Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247616 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline manesz

Cineva a scris peforum,nu mai gasesc postarea, ca in cartea de utilizare a kitului de reparare roata,scris, ca dupa ce ai reparat roata trebuie sa schimbi ventilul si senzorul de presiune.Chiar asa este?

Offline TVS

Si altcineva a spus ca se schimba in cazul in care se merge mult pe pana , in acest caz ,putând rezulta distrugerea acestuia.
« Ultima Modificare: 26.Aug.2015, 01:22:11 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline manesz

oare nu poate careva scana pagina sa trimit la dealer sa vad ce zice:)?

Offline bogdanus

oare nu poate careva scana pagina sa trimit la dealer sa vad ce zice:)?

Am scanat cele 2 pagini.Nu il contrazic pe colegul nostru care ne-a raspuns,sper sa aiba dreptate dar nu sunt convins de acest lucru.

Offline bogdanus

..........si pag 2

Offline manesz

vezi ca numai 1 singura pagina avem.si nu vad pasajul respectiv.:)

Offline manesz

revoc cele spuse.multam mult

Offline manesz

totusi sper ca se refera la situatia cand anvelopa a suferit pagube mari:)

Offline danyepz

Din cate imi amintesc parca cineva spunea ca daca pastrezi jantele de aliaj si achimbi cauciucurile la fiecare sezon se pot strica senzorii...pana la urma cum este?
Ca deja ma gandesc la sezonul rece si am 2 variante
Sa trec pe iante de 16 ( de aliaj ca sincer o sa arate rau masina cu capace sau cu jante negre de tabla) si sa iau si senzori de presiune o distractie de minim 3500 ron (am gasit 4 buc michelin a4 second hand la 1000 ron dot 2012 si foarte putin rulate) 1300 ron niste jante de aliaj torque ( no name,am avut pe swift si in 35000 de km au mers excelent fara strambaturi sau vibratii in volan la viteza)
Varianta 2 sa dau jos anvelopele de vara de pe jantele de 17 si sa montez de iarna...cost 1300 minim pe ceva low cost dar cu rewiev-uri bune sau 2200 ron cu Michelin Alpin A 5
Tot am mentionat micheln pt ca pe swift am avut alpin a4 luate second dar cu rulaj sub 7000 de km si au mers excelent iarna, din vina mea am taiat unul si a trebuit sa achizitionez unul nou iar la uzura cele second erau doar cu 0.5 mm  mai putina carne.
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 01:04:36 p.m. de danyepz »
  • Swift 1.2 2019

The following users thanked this post: musso

Offline vladiopa

Intrebare: te ajuta cu ceva senzorii de presiune in pneuri? Intreb la modul cel mai serios pt ca pana acum eu doar o singura data am verificat in meniul masinii presiunea rotilor.
Daca nu apare nicio eroare suparatoare in bord in lipsa senzorilor eu zic ca e o cheltuiala prea mare si nu merita deranjul. E o parere...