Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247803 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Eu am întrebat la B+AG. Într-adevăr, dureză 15 zile lucrătoare.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

..... Stie cineva ceva legat de vreo oferta mai interesanta pentru iarna ce o sa vina?  :D :D :D
             :D :D :D Iaca tocmai cand ai postat, in dreapta ecranului, la rubrica "Ce mai zice lumea" vedeai oferta de jante :"Re: Vand jante tabla NOI Suzuki New Vitara 6,5x16, ET50 de Gamer9202
[Azi la 02:44:54 p.m.]". Iar ofertele de cauciucuri apar si dispar pe zone scurte de timp, trebuie doar sa le cauti. :dknw: 
         Dar, mai mult ca sigur Metro, Selgros, Carrefour, Cora vor avea in oferte cauciuri de iarna. Sau de lecturat paginile din spate ale topicului (daca nu e prea dificil !)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Cor 1050

Dacă te interesează oferta la dealerii Suzuki - 3600 lei.

De la Radacini mi s-a spus 4000 lei. Oricum ar fi, chiar si 3600 mi se pare mult.

Eu am întrebat la B+AG. Într-adevăr, dureză 15 zile lucrătoare.

Timp ar fi dar ramane pretul cam mare la dealeri, nu? :-O

:D :D :D Iaca tocmai cand ai postat, in dreapta ecranului, la rubrica "Ce mai zice lumea" vedeai oferta de jante :"Re: Vand jante tabla NOI Suzuki New Vitara 6,5x16, ET50 de Gamer9202
[Azi la 02:44:54 p.m.]". Iar ofertele de cauciucuri apar si dispar pe zone scurte de timp, trebuie doar sa le cauti. :dknw: 
         Dar, mai mult ca sigur Metro, Selgros, Carrefour, Cora vor avea in oferte cauciuri de iarna. Sau de lecturat paginile din spate ale topicului (daca nu e prea dificil !)

Iaca tocmai am vazut si eu multumita tie  :pardon:

Am fost prin Metro si Selgros dar oferta era destul de slaba: multe anvelope resapate  :-t Magazine online sunt multe si au oferte mai interesante. Cum gasesc ceva pun si aici. :good:

Iar de lecturat ce sa zic? :-? Ma refeream la ceva mai recent dar o sa ma stradui si o sa lecturez daca spui tu. #:-S #:-S #:-S

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. >:D<
  • Suzuki Vitara 1.4 AT

Offline jupanul1

De la Radacini mi s-a spus 4000 lei. Oricum ar fi, chiar si 3600 mi se pare mult.

La Rădăcini am întrebat și eu. 3600 lei, mi-au dat în scris... în fine.

Ce buget ai prevăzut pentru roți de iarnă? De curiozitate înteb.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Bar

http://www.cauciucurijante.ro/magazin/?filtering=1&product_type=cauciucuri&filter_sezon=17&filter_latime=45&filter_inaltime=61&filter_diametru=28

Jante:
http://www.cauciucurijante.ro/magazin/?filtering=1&product_type=jante&filter_prezoane=72&filter_pcd-mm=13924&filter_diametru=28&filter_et=59&filter_stock_f=1

Si ai si garanție. Apropo, dacă te dai "peste cap" cu mașina, defect fabricație la jantele colegului de forum, mai beneficiezi de garanție (defect fabricație) sau asigurare ?
Exista vreo certitudine ca ce vinde nu sunt scoase de la vânzare pentru diverse probleme?
In cazul in care sunt perfecte, sa le vândă printr-o societate comercială cu garanție, certificat de calitate, impozite, etc. . Ne cam mulțumim pentru 3 lei economisiti.
« Ultima Modificare: 16.Oct.2016, 10:09:26 a.m. de Bar »
  • X

Offline Laurentiu

...dacă te dai "peste cap" cu mașina, defect fabricație la jantele colegului de forum...
Accident din cauza jantelor nu am vazut pina acum insa jante farimate in accidente sint cu duiumul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Gamer9202

