXXO este marca de incredere? Aveti vreo recomandare (despre producatorii de jante nu stiu mai nimic)?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jupanul1

cu cat valoarea este superioara... numai de bine  ;)
@jupanu - oferta de la dealer este de 99h - deci superioara cartii tehnice  :D - deci bai nu e chiar deloc

Ma bad! Am citit de-a-ndoaselea! Dacă sunt ”mai superioare” caracteristicile, e bine!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Src

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Am trecut și eu pe anvelope de iarna în felul urmator: nankang sv2 215/60/16 (cauciucuridirect.ro)-230 lei; jenți 16'' alcar (emag) -209 lei; senzori (epiesa) -178 lei.  Total 2468.
  • Vitara Passion allgrip 1.6.benzina