Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247683 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Intotdeauna, in orice domeniu, "softul" costa.
  • X

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Un cauciuc bun de iarna pt 17" este aproximativ la acelasi pret cu suma unui cauciuc de iarna bun de 16" plus janta din tabla. Raman astfel de achizitionat suplimentar doar senzorii.

Senzori pe care ii amortizezi ca pret la urmatorul set de anvelope, dupa care iesi pe profit.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Lerua07

Ptr colegii care nu au incredere in cauciucurile de iarna Yokohama, iata un clasament facut in 2015 de ADAC : http://blog.anveloshop.ro/2015/09/22/test-anvelope-de-iarna-2015-pentru-dimensiunea-20555r16-adac/.
Se pare ca anvelopele de iarna pe 16" Yokohama sunt printre cele mai bune !!!
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Legat de testul facut de ADAC, am cateva comentarii:
1. nu neg faptul ca modelul respectiv de Yokohama este unul bun.
2. lipsesc modele care cred ca pot schimba clasamentul: Nokian WR D4, Michelin PA 4, Pirelli Winter SottoZero poate si altele
3. testul este facut pe latime de 205 iar Vitara are latime 215. Nu zic ca e mare diferenta, zic doar ca anvelopele cu specificatii diferite pot avea rezultate diferite in teste care sa influenteze in final topul.

Oricat de multa incredere am in testele de la ADAC intr-o piata in care producatorii platesc reviste si site-uri de specialitate ca sa isi impinga produsele mai sus in lista, nu pot sa nu observ lipsurile de mai sus si sa ma documentez mai mult ca sa iau o decizie.

In alta ordine de idei, cred diferenta intre anvelopele de top este foarte mica din punct de vedere al specificatiilor si rezultatelor, astfel incat in final, singurele argumente care te pot face sa decizi sunt preferintele personale si pretul.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline sirsefu

gata :) instalat pachetul de roti de iarna pe s-cross.
senzori originali continental (olx) + jante de tabla 16 originale noi (olx, dragasani) + anvelope noi 2015 toyo s943 (vandanvelope.com)= 2340 RON

nici o eroare pe bord :)

deci, cu putina atentie, se poate si cu 1500 de ron mai putin decat in reprezentanta :)

am intarziat putin cu instalarea ca m-am incurcat cu cei de la gumi7, ce au uitat sa livreze comanda de anvelope si a trebuit sa ma orientez spre alt furnizor

The following users thanked this post: jante.otel

Offline TVS

Pune prețurile defalcat ca sa înțelegem si noi .Cat ai dat pe senzori, de exemplu ?
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline newah

azi la AutoSoft Fundeni avea senzori presiune Vitara 2015 la pretul de 200 ron cu montaj si scriere soft incluse

Offline sirsefu

senzori: 100 ron/buc
anvelope: 300 ron/buc
jante: 180 ron/buc - dar daca ai drum pe acolo sa le ridici si mai negociezi, mai poti cobori

Offline newah

gata :) instalat pachetul de roti de iarna pe s-cross.
senzori originali continental (olx

ce pret? un link te rog

Offline sirsefu

anvelopele pe scross sunt 205/60/16
senzorii...cred ca i-am luat eu pe ultimii. pot sa postez numarul de telefon al domnului din brasov, de la care i-am luat, cine stie...
dar au mai fost si alte anunturi pe olx si chiar la 300 setul, dar cred ca erau folositi

The following users thanked this post: newah