La janta de la Duster, gaura centrala nu are aceiasi dimensiune cu cea de la vitara. Am preferat cu 3 lei mai putin :). Cam mult tam-tam pentru o bucata de tabla. Orice defect de fabricatie s-ar observa la montare sau in primii km parcursi. Eu unul, am luat de la colegul de pe forum pentru ca am vazut ca toata lumea e multumita.  Acum sunt si eu multumit :)
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip 1,6 benzina

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Laurentiu

La janta de la Duster, gaura centrala nu are aceiasi dimensiune cu cea de la vitara.
La jantele de tabla (otel) ce au gaura centrala mai mare decit butucul rotii, centrare jantei se face cu prezoane sau piulite CONICE. La jantele de tabla NU se folosesc inele de centrare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Bar

Ar trebui sa citez de la prea mulți si nu are rost. Citezi pe cineva care spune ceva, nu vorbe.
Nu se folosesc inele de centrare decât dacă îți cumperi altceva decât trebuie. Producătorii de jante s-au gândit pentru fiecare model de mașina, pe când producătorii de inele de centrare s-au gândit la toți nepricepuții ce cumpara după ureche. Când cumperi ceva te uiți pe site-ul producătorului si configurezi mașina ta. Așa alegi piesa perfecta. In link erau mai multe modele, întâmplator si Duster.

http://www.alcar-stahlrad.com/AlcarKonfigurator/index.php?lcs=f55r8v15nj

Alt exemplu:
https://www.anvelopejantealiaj.ro/jante-tabla-alcar-6525-suzuki-6.5x16-5x114.30-et50.00

La exemplul anterior anticipam răspunsurile unora.

Legat de accidente, după ce o sa vedem cauza exactă, tehnica, a accidentului patronului de la Hexifarma sau altele similare, când o sa avem autorități competente de a rezolva cauzele tehnice a accidentelor, atunci poate o sa îți schimbi părerea despre "fiare".
Dar accidente din cauza defectării directiei, de ex, cunosti? Ca direcții distruse după accident sunt destule.

Dacă orice defect s-ar vedea la montare sau in primii kilometrii, dispăreau de mult avioanele.
 Cum rămâne cu asigurarea ca poate ăstora nu le convine cu obiecte dubioase, artizanale?
Ne mai si lăudam cu jantele luate la marginea drumului.
  • X

Offline PAR

Si ai si garanție. Apropo, dacă te dai "peste cap" cu mașina, defect fabricație la jantele colegului de forum, mai beneficiezi de garanție (defect fabricație) sau asigurare ?
Exista vreo certitudine ca ce vinde nu sunt scoase de la vânzare pentru diverse probleme?
In cazul in care sunt perfecte, sa le vândă printr-o societate comercială cu garanție, certificat de calitate, impozite, etc. . Ne cam mulțumim pentru 3 lei economisiti.

Aici ai dreptate, am cumparat si eu de la colegul jante.otel si mi-am facut de lucru, au ajuns jantele si direct in masina la vulcanizare. Acolo ma intreaba, le-ati incercat pe butuc? Eu, nu-i nevoie, sunt cele originale si oricum de aceea sunt la vulcanizare, nu mai pierd si eu timp cu asta.

Cand le incearca imi arata ca au putin joc pe butuc, imi spun ca ei le monteaza doar pe riscul meu, zic bine. Am vrut sa renunt de atunci la jantele de aliaj si de aceea nu am mai cumparat senzori de presiune. Scot senzorii si inainte de montaj incearca jantele, cand colo ma cheama sa vad si eu, o janta cu defect (stramba), zic o punem pe spate, cand ce sa vezi din 4 jante, 3 erau cu defect de fabricatie (strambe). Asta e, puneti inapoi jantele originale de aliaj, cu costurile de rigoare, montat senzori, jantare...

Odata cu jantele de la colegul am primit o hartie xerox cu garantie, dar nu era numele meu.

Si timpul pierdut continua, suna pentru retur, asteapta toata ziua curierul, cauta jante noi, care vin pe comanda 7-10 zile, dar in ziua 7 au ajuns si le-am montat.

Colegul Marius mi-a restituit suma integrala, cu tot cu taxa suplimentara pentru km in plus si retur pe cheltuiala lui.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT