Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247719 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

sunt rubrici diferite - esti deacord cu mine ca o informatie tehnica nu tine neaparat de jurnalul unei masini?!! - poate ca nu sta nimeni sa caute aceasta informatie in jurnalul vreunui user - daca m-am facut si eu inteles cum dealtfel te-ai facut tu inteles inseamna ca avem amandoi de castigat din discutia asta - multumesc
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
In timp au mai fost colegi care se apucau sa posteze acelasi lucru pe doua, trei...etc topicuri. Din cauza asta am intervenit.
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

@lucianer, se pare ca tu nu înțelegi "Vitara way of life!"  :-))

Offline enicky

Ma gandeam sa descriu drumul de azi-dimineata, primul pe zapada cu Vitara, drum-test facut de mine, deci botezul ei. Aici fara sa vrem cred eu, se face o combinatie intre comportamentul masinii si cel al anvelopelor. De fapt, cauciucurile sunt pe masina si  ii determina comportamentul , d-impreuna cu capabilitatile ei si ale soferului.
    Un topic cu "Impresii-Prima iarna cu Vitara" cred c-ar fii mai nimerit, si unde sa ne expunem fiecare nu numai impresii ci si intamplari "de iarna" petrecute cu Noua Vitara. Ce ziceti ? Si cu ocazia asta nu se mai posteaza in "n" locuri, si comentam si masina si anvelopele si, de ce nu, abilitatile noastre de "piloti".
« Ultima Modificare: 05.Ian.2016, 12:53:58 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline tsf

Eu unul m am hotarat sa merg pe Crossclimate.
Rog colegii care au cumparat astfel de cauciucuri sa ma sfatuiasca cu o sursa acceptabila ca pret si seriozitate.
Cel mai bun pret gasit de mine la Crossclimate 215/55/r17 este de 720 lei
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Merci @Rex, mereu uit! :)
Go Terios!!!:)

Offline Marci

Un pret mai mic, dar referitor la sursa trebuie sa incerci tu sa afli cat sunt de seriosi. Bafta.
http://www.anvelopejantepromotii.ro/26636-Anvelopa-latime:215-inaltime:55-diametru:17-marca:Michelin-model:CrossClimate-M+S
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline shpeedy

nu toata lumea urmareste jurnalul meu asa ca am considerat normal sa postez si acolo unde se cere aceasta informatie, daca se considera o informatie inutila lafel cum scrieti ca nu  e ok sa postez de mai multe ori aceeasi informatie, cred ca lafel de bine o puteti sterge (fara suparare).

sunt rubrici diferite - esti deacord cu mine ca o informatie tehnica nu tine neaparat de jurnalul unei masini?!! - poate ca nu sta nimeni sa caute aceasta informatie in jurnalul vreunui user - daca m-am facut si eu inteles cum dealtfel te-ai facut tu inteles inseamna ca avem amandoi de castigat din discutia asta - multumesc

@Aleksanders: cu riscul de a ma repeta, nu este ok acest comportament... Dublarea informatiei pe site aduce pe de-o parte o incarcare suplimentara pe infrastructura de hosting a forumului, pe de alta parte poate aduce munca inutila echipei de moderare pentru re-organizarea informatiei a.i. sa fie usor-accesibila si unui incepator intr-ale forumului. In plus, este stipulat si in Regulament-ul (Art.1) forumului.

Daca intr-adevar doresti sa comunici in mai multe locuri acelasi lucru, iti recomand urmatoarea abordare: postezi in topicul cel mai potrivit descrierea mare a ce vrei sa comunici, dupa care in celelalte topice poti face trimitere - printr-un link - la respectivul post.

O zi buna sa ai!

LE:

...referitor la sursa trebuie sa incerci tu sa afli cat sunt de seriosi...

Daca nu ma-nseala memoria este site-ul aferent topicului Vand anvelope noi, site de pe care si-au luat mai multi colegi...
« Ultima Modificare: 05.Ian.2016, 09:11:16 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline boga81

Eu am luat de 3 ori deja de la anvelopejantepromotii. Sunt ok. Nu am ce reprosa.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
Am si eu o curiozitate la colegii care au trecut pe Michelin CrossClimate - cum se comporta rotile pe vremea de acum?

Cu tot respectul pentru MCC, trebuie sa spun ca nu sunt cea mai potrivita echipare pentru conditia carosabilului de azi dimineata din Bucuresti. Sa ma explic:
- Plecat din parcare necuratata , cu zapada afanata 20cm - no problem
- Intrat pe strada/alee cu zapada batatorita, 20km/h, directia controlabila, frana de proba oprire in siguranta cu abs cârâind.
- Intrat pe strada principala cu zapada batatorita, crescut viteza, masina controlabila
- Oprit la semafor in panta usoara, plecat cu grija fara patinare.
- Intrat pe bulevard - nu era dat cu nici un pic de sare/nisip si se formase gheata/polei sub zapada subtire. La vreo 40km/h directia a devenit necontrolabila, masina fugea de fata. Asa ceva n-am patit niciodata, si pot sa spun ca eu am apucat si vremurile cand iarna conduceam Dacia cu cauciucuri de vara uzate. Si la masina anterioara am avut allseason (nu MCC) si, daca au fost vreodata probleme, s-a intamplat sa-mi fuga spatele in curbe abordate necorespunzator; niciodata pe drum drept. Dar poate n-am prins niciodata astfel de alunecus si de aceea nu stiu sa spun cat din problema de azi este de la gume si cat de la polei. Gheata era pe distanta lunga, nu punctual. Asa ca am experimentat de vreo trei ori situatia. M-am uitat la alte masini daca au probleme - nu mi-am putut da seama. Insa toate mergeau foarte prudent/incet, la aceiasi viteza cu mine. Cred ca daca cineva s-ar fi simtit mai tare in cauciucuri ar fi luat-o putin inainte.
- ajuns pe sosea cu zapada calcata, dar fara polei si totul a devenit controlabil chiar la viteza "normala". Am incercat si cateva miscari provocatoare usoare (acceleratie, frana, viraj) si m-am simtit in siguranta.

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka