Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247618 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline vladiopa

Excelent! Deci apare bord galben. Traiasca masinile "destepte" cu multa electronica pe ele !
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 07:07:24 p.m. de vladiopa »

Offline danyepz

Tocmai din aceasta cauza as vrea sa am senzorii functionali...gandul ca 4-5 luni o sa vad ecranul ala galben si nimic altceva nu prea ma incanta.
Nu sunt de vina masinile sau producatorii..ci reglementarile astea UE (cam stupide)
S-au facut studii si cica foarte multi merg cu o presiune scazuta in roti si astfel ardem mai mult combustibil si poluam mai mult...lasa ca polueaza china si aia in state cu motoare v8 si nu au nici taxe nici reglementari din astea restrictive.
Zici ca numai europa exista si numai aici se polueaza...in fine
  • Swift 1.2 2019

Offline vladiopa

Pai europeanul e mai "prost" si el plateste tot ce-i baga pe gat mai marii conducatori. Vestul hai ca suporta mai usor cheltuielile astea dar estul trebuie sa cam stranga cureaua....

Offline TVS

Eu am plătit din August oferta AutoNet de 3900 lei care include senzori presiune , jante , cauciucuri, capace ,depozitare gratuită anvelope vara , montaj gratuit . Am zis ca țin masina măcar 5 ani cat are garanție . Împărățind cei 3900 la 5 ani am zis ca este un pret decent mai ales ca Scutesti plata pt montaj cauciuc iarna , demontare cauciuc vara si nu mai zic de uzura care poate apare după atâtea montări demontări ale cauciucurilor  .
Asa am avut si pe Passat si aveam cauciucurile de iarna din 2007 si in primăvara, când am pus pe cele de vara , astea de iarna arătau ca noi după atâția ani .
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 08:12:07 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
...Scutesti plata pt montaj cauciuc iarna , demontare cauciuc vara...

O sa platesti si pentru demontare/montare roti. Manopera la Autonet este de 20 euro/ora + TVA si operatia e taxata cam la 60-70 lei. In plus, la 2 ani e necesara si o echilibrare dinamica a rotilor, care costa si ea. Pe ansamblu, este mai bine sa ai roti de vara si de iarna.

Scuze, acum am percutat ca ai scris montaj gratuit. Ai semnat pentru montaj gratuit pe toata durata garantiei, adica 10 montari ?
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 08:28:49 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline TVS

OFERTA SPECIALA valabila pentru toate comenzile emise pana la finalul lunii AUGUST 2015!!!
Produs
Pret [LEI cu TVA]
Set 4 roti de iarna compus din:
Anvelope Yokohama W.drive V905 XL 215/60R16 99H
Jante de otel 16"
Senzori de presiune in roti TPMS
3.900 lei
Set 4 capace roti 16"
GRATUIT
Stocare set roti de vara in hotelul de anvelope Autonet pentru un sezon
GRATUIT
Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
Preturile includ manopera de montaj.

Cel putin in primul an nu plătești . In următorii ani poți sa le schimbi in fata blocului sau sa mergi la o vulcanizare unde nu poate costa mai mult de 25 lei manopera pt dat jos 4jante si montat alte 4jante.

Am scris in același timp. Nu, oferta este doar pt un sezon.si pt depozitare am loc , slava domnului .
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 08:31:56 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline danyepz

Eu am plătit din August oferta AutoNet de 3900 lei care include senzori presiune , jante , cauciucuri, capace ,depozitare gratuită anvelope vara , montaj gratuit . Am zis ca țin masina măcar 5 ani cat are garanție . Împărățind cei 3900 la 5 ani am zis ca este un pret decent mai ales ca Scutesti plata pt montaj cauciuc iarna , demontare cauciuc vara si nu mai zic de uzura care poate apare după atâtea montări demontări ale cauciucurilor  .
Asa am avut si pe Passat si aveam cauciucurile de iarna din 2007 si in primăvara, când am pus pe cele de vara , astea de iarna arătau ca noi după atâția ani .

Ai dreptate nu zic nu... Dar jantele de tabla nu sunt o optiune pt mine,poate pe alta culoare ar merge,dar pe alb parca e ca nuca in perete.
Si daca s -ar strica senzorii pana la urma de aia am garantie 5 ani...cred ca o sa merg pe cauciucuri si atat
Simgura uzura va fi la jante daca dai peste un dorel dotat cu un levier mai vanjos...la anvelope alabe sanse sa le uzezi exteriorul prin demontare.
Am avut 3 masini carora le-am vopsit jantele albe (nu de fabrica) si doar o singura data la o pana am dat de un dorel mai zelos care mi-a julit putin vopseaua...de obicei înainte sa se apuce ai dau o atenție si ai spun sa aiba grija ca se ia vopseaua  :D
  • Swift 1.2 2019

Offline aleksanders

anul acesta o sa ma rezum doar la anvelope - ceva mai bine cotat decat yokohama - si la anul o sa iau si jante cu senzori- asa am procedat si cu meganul si cu mazda
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

Te ajuta dacă iei un cui de exemplu și scapă aer treptat. Atunci te atenționează și nu riști să mergi cu roata dezumflată, adică consum crescut și risc de explozie la viteză mare pe autostradă.