Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247670 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bluegucci

La un pic sub 1950 RON mi s-a parut varianta optima...

Nu te supara, dar unde ai gasit CrossCLimate pe 17" la pretul ala? sub 2700 eu nu am gasit nicaieri. Cele mai ieftine se pare ca sunt la Vadrexim (sper sa nu fie considerat reclama sau ceva).

Tot la variante cu CrossClimate ma gandeam si eu. Overall, daca ma tin 4 ani, cu hotel de cauciucuri, montaj/demontaj, set nou de senzuri, etc, iese mai bine. Iar pe 4x4 sper sa nu raman pe undeva cu ea, pana la urma sunt niste anvelope de vara, nu de iarna.

Offline luc68

Am rezolvat si eu problema cu rotile de iarna. Cumparat jenti de SX4 de pe OLX, noi noute, 200 ron cu tot cu senzor, care s-au potrivit de minune pe vitara, fara nici un fel de inel. Iar ca anvelope, am mers pe COOPER WM-SA2 215/60 R16 99 H XL, de pe anvelope.ro, de care momentan sunt foarte incantat. Dar...asteptam iarna.
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline sandin

Ce parere aveti de noua oferta de roti de iarna de la radacini?
  http://www.radacini.ro/oferte-speciale-service/promotie-roti-de-iarna-suzuki/
  Vad ca ei merg si pe 205/60/R16, dar or fi probleme daca nu avem aceasta dimensiune trecuta in CI? Sunt totusi reprezentanta....
  • New Vitara, 1,6DDS, 4X4, spirit

Offline Laurentiu

Cumparat jenti de SX4 de pe OLX, noi noute, 200 ron cu tot cu senzor...
Banuiesc ca pretul este la bucata (200 lei/buc).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline tiberiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Am vorbit cu dealerul din Timisoara si spune ca 205/60/16 NU e dimensiune acceptata pentru New Vitara.
Mi s-ar parea ciudat ca Radacini sa vanda ceva ce nu este acceptat - daca merge cineva pe la ei, poate sa incerce sa obtina o hartie oficiala ca dimensiunile sunt ok?

Offline Nica

sandin, nu sunt ok roţile de 205
Suna la Piteşti sau Ploieşti. Poti obtine pret în jur de 800 euro/set

Offline docmarius

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
Interesant pret! De unde le-ai luat? Eu am dat cu aproape 100 lei/bucat mai mult la 16 inch, iar la 17 inch sunt si mai scumpe. Mi-e teama ca ai gresit o cifra in pret, dar daca ma insel ma bucur pentru tine.
...

Ai dreptate, se pare ca m-am incurcat in propria stiinta. 586RON/bucata 215/60 R16... Am retinut 486... Deci mea culpa: 2350 RON.

« Ultima Modificare: 06.Nov.2015, 05:54:37 p.m. de docmarius »
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Atlantis Turquoise / Superior White

Offline luc68

Banuiesc ca pretul este la bucata (200 lei/buc).
Bineinteles!
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline newah

am cumparat la 180 4 buc de aici Jante tabla NOI Suzuki New Vitara 6,5x16, ET50
http://olx.ro/oferta/jante-tabla-noi-suzuki-new-vitara-6-5x16-et50-ID4OKZY.html

produse si livrare impecabile, vanzatorul foarte cooperant si parolist.

Offline sirsefu

deci...as vrea sa NU recomand site-ul gumi7.ro pentru comenzi anvelope. sunt mai ieftini decat majoritatea site-urilor de profil dar sunt neseriosi. dupa 3 saptamani de asteptare (termenul de livrare asumat de ei initial era de 12 zile) aflu ca au ratacit pe undeva anvelopele sau le-au dat la altcineva....bajbaiau ceva. si daca le vreau...imi comanda altele si ajung...peste alte 12 zile...
asta dupa ce m-au mintit din 2 in 2 zile ca au ajuns la ei si pregatesc coletul sa mi le trimita