Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247664 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Salut,

Ti-am dat PM ca sa nu fac reclama :nueu:
  • SX4 1.5
Alex

Offline newah

am cumparat la 180 4 buc de aici Jante tabla NOI Suzuki New Vitara 6,5x16, ET50
http://olx.ro/oferta/jante-tabla-noi-suzuki-new-vitara-6-5x16-et50-ID4OKZY.html

produse si livrare impecabile, vanzatorul foarte cooperant si parolist.

azi au ajuns, impecabile livrare in 48 de ore. surpriza enorma a venit prin faptul ca le-am preluat fara sa platesc la curier, si dupa ce am vazut jantele am facut plata prin transfer bancar. Sunt extrem de bucuros ca exista astfel de oameni care prin respectul si increderea lor ne umple inima de fericire. Nu pot decat sa-mi scot palaria

le-am imperecheat cu http://www.cauciucurijante.ro/produs/anvelopa-iarna-michelin-alpin-a5-215-60-r16-99-t/
sper sa fie o alegere buna.
Ma poate ajuta cineva cu senzorii de presiune?
« Ultima Modificare: 10.Nov.2015, 08:30:54 p.m. de newah »

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Salutare,
Si eu am luat jante de pe olx de la domnul Marius. Impecabil ca pret si livrare.

Senzorii i-am luat de la dealerul din Tg. Mures, pret 200ron bucata. Initial am primit pret de 6euro bucata de la alt dealer dar s-a dovedit gresit: erau 60euro plus TVA :D
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: newah

Offline Bar

Senzorii de presiune sunt de același tip cu cei de la S-cross.
Am comandat astazi 4 bucăți la pretul de 240 lei si vin cam intr-o saptamana, poate chiar mai repede, din Germania. Sunt de la VDO.
Firma e din Craiova si ii găsești pe cauciucurijante.ro.
Confirm cele spuse despre jantele de pe olx.
  • X

The following users thanked this post: newah

Offline newah

multumesc mult pentru informatii! de la cei din Craiova vin anvelopele sun maine si pentru senzori.

Offline Lerua07

deci 740 lei jantele + 800 senzorii + 2100 anvelopele = 3640 lei fara montat. Cred ca este mai convenabil setul oferit de Suzuki prin Royal Motors la 3500 lei (cu antifurt +montaj + pastrare roti de vara pe timpul iernii)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Corect la calcule, problema este ca iti alegi singurel modelul de anvelope. Poate nu toata lumea are incredere sau vrea anvelopele propuse de dealer.

Personal am mai multa incredere in Alpin 5 decat in modelul de Yokohama. In plus, in cazul meu, am avut un cod promotional la emag care in loc sa se duca pe chestii de care nu aveam nevoie, l-am bagat in pretul anvelopelor.

In final am iesit la 3000ron si imi tin anvelopele acasa :)
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline newah

costa 125 ron stocarea la dealer si montajul in jur de 50 ron. set antifurt vreo 80-90. iesi cam la pretul setului de la dealer 3900 la Autonet pe care din pacate nu il mai aveau pe stoc. in plus mi-am permis "aroganta" :) sa iau Alpin cu promotia care da un bon de combustibil de 100-150 ron

Offline Bar

Un cauciuc bun de iarna pt 17" este aproximativ la acelasi pret cu suma unui cauciuc de iarna bun de 16" plus janta din tabla. Raman astfel de achizitionat suplimentar doar senzorii.
Deci, cine isi cumpara o masina noua intre 15000-22000 euro si face atata caz pentru niste senzori de 1000 roni, care sunt conceputi pt securitatea masinii si a celor din interior,  cred ca are o problema la "mansarda". Nu mai punem la socoteala confortul la rulare pe drumuru de iarna cu roti de 16", costuri reduse ulterioare pentru schimbat roti, protectie senzori, etc.. UParerea mea.
  • X

The following users thanked this post: shpeedy

Offline newah

clar merita senzorii de presiune. insa costul lor real este in jur de 12 euro nescrisi restul fiind platit pentru a fi recunoscuti de softul masinii. De la 12 euro la aproape 300 la "oficial' pare un pic prea mult.
Oricum senzori trebuie clar cumparati