Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247818 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Mamă, ce de ”pasiune„ consumată pentru un banal capac de plastic (recunosc, arată bine pus în operă, inițial nu-mi plăcea) și un la fel de banal antifurt.

Cred că fiecare aveți dreptate, dar problema este apărută de la o exprimare mai... deficitară. Am impresia (nu am cumpărat încă roțile) că @Bar vrea să spună că, în cazul folosirii unui antifurt de tip Sicustar (de-ăsta am avut și eu pe Swift), poziția prezonului nu poate fi oriunde într-una din cele 5 găuri ci doar în 3 dintre ele, din cauza construcției capacului de plastic oferit de Suzuki.  Ceea ce e bine de știut dacă așa este.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Bar

Corectitudine, dar parca nu i-as spune așa, a fost doar in acel caz. In restul cazurilor este suspiciune de înșelăciune. Așa e la început. A, plus evaziune fiscală.

Legat de senzori, In vreo 10 zile sigur îți ajung dacă le comanzi la firma aia din Craiova cu anvelopele la reduceri, de unde am comandat si eu cum un an. Dar au fost un pic mai scumpi 240 atunci. Poate acum ii aduc la alt preț.
  • X

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Bar

poziția prezonului nu poate fi oriunde într-una din cele 5 găuri ci doar în 3 dintre ele, din cauza construcției capacului de plastic oferit de Suzuki.  Ceea ce e bine de știut dacă așa este.

Exact, aproape așa este. Poziția antifurtului, in caz de Sicustar, nu poate fi decât intr-o singura/anume gaura.
Dacă eram foarte precis de la început nu mai avea farmec discuția. Sunt atâția berbeci care sar imediat in discuții contradictorii fără sa știe sau sa cerceteze. Sigur dealer-ul a pus antifurtului unde trebuie, sa nu "sufere" bizonul.
  • X

Offline valmar67

Corectitudine, dar parca nu i-as spune așa, a fost doar in acel caz. In restul cazurilor este suspiciune de înșelăciune. Așa e la început. A, plus evaziune fiscală.

Legat de senzori, In vreo 10 zile sigur îți ajung dacă le comanzi la firma aia din Craiova cu anvelopele la reduceri, de unde am comandat si eu cum un an. Dar au fost un pic mai scumpi 240 atunci. Poate acum ii aduc la alt preț.
Pai cam atat m-au costat si acum , jantele (de tabla)vreo 300, ambele comandate de la distribuitorul OZ(tare sunt curios ce jante mi-aduc, desi OZ nu fac de tabla) prin Euromaster(Costanta).A trebuit sa fac rabat la anvelope si ca sa intru in bugetul de 800Euro am luat Kleber Krisalp HP3 (cica o divizie a Michellin este si Kleber).
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Bar

Eu in locul tău făceam rabat la jante, adică luam de tabla, si plusam la anvelope, ce este mai bun, primele 3 locuri, din ultimele teste.
Teste străine, nu discuții la colțul străzii.
 Sau păstram jantele si plusam, in condițiile menționate, la anvelope.

1-0 Craiova!!!
  • X

Offline valmar67

Eu in locul tău făceam rabat la jante, adică luam de tabla, si plusam la anvelope, ce este mai bun, primele 3locuri, din ultimele teste.
Jantele sunt de tabla, iar la ce ierni sunt in Constanta nu cred ca conteaza prea mult ,mai ales ca masina este 4x4. 
Iar anvelopa asta  Kleber Krisalp HP3  este noua si nu prea am vazut review-uri pe net...
Decat unele premium ce au zacut prin  depozite, mai bine unele mai proaspete :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Bar

Te uiți la DOT
Dacă aveai nevoie de mașina de oraș, erau multe alternative.
Așa cu Suv plimbi si tu familia/prietenii la munte si e suficient odată sa-si justifice banii.

2-1 Craiova!!!
« Ultima Modificare: 17.Oct.2016, 10:02:35 p.m. de Bar »
  • X

Offline valmar67

Te uiți la DOT
Dacă aveai nevoie de mașina de oraș, erau multe alternative.
Așa cu Suv plimbi si tu familia/prietenii la munte si e suficient odată sa-si justifice banii.

Nu stau chiar in orasul Constanta, iar daca soseaua este blocata degeaba ai SUV, nu poti s-o iei pe camp...
Oricum, daca zapada este suficient de mare , te pui pe"burta" si cu TAB-ul (vezi acum cativa ani prin jud.Buzau parca).
Eu am luat-o pentru design/pret/consum combustibil/dotari standard si ceva capacitati offroad.

Offline Bar

Am spus la munte, nu pe munte.
  • X

Offline enicky

Foarte bine ca va certati pe capace de roti, capace de ventile, noroiul dupa roti, dar ar fi bine s-o faceti in mod civilizat, respectandu-ne unii pe ceilalti, indiferent de nivelul cunostintelor tehnice avute. Pana una-alta, aici suntem cu totii egali, ca membri ai acestui forum.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip