Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247814 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Haideți Dl. jante! Curaj!
  • X

Offline Linu

Pai cam atat m-au costat si acum , jantele (de tabla)vreo 300, ambele comandate de la distribuitorul OZ(tare sunt curios ce jante mi-aduc, desi OZ nu fac de tabla) prin Euromaster(Costanta).A trebuit sa fac rabat la anvelope si ca sa intru in bugetul de 800Euro am luat Kleber Krisalp HP3 (cica o divizie a Michellin este si Kleber).

Valmar, eu am avut Kleber Krisalp HP2 pe vechea masina si am fost foarte multumit de ele. Si da, mi le-a vandut un prieten care lucra la Michelin si el mi le-a recomandat pentru raportul pret/calitate bun.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline rdc

Haideți Dl. jante! Curaj!
si tacerea-i un raspuns

Offline jante.otel

Vorbim împreuna si ne înțelegem separat.

Eu nu am contestat ce vinde MW România, ce iese pe poarta fabricii. Este clar ca acele produse îndeplinesc toate standardele.
Eu am semnalat, nici măcar nu am acuzat, ca pentru ceea ce vindeți Dvs., neautorizat RAR, fiscal, s.a.m.d., este puțin in afara legii si nu avem nici o siguranța.
Cind cumpărați Dvs. aceste jante, vi se întocmește bon fiscal, factura ceva, la care sa se atașeze si un certificat de garanție si conformitate cu standardele de calitate?
Dacă Dvs. le cumpărați cu 10 lei si mi le vindeți cu 200, nu este nici cea mai mică problema.
Putem presupune chiar ca poate le-ați furat din fabrica sau le luați de la rebuturi. Exagerez puțin dar trebuie sa oferiți niște clarificări.
Si in cazul in care le cumpărați la un preț avantajos, in calitate de angajat/angajați ai fabricii, tot se întocmesc ceva acte. Chiar nu puteți sa ne arătați ceva?
Sincer, devine dubioasa treaba!

Ne puteți raspunde, totuși, ce sa întâmplat cu jantele returnate de la PAR. La cine au ajuns?
Altfel, întrebare: cine a cumpărat jante in ultima luna aproximativ de la dansul?

Dacă se poate, aștept/așteptam răspunsuri punctuale la cele solicitate, nu teoria jantelor.
Mulțumesc!

Salut,
O sa incerc sa raspund punctual la intrebarile dlui BAR pt a elimina doza de indoiala asupra produslor mele. Este ultimul mesaj pe care i-l adresez.

1. Documente, bon fiscal, factura etc.
Dl BAR  explica atat de bine situatia incat nu are rost sa o reiau. S-ar putea chiar sa fie vre-un client caruia i-am explicat franc la telefon originea rotilor pe care le vand si sa repete acum. Absolut toate piesele sunt cumparate din fabrica cu factura; nu exista notiunea de a cumpara roata refuzata de Suzuki, sau de altcineva. Orice roata defecta irecuperabil este rebutata de producator. Ma crede dl BAR: bine, nu ma crede: la fel. Vrea dl BAR sa arat factura? Problema e ca eu nu vreau s-o arat. Pur si simplu.
A amintit de certificat de calitate; pe acela (emis de producator) l-am dat, nu mereu ca am uitat - cu scuze. Acel doc este legat de factura emisa de MW, pe numele cumparatorului de la MW. Nu are cum sa apara pe acel certificat numele Dlui BAR, sau Dlui X-ulescu deoarece ei nu exista in acea tranzactie.
2. Rotile de la Dl PAR
Am fost surprins de reclamatie si-am vrut neaparat sa le masor. In oras n-am gasit la nici-o vulcanizare un comparator si dispozitiv sa le masor, asa ca le-am dus la fabrica: au fost in parametri. Cel putin una dintre ele avea urme de la asamblarea cu anvelopa (de la Dl PAR), motiv pentru care am schimbat-o chiar la fabrica in mod legal (am norocul sa pot face asta). Ce s-a intamplat cu aceea? A fos sablata, grunduita din nou si reintrodusa in flux. Repet faptul ca din punct de vedere dimensional era OK. S-ar putea ca tot eu s-o fi luat peste un timp - a fost o sansa de 1/7240 (asta e o gluma).

Ca suntem la ora marturisirilor: in primavara/vara i-am dat unui Mihai din Bucuresti 2 buc jante Vitara. Una s-a dovedit cu un por la sudura. Am recuperat-o si i-am virat banii imediat in cont. Acea roata am schimbat-o la fabrica (era defect de fabricatie si era produs cumparat cu factura; ea a fost rebutata sub ochii mei. Ulterior a fost vanduta ca "fier vechi".
Sambata Mihai a cumparat restul de 3 buc tot de la mine la un pret mai mic decat cel din vara si decat i-am returnat pe roata defecta.
Am spus si asta ca poate odata Mihai va aminti de incident si nu vreau ca "o fapta buna sa ramana nepedepsita". In plus consider ca episodul este un mod de a re-confirma faptul ca in caz de problema chiar ma implic si o rezolv ca sa nu am un client nemultumit.
M-a cam "tavalit" dl BAR zilele astea... N-am putut sa-i dau raspuns azi toata ziua din cauza de serviciu; trebuia insa neaparat s-o fac si sa clarific cat de cat situatia.
Am senzatia de telenovela, mai ales ca subiectul nu este de natura tehnica asa cum cred c-ar trebui sa fie postarile din sectiunea curenta. Eventual voi continua cu explicatii dar numai pe mesaj privat, sau la telefon si in limita timpului disponibil (asta e chiar pretios pentru mine).
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Leutz

Colegul @bar a intrat intre timp intr-o perioada de read-only.

In privinta lui @jante.otel, discutiile despre conformitatea produselor si legalitatea vanzarii sunt binevenite, utile si, cu siguranta, necesare; insa locul lor este in sectiunea bursa pe topicul vanzatorului. Amintim faptul ca SCR nu isi asuma raspunderea asupra posibilelor probleme aparute intre vanzator si comparator. Primul trebuie sa fie de buna credinta si sa respecte legislatia in vigoare. Cel din urma trebuie sa fie prudent si sa cumpere in cunostinta de cauza.

Celelalte discutii, fara legatura cu topicul trebuie si ele sa inceteze. Continuarea lor de-aici inainte este supusa atentionarilor si, dupa caz, sanctiunilor. Reamintesc ca si tendinta de a raspunde la infinit unuia care se straduie din greu sa faca valuri e la fel de "ne-la-locul-ei".

Cu respect,
Leutz.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, enicky, jante.otel, dan_wolf

Offline Dan T

Altfel, întrebare: cine a cumpărat jante in ultima luna aproximativ de la dansul?

Eu. Si nu am nici o problema.
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Lerua07

In privinta lui @jante.otel, modul cum vinde jantele miroase a.... evaziune fiscala !    :-?
Tocmai de aia nu da certificat de garantie pe numele cumparatorului !  :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: Bar

Offline wolfin

si eu am cumparat

cred ca se face tantar armasar....si se merge prea departe. :dknw:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

....cred ca se face tantar armasar....si se merge prea departe. :dknw:
             Si eu zic la fel .

.... modul cum vinde jantele miroase a.... evaziune fiscala !   
              Asta sa fie baiul! C-o floare nu se face primavara! Nu incurajez, dar sa-i vedem intai pe "rechinii" cei mari.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

Si am devenit brusc mai catolici decat papa.

Este o persoana care vinde jante oameni buni. De care nu se plange nimeni, este recomandat ca fiind un om serios, trimite produsele inainte, returneaza banii daca sunt probleme. Sa-l impuscam prin spanzurare pe scaunul electric ca nu da bon fiscal. Come on....

Daca am avea la fel de mult spirit civic si in piete, in privinta cersetorilor, a celor care parcheaza odios, a bisnitarilor si traficantilor de tigari, a celor care scuipa seminte pe jos sau arunca tigarile pe geamul masinii si a tot ce este ilegal si imoral la fiecare al doilea metru in tara asta, categoric acest ins care vinde jante ar fi ceva iesit din comun si am suna cu totii la politie. De cate ori ati sunat la politie cand ati fost abordati sa cumparati un parfum ieftin sau un ceas?
Nu ne place modul in care vinde, nu ne obliga nimeni sa cumparam de la el. Vrem sa facem o economie cat de mica, ne asumam ce cumparam si ne vedem de treaba noastra. Le verificam inainte, le studiem pe toate partile inainte de a le monta si aia e. Nu sunt bune, le trimitem inapoi
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308