Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247793 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Linu

• Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline jupanul1

Prețul de la Rădăcini e cel puțin ciudat... eu am primit astăzi altă ofertă de la ei. E drept am scris la Rădăcini-Suzuki:

Citat
3600 lei set roti de iarna cu anvelopa Yokohama si senzori de presiune inclusi – la comanda 7 zile lucratoare

Pentru a se putea comanda piesele este necesar sa achitati 50% din valoarea pieselor.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Linu

• Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline zongor

Eu cred ca am sa merg pe Nokian WR D4 + jante de la colegul jante.otel + senzori de la epiesa. Ar trebui sa iasa sub 3200 totul. In Bucuresti avem 6 luni de baltoace/zapada topita asa ca ma intereseaza cel mai mult comportamentul pe ud, acolo unde Yokohama astea stau cam prost. Inca nu m-am hoatrat daca Nokian sau Falken Eurowinter HS449 care au niste rezultate foarte bune in teste si sunt cu 25% mai ieftine.

The following users thanked this post: jante.otel

Offline zongor

Ia uitati-va ce am gasit pe ADAC.de la un test facut anul trecut - https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2015_winterreifen_205_55_r16.aspx
Este un test 2014/2015, cand Nokian WR D4 nu iesise, Nici Dunlop Winter Sport 5

Offline aleksanders

eu am yokohama si nu sunt chiar asa de incantat - as merge pe mana nokian
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

Cu wr d3 ieși la 3100. Cu wr d4 pe la 3400, aproximativ
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ASZ

Eu cred ca am sa merg pe Nokian WR D4 + jante de la colegul jante.otel + senzori de la epiesa. Ar trebui sa iasa sub 3200 totul. ...
Eu am luat set ca acesta si a costat 1740 + 860 + 676 = 3.276 lei . Sa vedem la iarna si compoirtamentul pe carosabil uscat/umed/inghetat/cu zapada ...

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Redresor

Se prefera jantele pe 16 pt ca sunt cauciucurile mai ieftine si mai late?
Eu ma gandeam sa iau jante SH de aluminiu pe 17 in ideea ca sunt mai inalte, deci am garda de sol putin mai sus. La cele de tabla trebuie cumparate si capace (or fi si alea 200 de lei)

Apropo de senzori, o curiozitate. E bine ca nu trebuie invatati de calculator cu vreun instrument, ceva, dar in cazul de fata cum stie CB care este pe drepta, in fata, spate?
« Ultima Modificare: 14.Oct.2016, 06:48:27 a.m. de Redresor »
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 AWD

Offline aleksanders

cele pe 16 sunt mai ieftine dar mai inguste si mai inalte (capacele sunt o optiune - eu desi am ...cred ca renunt la ele - masina arata mai bine fara) - pe 17 sunt mai late dar cu un talon(inaltime) mai mica - senzorii nu trebuie programati si nici nu trebuie sa respecte vreo pozitie - ei emit informatia cu privire la presiune si pozitie.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea