Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247657 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sirsefu

La S-cross, sunt la lista de accesorii si e trecut si codul:  SENZOR TPMS    43130-61M00
La Suzuki Hinode (Mures) costul lor e de 40 EUR + TVA

Nu stiu daca la Vitara difera

Online Catalln

Jante tabla sunt si pentru Vitara, de la acelasi producator la 200
http://olx.ro/oferta/jante-tabla-noi-pentru-suzuki-new-vitara-6-5x16-ID4OKZY.html#56bba61db4
si tot la Hinode setul de senzori pentru Vitara este pe undeva la 900
astfel jantele si senzorii te ajung la 1700
daca mai pui anvelopele 450 - 500 (1800-2000),
tot pe acolo se iese daca se ia si setul de antifurt (100), echilibratul si montatul in considerare (100) :),
sau chiar mai sus dar cu ... ceva mai multa bataie de cap.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline danyepz

puteti sa imi spuneti ce cod au senzorii sau cum stabilesc compatibilitatea?

Vezi ca am pus eu poze cu senzorii de vitara pe acest thread acum cateva zile.
 tpms 43139 la vitara fata de 43130 de la s cross dar 99 % sunt convins ca sunt identici...nu exista senzor tpms la 6 euro...am sunat la mai multe reprezentante si cel mai mic pret a fost de 300 ron bucata.
  • Swift 1.2 2019

Offline sirsefu

@catalin
mie la s-cross (205/60/16) imi iese la 2300 setul de roti noi, deci e convenabil fata de pretul de reprezentanta de 3800.
- jantele - le-am negociat la 160 ron/buc
- senzorii - i-am gasit pe olx originali si noi la 125 ron/buc. am vazut ca a aparut oferta si la 300 ron setul (utilizati probabil)
- anvelope - am preferat sa pun ceva bun dar din gsma medie de pret, nu m-am dus la cele premium. asa ca am luat toyo s943 dot 2015
- set antifurt - nu am nevoie, nu cred ca am pe rotile de vara, cu care circul cel mai mult
- montaj...prin provincie va fi undeva la 50-60 de ron, nu e asa scump.

nu spun ca pretul rotilor din reprezentsnta nu ar fi unul corect, pentru ca, daca stai sa le aduni pe bucati acela e.
dar, daca vrei sa ai set de roti de iarna si sa scapi de datul anvelopelor de pe jante si de eroarea din bord data de lipsa senzorilor, cu un minim de efort de cautare pe net, se pot gasi variante mai ieftine, prin care sa iti ramana bani si de un concediu de iarna :)

Offline Silfax

Ok, cu senzorii de la Alcar,  treaba stă în felul următor : mașina vede senzorii, dar nu citește informații de pe ei. După diverse încercări , discuții și teste. Azi mă voi duce să-i returnez.

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Online Catalln

@catalin
mie la s-cross (205/60/16) imi iese la 2300 setul de roti noi, deci e convenabil fata de pretul de reprezentanta de 3800.
- jantele - le-am negociat la 160 ron/buc
- senzorii - i-am gasit pe olx originali si noi la 125 ron/buc. am vazut ca a aparut oferta si la 300 ron setul (utilizati probabil)
- anvelope - am preferat sa pun ceva bun dar din gsma medie de pret, nu m-am dus la cele premium. asa ca am luat toyo s943 dot 2015
- set antifurt - nu am nevoie, nu cred ca am pe rotile de vara, cu care circul cel mai mult
- montaj...prin provincie va fi undeva la 50-60 de ron, nu e asa scump.

nu spun ca pretul rotilor din reprezentsnta nu ar fi unul corect, pentru ca, daca stai sa le aduni pe bucati acela e.
dar, daca vrei sa ai set de roti de iarna si sa scapi de datul anvelopelor de pe jante si de eroarea din bord data de lipsa senzorilor, cu un minim de efort de cautare pe net, se pot gasi variante mai ieftine, prin care sa iti ramana bani si de un concediu de iarna :)
Da dar pe S-Cros oricum e mai jos fata de Vitara pt ca sunt alte dimensiuni de anvelope, iar senzorii de pe Olx sunt cu "noroc", am vazut care au returnat setul nou, fiind cu defect (aveau garantie). Si daca te tine 2 ierni deja iesi in pierdere: (.
Daca ar avea garantie atunci ar fi alta mancare de peste, dar garantia pe Olx...  decat daca e furnizor/producator ca cei cu jantele de Dragasani
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline luc68

Cineva care si-a pus  anvelope de iarna pe jante de tabla, imi poate spune daca prezoanele de pe jentile de aliaj, se potrivesc la jentile de tabla, sau sunt mai lungi. Multumesc si-mi cer scuze daca s-a mai dezbatut pe undeva subiectul
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline Cosmin09

Eu tocmai am facut asta pe Logan si a mers, s-au potrivit....Nu stiu cum o fi la Suzuki...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Laurentiu

...prezoanele de pe jentile de aliaj, se potrivesc la jentile de tabla, sau sunt mai lungi.
Pe SX4 nu sint probleme. Prezoanele se potrivesc la fix.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

Eu la megan aveam 2 randuri de prezoane. Cele pentru aliaj aveau un manson care se rotea ca sa nu distruga janta la momentul strangerii
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea