Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247765 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Nu imi iau comision, eu am luat Pirelli Sottozero 3 din motiv de pret, anul trecut.
sS
Cum s-au comportat iarna? Si eu am luat tot PSZ3.

Offline marcone

Am primit mail de la Autonet: 3900RON set roti iarna cu jante de tabla si senzori plus capace si stocarea anvelopelor de vara pe timpul iernii.

Offline aleksanders

Oferta lor standard.
Anu trecut radacini a coborat pana la 3600 fara capace, dar cu un set de antifurt.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline alex0a

La acelasi pret primit de la Radacini, achizitionandu-le separat poti obtine set iarna cu performante mai bune aderenta, consum. Dar necesita putin efort...
« Ultima Modificare: 26.Sep.2016, 11:55:14 a.m. de alex0a »
  • vitara passion 1,6 benzina, allgrip
6,5%; 7,6%; u 9%

Offline enicky

Am primit mail de la Autonet: 3900RON set roti iarna cu jante de tabla si senzori plus capace.....
             Daca te "fortezi" putin in banii astia iti iei si jante de aliaj ! :) Sa zicem ca mai depasesti cu 1 max. 2 mil. Dar cu jante de tabla si 3900lei e ff.mult, ca sa nu zic altfel ! Fa un calcul dupa Best Tires , Vadrexim(anvelope)/jante.otel +senzori epiesa.ro si vezi diferenta ! E consistenta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline TVS

Gaura centrala la Vitara este 60,1 deci trebuie sa-ți cumperi inele adaptoare .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline LiviuMP

Inelele de ghidare si prezoanele sunt bonus la jante (sunt incluse in pret).
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

Eu mi-am luat:

In total: (394+178+333)x4= 3620 RON
             Deci jante de aliaj, nu otel si ti-ai ales tu dupa gustul tau modelul de janta si tipul de anvelopa, n-ai mers la "impuse". In mod normal ar trebui sa fie invers, sa fie oferta dealer-ului atat de avantajoasa incat sa n-o poti refuza.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline LiviuMP

Da, poti gasi oferte mult mai bune dacat cele de la dealer (si la jante si la anvelope)
  • Suzuki Vitara