Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247697 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Multumesc Yeti, asta voiam sa stiu ! dar ff interesante si fimuletele  :good:
          Off topic : n-am reusit sa desfac ala din portbagaj,am tras de mai aveam sa-l rup.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

Deci...pentru cine tractiunea 4x4 si rotile de iarna nu ii ajung...ii recomand autosock. Am folosit in trecut si am fost super multumit. Sunt super usor de pus si isi fac treaba excelent.
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Dacă ai un 4x4 cu o garda la sol buna ....si anvelope de iarna, înseamnă ca ești un capos care nu are ce cauta acolo, crezând ca mașina lui este invincibila. ;)

Sent from my iPad using Tapatalk
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

as fii vrut sa stiu daca lanturile au un sistem de reglaj dupa marimea rotii .
Lanturile ti le alegi in functie de diametrul si latimea rotii. Pe eticheta de pe cutie trebuie sa te incadrezi in dimensiunile rotii (ex. 205/60/16; 195/65/15). Lanturile au doar un "reglaj" de intindere pe roata.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Bar

Nota finala pt Dunlop este 9,1.
Unii proiecteaza si realizeaza anvekope, noi romanii nu suntem in stare sa facem adunarea si inmultirea  unor numere pana la 10.
« Ultima Modificare: 01.Dec.2015, 12:46:08 p.m. de Bar »
  • X

Offline Bar

Catalog lanturi zapada
  • X

Offline fireburn

Ce or cauta Continental printre marcile alea consacrate, habar nu am.

Offline Catalln

Pt ca este o marca consacrata
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline enicky

De ce , nu-ti place ca se fabrica si-n Romania ? Doar l avem si pe Vitara, nu?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Au luat locul celor de la Michelin    :fluier:
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!