Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247737 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

N-am cautat nicaieri, am intrebat pe forum.
            De la Vadrexim am cumparat cauciucul ptr. "rezerva" si jantele de aliaj care le am acum pe masina.
            De la Best Tires am cumparat cauciucurile de iarna (in 4 rate).
     Ti-am dat doua surse pe care eu insami le-am folosit si de ale caror servicii am fost multumit !! Dupa cum ai raspuns pareai nemultumit. Ramane doar sa ma crezi pe cuvant !
     L.P. Firmele respective au magazine/service unde poti vedea/monta  jantele/anvelopele  dorite. Eu le-am montat la ei.
« Ultima Modificare: 29.Mai.2016, 04:13:28 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: marcone

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si eu am  luat cauciucurile de la Vadrexim si le-am montat la ei. Mi-au facu o impresie buna...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline marcone

La Vadrexim nu aveau nici jante nici cauciucuri de iarna pe dimensiunea Vitarei.
Pana la urma am reusit sa contactez pe jante.otel de pe forum si mi-a adus doua jante, foarte ok omul.

Urmeaza cauciucurile de iarna, am gasit niste SH-uri tentante din 2014.
As vrea sa intreb daca cauciucurile de iarna imbatranesc mai greu sau au aceeasi durata de viata ca si cele de vara?

Offline Lerua07

Logic gandind, cred ca imbatranesc cam in aceeasi perioada de timp !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Imbatranesc in acelasi timp, dar nu la fel. Cel putin din experienta mea, cu doua seturi de anvelope iarna si vara, cu acelasi an de fabricatie, rulate 7 sezoane fiecare.
Cele de vara aveau microfisuri si cauciucul intarit. Daca nu erai constient de varsta lor, puteai sa le iei drept inca bune, mai ales ca aveau destula "carne".
Cele de iarna, erau inca moi, dar se sfasiau bucatele din cauciuc. La astea efectul era evident.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: marcone

Offline jante.otel

Sper sa fie de interes acest thread legat de pachetul de roti de iarna, ce va fi necesar pentru unii dintre noi imediat dupa livrarea masinii.
Poate sunt colegi care stiu parametrii rotilor (in catalogul de accesorii am gasit doar 6.5x16 pe care il pot interpreta cu experienta mea ca diametru prezoane x diametru roata. din pacate nu am gasit jante tabla si capace roata)
Totodata din experienta celor mai vechi in 4x4 poate ne ghideaza in alegerea unor anvelope decente 215/60r16

Salut,
Haide sa-ti explic eu despre jantele de Vitara...
Dimensiune roata:
- diametru: 16"
- latime: 6,5"
Gauri prindere: 5
Diametru dispunere gauri prindere: Ф114,3
Gaura centrala: 60 mm
Anvelopa recomandata: 215/60R16
Offset 50
Datele astea sunt exact de la producatorul Roman de roti de tabla (de iarna), furnizor la Suzuki.

Faptul ca n-ai gasit roti de tabla, inseamna ca n-ai cautat cum trebuie, deoarece e anunt chiar pe forumul asta (sau nu e acel anunt destul de vizibil - si asta se prea poate).
Despre capace nu pot sa zic nimic deoarece nu e domeniul meu.

Daca mai ai intrebari despre roti de tabla (ori-de-care) da-mi mesaj si in masura in care pot, te ajut cu mare placere.
Succes!
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline shpeedy

@jante.otel: alt user caruia sa-i dai un raspuns n-ai gasit?! :-/

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

Faptul ca n-ai gasit roti de tabla, inseamna ca n-ai cautat cum trebuie, deoarece e anunt chiar pe forumul asta (sau nu e acel anunt destul de vizibil - si asta se prea poate).

Era cam greu sa-l gaseasca din moment ce el intreba in iulie 2015 iar anuntul la care faci referire e din octombrie 2015  =))

Offline marcone

In apararea lui, jante.otel intra pe forumul asta din an in paste, cu greu am reusit sa intru in contact cu el pentru niste jante.

Offline enicky

Daca n-a gasit altul mai "viu" ? :-))
 E adevarat ca-l gasesti greu, dar ar putea sa-si puna si el la semnatura nr. de tel.
Imbatranesc in acelasi timp,
            Eu am gasit la lidl un spray pt cauciucuri si am mai luat si de la SAB o sticla cu un lichid pt. cauciucuri ceva mai "gras". Cred ca ajuta si astea daca dai cu el dupa ce speli masina- nasol e ca nu poti da si pe interior.
« Ultima Modificare: 10.Iun.2016, 10:23:45 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip