Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247752 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Am fost ieri la un service de roti din CJ, si contra a 80 de lei mi s-au montat senzorii si anvelopele de iarna pe jentile de tabla, s-au echilibrat cele 4 roti, am testat cele 4 roti de iarna (ca sa vad ca cei 4 senzori de presiune sunt ok), s-au remontat rotile de vara si s-au pus in pungi cele 4 roti de iarna (le-am depozitat pe balcon, acoperite de o prelata).
Legat de Nokian, cei de la service au zis ca sunt unele din cele mai bune anvcelope de iarna (mai ales daca sunt made in Finland .. si nu Rusia).

Offline canuck

Ai pus senzorii VDO? astia: http://www.epiesa.ro/senzor-sistem-de-control-al-presiunii-pneuri-suzuki-sx4-s-cross-1-6-ddis-vdo-s180052024z/20735/13579/piesa-2071850/
daca zici ca-s ok si-i vede, las asamblarea pe jante mai incolo cand e de incaltat bocancii de iarna ;)
  • vitara passion 1.6 vvt/mt 4wd (2016)

Offline ASZ

Da, sunt aceia.
Si nu sunt primul de pe forum la care au functionat, le multumesc colegilor care mi-au confirmat ca sunt ok.

The following users thanked this post: canuck

Offline aavii

Foarte derutant pretul la senzorul VDO: Este per bucata sau setul de 4?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline rexkrokiDAU

pe bucata... apasa pe "adauga in cos"...  :)

Offline ASZ

169 lei / buc ... si ai nevoie de 4(probabil)

The following users thanked this post: calinp

Offline pelerinul

Salut,

vine toamna, asa ca am inceput si eu sa cer oferte de iarna:

JANTA OTEL MAGENTO WHEELS 6X16 5X114,3 ET50 60.1             -253 LEI
ANV 215/60 R16-DUNLOP WINTERSPORT5 99H                              -488 LEI
TPMS Senzor VDO ClampIN Suzuki OE                                             -218 lei

Sigur le pot gasi mai ieftin daca le caut separat:
- anvelope cu vreo 20 lei/bucata,
- senzori am vazut ca sunt cu 30 lei mai putin cei postati de voi
- jante... nu am mai auzit de astea.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 benzina 4wd, alb

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Legat de Nokian, cei de la service au zis ca sunt unele din cele mai bune anvcelope de iarna (mai ales daca sunt made in Finland .. si nu Rusia).

Daca nu chiar cele mai bune, pe segmentul de iarna. Nu mai stiu unde citisem, dar cica cei de la Nokian au facut primele anvelope de iarna si acum au pentru anvelopele de iarna mai multe patente decat restul producatorilor la un loc. Nu imi iau comision, eu am luat Pirelli Sottozero 3 din motiv de pret, anul trecut.

Sper ca nu am apasat iar butonul cu care anvelope sunt mai bune :))
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline ASZ

Salut,

vine toamna, asa ca am inceput si eu sa cer oferte de iarna:

JANTA OTEL MAGENTO WHEELS 6X16 5X114,3 ET50 60.1             -253 LEI
ANV 215/60 R16-DUNLOP WINTERSPORT5 99H                              -488 LEI
TPMS Senzor VDO ClampIN Suzuki OE                                             -218 lei

Sigur le pot gasi mai ieftin daca le caut separat:
- anvelope cu vreo 20 lei/bucata,
- senzori am vazut ca sunt cu 30 lei mai putin cei postati de voi
- jante... nu am mai auzit de astea.
Janta poți lua de pe forum, ca sunt mai ieftine, iar senzorii sunt cu 49 de lei/ buc mai ieftini la e-piese ... Vezi preturile date de mune cu câteva pagini mai în urma.

Offline G3n818

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Bucuresti
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 02:33:50 p.m. de G3n818 »
  • Renault Megane 1.6 16v