Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247740 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dan_wolf

...
- Jenti (de pe forumul nostru)
- senzori presiune VDO (de la e-piesa
...

Salut, ASZ, senzorii de la VDO se potrivesc perfect pe jantele vandute de colegul nostru pe forum Vitara? Modelul asta de senzori sunt cu baterie?

Am gasit acest model de anvelopa:
http://www.torom-anvelope.ro/anvelope-iarna-215-60-R16-sava-eskimo-hp2-99H-XL--a14476.html
Ar fi ok pentru Vitara?

Multumesc.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline ASZ

Salut, ASZ, senzorii de la VDO se potrivesc perfect pe jantele vandute de colegul nostru pe forum Vitara? Modelul asta de senzori sunt cu baterie?

Am gasit acest model de anvelopa:
http://www.torom-anvelope.ro/anvelope-iarna-215-60-R16-sava-eskimo-hp2-99H-XL--a14476.html
Ar fi ok pentru Vitara?

Multumesc.

Dupa cate spun colegii care au cumparat acesti sensor, se potrivesc pe acele jenti. Nu cred ca au baterie ..
De Sava Eskimo stiu de la un fost coleg de servici ca s-au comportat foarte bine ...

Offline rexkrokiDAU

Senzorii sunt cu baterie si aceasta cica tine cam cinci ani.

Offline dan_wolf

La sfarsitul duratei de viata a bateriei se poate schimba doar bateria sau trebuie inlocuiti senzorii cu totul?

Offline sirsefu

Nu se poate schimba bateria

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu stiu preturile in tara dar dealerul meu de aici mi-a cerut 1150 euro pentru un set de iarna complet pe jenti de aliaj. Inclin sa il iau caci aftermarket ma costa cam 900 deci nu e mare ghiseft. Aici se poarta si asa numitul "hotel pentru roti" adica in schimbul unei sume iti lasi cauciucurile acolo si vii sa faci numai schimbul. Se merita caci ti le si verifica la montaj plus ca suma nu e mare. Banuiesc ca si in tara s-ar merita daca s-ar vrea, eu n-am auzit sa fie si ma chinuiam cu caratul lor pe la subsolul blocului primavara/toamna. Dar va intreb un lucru, poate aveti cunostinte/idei mai multe: Suedia e singura tara in care poti circula cu cauciucuri cu tinte. Cum n-am de gand sa fac iarna calatorii externe as putea sa o echipez cu astfel de cauciucuri...deci daca in tara v-ar da voie sa mergeti cu cauciucuri cu tinte le-ati prefera in locul celor "de frictiune" care sunt "normale" pe timp de iarna la noi?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

Vezi ca exista topic dedicat pentru anvelope cu tinte, nu poluati topicul asta degeaba. Folositi functia de cautare. :)

Offline dan_wolf

Senzorii sunt cu baterie si aceasta cica tine cam cinci ani.

Senzorii cu care vin echipate rotile de iarna vandute de dealer Suzuki (jante + senzori presiune + anvelope Yokohama) sunt la fel, adica tot ~ cinci ani tine bateria?

Offline rexkrokiDAU

Nu stiu, banuiesc ca tot pe acolo. Nu cred ca e cineva care sa aibe senzori de la Suzuki de atata timp. :)

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Vezi ca exista topic dedicat pentru anvelope cu tinte, nu poluati topicul asta degeaba. Folositi functia de cautare. :)
Multumesc. Chiar nu m-am asteptat sa se fi discutat subiectul.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008