Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247666 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Unii dintre noi nu am folosit capace pentru rotile de iarna, ci le-am lăsat "natur". E drept ca merge bine combinația rosu/negru. A doilea motiv ar fi acumularea de mizerie (apa, noroi, praf) intre capac și janta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Lerua07

Pentru cei interesati  ;) : Set roti iarna la Royal Motors Pitesti cu antifurt si montat = 3530 lei .
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: ady73

Offline TVS

Eu m-am programat pt vineri la pachetul de 3900 lei la AutoNet . Dădusem avans din August . Sunt curios de DOT . O sa întreb înainte de a plăti  ;)
Mult, putin , Dumnezeu știe . Ideea este ca imi iau de-o grija . Probabil daca Răscolești netul , găsești si mai ieftin . Loteria pleacă de la senzorii de presiune . am facut un test adică am scăzut presiunea pe roata fata stânga si pot sa va spun ca m-a zăpăcit de cap bordul adică avertizare continua cu presiunea scăzută si flash NON stop in bord cu aceasta avertizare .
Am montata aZi roatele de iarna  . DOT ,așa-numita a scris si Alexanders , 2415. Ca o recapitulare , la acest pachet de 3900 Primești si : montaj gratuit (60lei pe factura reducere100%), depozitare gratuită a anvelopelor de vara (124lei reducere100%) , capace originale cu logo Suzuki ( 180 lei reducere 100%). Am mai cumpărat si set prezoane antifurt , cost 105 lei.  Ca prima impresie , volanul se mișca mai ușor , deci clar ca greutatea este mai mică fata de ce cele din aliaj.
In concluzie , cu drumul pana la Pitești, tot pe-acolo.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Ca prima impresie , volanul se mișca mai ușor , deci clar ca greutatea este mai mică fata de ce cele din aliaj.
Cateva kg diferenta pe roata nu se simt la miscarea volanului. Cel mai probabil presiunea din noile cauciucuri este mai mare.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Catalln

Pentru cei interesati am gasit senzori presiune cu 200 RON cu TVA aici: http://www.autopieseonline24.ro/search?keyword=S180052024Z sunt identici cu cei OEM.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline TVS

Ceva e dubios . Pare a fi un site fake. Toate produsele au TVA 19% , ceea ce este imposibil , dupa cum știți .
Se pare ca sunt comercializate  de o companie nemțească , deci e bine cu TVA de 19
« Ultima Modificare: 01.Nov.2015, 07:39:06 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline aleksanders

Date de contact
Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Catalln

Tot ce e posibil, de pe acest site http://www.pkwteile.de/ m-a trimis acolo dand click pe RO.

Cert este ca pe undeva la acest preț sunt senzorii in afara 40-50 euro.
« Ultima Modificare: 01.Nov.2015, 07:43:52 p.m. de Catalln »
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline magicoolje

Ceva e dubios . Pare a fi un site fake. Toate produsele au TVA 19% , ceea ce este imposibil , dupa cum știți .
Se pare ca sunt comercializate  de o companie nemțească , deci e bine cu TVA de 19
TVA este 19% in Germania.
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline mtm

eu tocmai ce am venit de la vulcanizare am achizitionat un set de anvelope Taurus noi la 260 lei bucata cu montat echilibrat cu tot. Jantele le-am gasit pe olx la o vulcanizare din Pitesti 135 lei bucata, noi noute si a trebuit sa ii pun inele de centrare intrucat gaura era de 66.1  in loc de 60.1, acum caut capace pe 16 si prezoane pentru jante tabla. Dimensiunile la gume sunt 215/60 R16, arata f bine, aduc cumva cu Dunlop Witersport M3.

Senzorii i-am demontat de pe jantele de 17 vara si am pus pe tabla 16. noroc ca sunt prin insurubare si nu lipiti ca la alte branduri.
  • Mazda 6 2.3 GG 2003 si Suzuki Swift 1.3 2007
Have fun under the Moonlight !

The following users thanked this post: danut1900