Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247813 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Intrebare: si-a cumparat careva capace de roti originale de 16" ? Va rog sa-mi spuneti de unde si la ce pret.

Da.Se pot cumpara de la orice dealer cu cca 200lei ( in cazul meu Pitesti). Arata f bine. O mica atentie la pozitionarea prezoanelor in cazul in care folosesti antifurt, care e un pic mai gros, pentru pozitionarea valvei.
  • X

The following users thanked this post: Gamer9202

Offline aleksanders

:dknw: atentie la prezoane? - antifurtul este la aceeasi dimensiune... atentie la pozitionarea capacului care are un inel metalic cu un decros pentru valva...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Bar

Dl aleksander folosesti cumva antifurt la roti sau nu?
Ai capace de roti originale?
Sau doar te bagi in seama
  • X

Offline wolfin

DL Bar...daca e o gluma.... e nereusita. :notlst:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Bar

Eu vorbesc f serios si in cunostinta de cauza. Cred ca voi nu stiti despre ce vorbiti
  • X

Offline aleksanders

Dl aleksander folosesti cumva antifurt la roti sau nu?
Ai capace de roti originale?
Sau doar te bagi in seama
Esti haotic si hazardat - am si si si..
antifurtul nu influenteaza cu nimic capacele domnule Bar - am cumparat pachetul oferit de autonet - respectiv yokohama cu antifurturile suzuki si capace originale suzuki... si sa vezi... inafara de ghidajul inelului pentru valva... merg la fix... si vorbesc in cunostinta de cauza - am rulat cate un sezon cu fiecare din setul de roti.

capacelul pus pe unul din prezoane... mascheaza antifurtul - hai la revedere habarnistule!

« Ultima Modificare: 17.Oct.2016, 08:12:52 p.m. de aleksanders »
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Bar

Eu am antifurt si capace originale. Dar probabil am un antifurt mai bun, ca nu l-am luat pe ala ieftin pe care il impune dealer-ul. Un antifurt bun are capatul mai mare, sa faca pentru ce a fost gandit adica sa reziste unor "atacuri" mai serioase. Capacul, pe de alta parte, cand a fost gandit si el de Dl. Suzuki, a presupus ca nu pui cel mai ieftin si mai slab antifurt care are o dimensiune mica la capatul de strangere, si pui unul bun care sa reziste, la atacuri dar si la strangere, si a facut un locas cu diametrul mai mare.
Acum te vei intreba ce este locasul la un capac?
Tot Dl. Suzuki s-a gandit ca nu strica sa fie 3(trei) locasuri pentru ca acel capac sa stea bine pe janta.
Mergi pana la masina si verifica.

Acum, cat dai atata face.
  • X

Offline aleksanders

domnule bar... citati literatura de strada cu asemenea afirmatii - suzuki propune doua tipuri de antifurt indiferent de pret... dimensiunea este aceeasi... mai mult.. aceste antifurturi sunt gandite cu cap conic independent pentru a putea fixate pe jantele de aliaj - nu sunt la primul set de antifurturi de marca (si in cazul renaultului tot de origine am avut) - ele sunt gandite sa nu difere ca dimensiune fata de un prezon normal - probabil ca dumneavoastra aveti ceva contrafacut... aveti atestare rar la ele - de aici si pretul mult mai mare si calitatea mult mai buna in cazul dumneavoastra - noi astia... muritorii de rand ne cacam pe noi cu produse de origine suzuki

Offline Bar

Nene, in discutie este partea dinspre capac nu cea dinspre janta!
  • X

Offline aleksanders

unii le au mai lungi... altii mai scurte... deasta nu iti pune tie capac discutia