Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247730 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Augustin Beldeanu

Asta este modelul...
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline enicky

S-o stapanesti sanatos si sa va bucurati de ea !
Duminica trebuie sa iesi sa testezi, si sa ne spui impresiile  despre tractiunea 4x4.
« Ultima Modificare: 15.Ian.2016, 08:43:06 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jante.otel

L-am contactat pe persona respectiva dar nu mi-a raspuns. Nu am nr de telefon ci doar adresa de mail. Daca ai nr de telefon sa il sun sa ii dau comanda ferma ar fi ok, pentru jante.
Referitor la Jantele de la ejante sunt mai scumpe, undeva pe la aproape 300 de lei bucata, argintii... http://www.ejante.ro/magazin-online/jante-otel/produs/alcar-stahlrad-/727232
Nu stiu daca au senzori.
La anvelopele mentionate mai sus ma refeream la acest model http://www.vadrexim.ro/anvelope-iarna-215-60-r16-resapate-insa-turbo-nordic-grip-95h.html
Din discutiile cu dealerul, la ei senzorii sunt foarte scumpi...asa ca pica.

Numarul de tel al celui ce are jantele: 0732540400
Bafta!
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Silfax

Nu mai stiu cine dorea sa achizitioneze lanturi de ~1000 ron. Sapand putin pe youtube, am gasit explicatia pretului... se livreaza cu tot cu operatoare  :D :

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Online cristidav

Din pacate nu gasesti nici un lant sub 700 de lei care sa protejeze total jantele de aliaj.

Tocmai ce-am folosit recent lanturile pentru o urcare lunga la munte pe zapada superbatatorita, fara materiale antiderapant si cu panta mare (deci, era nevoie de ele). Mi-au frecat capacele in veselie, lasand urme urate pe ele (desi am oprit de doua ori ca sa le strang cat pot de tare, sa nu joace).  :-((

Partea proasta e ca nu stii ce sa alegi sa-ti frece: capacele sau jantele de tabla... (cazul meu)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ecodrive

... am gasit explicatia pretului... se livreaza cu tot cu operatoare  :D :

Nu am nimic impotriva dar sa fie livrata cu unghiile taiate, sa nu-mi zgaraie jantele  :D
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Laurentiu

Partea proasta e ca nu stii ce sa alegi sa-ti frece: capacele sau jantele de tabla... (cazul meu)
Sosetele ar freca ceva?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online cristidav

Te referi la sosete antiderapante ? Daca da, ma indoiesc vehement ca ar face fata la pantele mari din zonele montane neumblate :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

Nu mai stiu cine dorea sa achizitioneze lanturi de ~1000 ron. Sapand putin pe youtube, am gasit explicatia pretului... se livreaza cu tot cu operatoare  :D :
Bine ca are ghete de iarna. Fata prevazatoare, ce sa zic...  :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
I-ar mai trebui niște chiloți de polistiren de 8 mm,  dacă ma-ntelegeti. .. :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice