Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247764 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline blueluc71

- senzori VDO 178lei/buc de la epiesa
  - jante otel de 16" de pe forum de la userul jante.otel

Multumesc pentru solutie, am luat recent acelasi lucru. Preturi bune, calitate si livrare rapida. Recomand si eu.
  • Vitara 2015

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Soso1234

Multumesc pentru solutie, am luat recent acelasi lucru. Preturi bune, calitate si livrare rapida. Recomand si eu.
Buna ziua
Poti sa ne spui te rog daca ai montat senzorii si daca functioneaza corect ? A mai fost nevoie sa ii '' inveti '' pe calculatorul masinii sau i-ai montat direct pe roti si au fost vazuti automat . Exista vre-o procedurra de sincronizare?
Multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara

Offline aleksanders

senzorii pentru suzuki nu trebuie programati si se pot repozitiona rotile intre ele fara sa iti apara vreo eroare.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Soso1234

Da, sunt aceia.
Si nu sunt primul de pe forum la care au functionat, le multumesc colegilor care mi-au confirmat ca sunt ok.

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti daca senzorii i-ati montat pe roti si au necesitat "invatarea "lor cu calculatorul masinii sau i-ati montat si au fost vazuti direct fara o alta operatie.
Acesti senzori au fost "clonati" cu ID-ul celor originali sau au alt ID.
Stiti  cumva daca mai depind de service in momentul inlocuirii rotilor de iarna cu cele de vara si invers pentru a detecta noii senzori sau se schimba rotile si acestia sunt detectati direct de catre masina

• Suzuki Vitara

Offline Soso1234

senzorii pentru suzuki nu trebuie programati si se pot repozitiona rotile intre ele fara sa iti apara vreo eroare.
Buna ziua
Daca nu va deranjaza imi puteti da o adresa de contact sau un numar de telefon pentru mai multe detalii ?
Multumesc
O zi buna

• Suzuki Vitara

Offline aleksanders

nu iti apar si postarile altor useri?!!
tocmai ce ti-am raspuns mai sus ca nu ai nevoie de nimic din ce ai enuntat tu - ii cumperi sa fie compatibili cu masina ta si ii pui pe roti si asta e tot....

citeste in paginile trecute si gasesti detalii de la modele cumparate de colegi pana la site-uri furnizoare.
« Ultima Modificare: 29.Sep.2016, 01:32:35 p.m. de aleksanders »
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: Soso1234

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
E ceva ce nu se leaga la mine - mi-au spus mecanicii dealerului ca in memoria calculatorului nu intra decat 4 senzori, daca schimbi senzorii trebuie sa ii inregistrezi in CB si aici e o procedura de respectat. Tu scrii ca schimbi si gata. Unde e greseala?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Soso1234

nu iti apar si postarile altor useri?!!
tocmai ce ti-am raspuns mai sus ca nu ai nevoie de nimic din ce ai enuntat tu - ii cumperi sa fie compatibili cu masina ta si ii pui pe roti si asta e tot....

citeste in paginile trecute si gasesti detalii de la modele cumparate de colegi pana la site-uri furnizoare.
Stimate ''aleksanders'' ,eu m-am adresat respectuos,dorind o informatie ,dar observ ca esti deranjat de noii membri care se inscriu pe acest forum,si ca fapt divers formula de adresare pe care ai folosit-o cred ca a fost gresita deoarece varsta ta este cu 10 ani mai mare decat a fiului meu.
O seara buna
  • Suzuki Vitara

Offline aleksanders

imi cer scuze daca te-ai simtit ofuscat - cred ca formula de adresare pe un astfel de forum este una de la egal la egal - nu am folosit formulari de genu stimabile... - am scris in consecinta la ce ati postat - ati intrebat ceva la care v-am raspuns, dupa care ati postat fix acelasi tip de intrebare pentru aceeasi informatie.... forumul cred ca este o sursa de inspirare si de ajutorare intre membrii dar nicidecum de dat mura in gura unor persoane care refuza sa citeasca postarile anterioare...
iar la faza cu nu iti apar postarile altor useri - au fost cazuri cu anumite erori pe forum si de aceea am formulat astfel intrebarea - cum trebuia sa scriu - .... stimabile domn cu baiatul mai mic cu 10 ani decat mine... intampinati o problema cu acest forum, astfel incat nu reusiti sa cititi si postarile altor useri?!!!
O seara buna si bine ati venit pe forum!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@Soso1234, la tine varsta e N/A, n-avea de unde sa știe @aleks ca ai un băiat așa de mare.
În alta ordine de idei, exista informație redundanta despre senzorii astia pe forum, numai buna de găsit cu search.
@aleks, ești veteran pe aria asta,  adu-ti aminte cum era la început,  când ploua cu întrebări.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice