Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247809 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Jantele pe care le am sunt fabricate in Romania de un producator local - MW Romania. Astia livreaza si la prim montaj piese facute cu aceeasi tehnologie ca pentru AM.
Ca sa fie lasate pe piata rebuturi cum insinuati ar insemna ca producatorul sa-si asume un risc care i-ar periclita afacerea intr-o piata foarte concurentiala; ori asta este destul de riscant, nu credeti?
Documentele de care ziceti sunt certificate TUV sau/si ECE pt vanzare pe piata Europeana si RAR pt Romania. Fara astea producatorul nu poate factura in Romania fara sa incalce legea, sau fara sa riste amenzi uriase in caz de reclamatii.
Dl. BAR, pentru a fi absolut sigur de existenta acestui document (certificat RAR) cereti-l la RAR. Ca sa stiti ce sa cereti notati va rog numele producatorului "MW Romania" si codul produsului in discutie: R1-1947. De fapt domnii aceia ar trebui sa va dea o lista cu peste 250 coduri in care va fi inclus si cel de mai inainte. Acea lista cuprinde toate produsele OMOLOGATE RAR pt a putea fi vandute in Romania (implicit mie) de catre MW.

Vorbim împreuna si ne înțelegem separat.

Eu nu am contestat ce vinde MW România, ce iese pe poarta fabricii. Este clar ca acele produse îndeplinesc toate standardele.
Eu am semnalat, nici măcar nu am acuzat, ca pentru ceea ce vindeți Dvs., neautorizat RAR, fiscal, s.a.m.d., este puțin in afara legii si nu avem nici o siguranța.
Cind cumpărați Dvs. aceste jante, vi se întocmește bon fiscal, factura ceva, la care sa se atașeze si un certificat de garanție si conformitate cu standardele de calitate?
Dacă Dvs. le cumpărați cu 10 lei si mi le vindeți cu 200, nu este nici cea mai mică problema.
Putem presupune chiar ca poate le-ați furat din fabrica sau le luați de la rebuturi. Exagerez puțin dar trebuie sa oferiți niște clarificări.
Si in cazul in care le cumpărați la un preț avantajos, in calitate de angajat/angajați ai fabricii, tot se întocmesc ceva acte. Chiar nu puteți sa ne arătați ceva?
Sincer, devine dubioasa treaba!

Ne puteți raspunde, totuși, ce sa întâmplat cu jantele returnate de la PAR. La cine au ajuns?
Altfel, întrebare: cine a cumpărat jante in ultima luna aproximativ de la dansul?

Dacă se poate, aștept/așteptam răspunsuri punctuale la cele solicitate, nu teoria jantelor.
Mulțumesc!
  • X

Offline candale

Daca masina a sa iasa din fabrica prin 28 septembrie, ar putea fi livrata cu anvelope de iarna ? Logic ar trebui dar....
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline enicky

Daca masina a sa iasa din fabrica prin 28 septembrie, ar putea fi livrata....
                                                                                 In 2017, nu? :-)) Sau 28 oct.? Tot  cu vara vine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline candale

Scuze, da , 28 octombrie. Cumva nu e normal,dar asa ma dai 6-700 de euro pe anvelope iarna. Merci de raspuns
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline dan_wolf

"Certificat RAR"

Probabil nu ai inteles intrebarea, nu o mai repet.
Daca tu vrei sa faci teste pe banii tai si ai incredere in Registrul Auto Roman prin oamenii angajati acolo este fix treaba ta. Te rog sa nu incerci sa ma convingi, sa ma lamuresti cu fraze gen "Azi pot fi mai putin pregatiti decit miine".
Vorbesti de sisteme de siguranta si vrei sa ma incred in niste gugumeti de la RAR si in ce holograme pun ei.
Daca vrei putem vorbi fix pe exemple reale de RAR vs. Null sau putem filozofa sperand sa fie totul bine maine, cand vor fi pregatiti.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline Laurentiu

Ai idee cam cat de pregatiti sunt "inspectorii" RAR pe domeniul autoturisme?

1. Probabil nu ai inteles intrebarea...
2.  Daca tu vrei sa faci teste pe banii tai ...

1. Observ ca tu nu ai inteles raspunsul. Nu subestima munca din laboratoarele RAR. Nu sint romanii mai prosti ca altii. Certificatul RAR nu se da pe ochi frumosi. Tu daca nu ai incredere in ei, e treaba ta insa in caz de ceva accident cu urmari, cind folosesti piese cu certificat RAR, ai macar pe cine trage la raspundere si nu vei fi invinuit ca folosesti piese neconforme.

2. Nu trebuie sa faci nici un test. Trebuie doar sa consulti lista cu omologari sau sa ceri de la vinzator relatii cu privire la certificatul de conformitate si apoi sa te decizi ce doresti sa faci. Nu te obliga nimeni sa cumperi ceva ce nu doresti si nici nu-ti baga mina cineva in buzunar.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Gamer9202

Altfel, întrebare: cine a cumpărat jante in ultima luna aproximativ de la dansul?

Eu am cumparat, si sunt multumit. Am facut o economie de ~ 200 lei, cumparand de la el.
Jantele mi-au fost trimise fara ramburs. Le-am platit cand am vrut eu, dupa ce le-am primit.
Le-am montat, sunt deja pe masina si nu am probleme.

Nu vreau sa-i fac reclama, dar nici nu pot sa mananc popcorn urmarind discutiile de aici.

Intrebare: si-a cumparat careva capace de roti originale de 16" ? Va rog sa-mi spuneti de unde si la ce pret.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip 1,6 benzina

Offline valmar67

Era la un moment dat pe forum un tabel cu codurile oem pentru senzorii de presiune VDO, cine il are , il rog sa mai posteze o data
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline valmar67

• Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic